Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:44

Tie lacné golfky podedila Alica dvoje. Jedny už sa vyhodili, bo už boli fakt za zenitom, druhé ešte ma. A na druhé narodeniny dostala od mojej mamy taky ten veľký hlboký kocar pre baby Anabel. Donedávna bol uložený vo vreci v pivnici, ale potom sa stretlo vonku na ihrisku päť dievčatiek a dve z toho doniesli aj kocare a bábiky, a to bolo revu. Takže aj na ten z pivnice došlo a teraz mi zavadzia v chodbe.

Ale tipujem, že keď sa Alici narodí sestra, hodí sa veľmi. Budeme chodiť kočíkovat obidve

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:49

betsey Jo,my jsme takhle chodily snad třičtvrtě roku, ale dcera byla malinká, nebyla s ní domluva, ať třeba počká, že musím uspávat malou. Musela jsem ji vždycky nakecat, že musí ona sama uspat pejska a takovéto obstrukce a taky ji obyčejné procházky tím víc bavily;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:50

Prosím vás, první den do školky stačí když dovleču dítě, že jo? Žádné kytky, bonbóny, vína?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:52

betsey to určitě užiješ! My má máme teď v předsíni kolo, dvě odrážedla, motorku, kočár a ty dětské golfky. Plus samozřejmě milión bot, babovek, křídy,... No není tam už k hnutí.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:53

Karja Evaeva lego bylo pro sestiletyho. Fakt toho ma uz hodne, ale hraje si s tim a skladaji mesto smamou i s tatou. Malyho zatim nejvic bavi auticka.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 12:57
Reakce na betsey:

A toto je ten zimný kabát na novorodenca. Fakt je hrubý

Ale ten je ňuňu!  Já ho úplně vidím na roční holčičce, i když je pochopitelně totálně zbytečný, řadím ho do té kategorie "sama nekoupím, ale je hezké ho mít", ovšem na novorozence je prostě crazy! 

Evaeva Jasan, nic nenos!! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 13:03

Kokoska staršího právě auta nikdy moc nebraly, Duplo byla první hračka, která ho víc zaujala. Je takový stavitel, už vidím, jak  jednou budeme mít plný pokoj těch malých kostiček:)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 13:06

Garfie no potom ešte zdedila aj takýto na tri roky, tak ten si myslím, že už celkom využije

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 13:26

betsey ten velký kočár som kupovala staršej k druhým narodeninám a k babičke sme ho definitívne odviezli, keď mala mladšia deväť. Takže slúžil skoro desať rokov.

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 13:57

A první den školy - druhačka - sama nebo s doprovodem? Chtěla jsem ji vyslat samotnou, ale v pokynech od paní učitelky je množné číslo tak jsem znejistěla... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 14:20

JankaM záleží, jestli přes prázdniny nezapomněla cestu;) Já bych jí klidně poslala samotnou, jestli chce. Asi máš v plánu, že pak bude chodit sama, ne?

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 14:20

JankaM Náš druhák půjde zítra sám. I ve zprávě od paní učitelky se píše jen o dětech.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 14:47

betsey my sme po narodení mladšieho tiež chodili kocikovat spolu, bolo to super, konečne som mala parťáka na kocikovanie

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 15:41

Inak k tomu batohu. Kúpila som nakoniec Mammut first zip 8l a je fajn, ale teda dieťa mi pod ním pomaly nevidno . On je asi fakt drobček.

Online Tabea
8268 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 15:59

Potrefenáhusa to není ta čelenka, co jsem myslela. Tamta jde přes čelo, jako aerobik v osmdesátkách. A mimino nemá žádný vlasy, zato má náušnice.

Online Tabea
8268 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 16:18

Kokoska teď třeba ještě kočárek vozit nebude, ale za půl roku už jo, ale to zrovna nebude mít narozeniny. Já si pro dceru taky k prvním narozeninám přála kočárek, jen dřevěný. Zůstal u našich, děti se v něm vozily navzájem i letos (4 & 6 let). Od sousedů tam dcera dostala už zdevastovaný golfky, teď s nima ještě jezdí roční dvojčata z rodiny.

Online Tabea
8268 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 16:20
Reakce na Evaeva:

Prosím vás, první den do školky stačí když dovleču dítě, že jo? Žádné kytky, bonbóny, vína?

​ledaže bys chtěla učitelky podplácet už předem...

Online Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 16:25
Reakce na Evaeva:

​Dovlečeš, dítě, rychle utečeš a bonbóny a víno si užiješ sama

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 16:29

A já budu zítra poprvé vláčet oba dva! Strašně to uteklo a pocity mám poněkud smíšené. 

Online letfenixa
10936 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 16:41

Ja som pre učiteľky kúpila čokolády, nervy treba obaliť preventívne.