Pinot Noir wow, to je krásne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja to som skúsila vlani, tu vojnu, ale bolo to hrozne. Ale on je iná povaha, ako tvoje baby
Pinot Noir no jako dost dobrý!
Pinot Noir no to je paradni! Triko i hrnky
Pinot Noir Všechno je to super ![]()
Pinot Noir výborný.
Díky za inspiraci, dítě něco přitáhlo ze školy, jen kdyby nebyla takový stydlin.
Pinot Noir ty Risovy kocky jsou bozi!
Pinot Noir No ty bláho, to všechno kreslil Ríša? ![]()
...všechno je to krásný!, osobitý ![]()
Myrtila né, vobludy né, ty jsou z internetu. Jsou to jeho velcí oblíbenci, ale bohužel je na dětská trika žádnej řetězec nedává ![]()
Pinot Noir Aha, chápu
No ale kočky jsou taky boží, abych řekla pravdu, podobný vzor, jenom v metráži, už nějakou dobu hledám na mikinu pro našeho malého kočkomila ![]()
Co mám dělat s tím nevysetritelnym dítětem.? Byli jsme na ORL, preventivně kvůli řeči, bylo to strašné, strašne, strašne, když jsme ji přemohli fyzicky, tak to přešlo do slovního ataku vůči doktorovi, prostě mega hysterickej záchvat. Já jakoby nevím, co mám já jako rodič dělat pro to zlepšení.
Karja lutujem moc. Mne u starsieho pomaha neustale uistovanie a vysvetlovanie, hlavne na mieste, snazit sa ostat totalne v klude (to teda nezvladam vzdy) a mat prenho maximalne pochopenie (bojis sa, rozumiem, skusime to spolu zvladnut). Ale on je asi iny pripad ako velkamala. A samozrejme to nezabera vzdy, na merani tlaku som ho musela drzat nasilu (tym padom bolo uplne zbytocne, neviem preco na tom sestrička trvala).
Edit. "Pripad" nemyslim nijako negativne, nejak mi nenapadlo vhodnejsie slovo.
KarjaDítě připravovat předem, vysvětlovat jak to bude probíhat a nabízet úplatky. No a pokud to nefunguje, tak se obrnit trpělivostí. Ona z toho časem vyroste.
DruI Jako ja si myslím, že v 5,5 by mohla být vyrostla. My všechny prave tyhle klasické postupy děláme, ale ona se tam úplně sekne a je zle. Právě vzhledem k tomu jejímu věku se neutesuju ,,růstem,, to jsem si mohla říkat ve třech letech.
MrakoplasNo tak tohle všechno delam, on je to fakt asi silný případ. Ono když už píšeš, že jsi ho drzela na měření tlaku, tohle bys prostě neudržela. Dnes jsem ji drzela ja a sestra, aby se jí doktor podíval na vteřinu do ucha a i ten se musel fyzicky zapojit. Podle mě ji prostě hodně hodně vadí, že někdo něco dělá proti její vůli, že přece nechce...naslibovano měla, ale to je prostě úplně o ničem, ona propadne úplně do strašného stavu
Karja No já věřím tomu, že jednou přijde chvíle, kdy ji zvládneš přesvědčit logickýma argumentama. I v pěti je ještě relativně malá, dej jí rok a dozraje.
Karja a nevie uz povedat preco to robi/co jej vadi? Starsi uz vacsinou vie povedat dovody, ked sa o tom bavime doma v klude. Resp.ho vhodnymi otazkami nasmerujem. (Ty mas strach, ze?) Potom sa rozhovori aj sam a viem s tym aspon trocha pracovat. Ale casto ho strach v ambulancii aj tak premoze a chyti nejaky panicky zachvat alebo co a to uz musime drzat aj dvaja. Je mi ho vzdy strasne luto, vidim, ze to nevie ovladat. Tiez sa to vekom nelepsi, skor naopak.
Mrakoplas No hele ona to poví, ale jsou to hrozně kraviny, třeba že to hrozne bolí, nebo že je tahle doktorka zla, prostě jako nevytahnes z ní nic kloudneho.
Karja může mít syndrom bílého pláště, to je oficiální diagnóza. Což ti asi moc nepomůže;)
Já si myslím, že je fakt malá, že z toho opravdu vyroste. Ono se řekne 5,5, ale to je jako syn a u něj je vidět, že racionální argumenty pořád ještě nefungují, když se sekne. V pondělí tu řval jak blázen, že byl brácha venku s babičkou, když on měl vyšetření. To, že když teď půjde ven, nestihne cvičení, že když je brácha nemocný, tak jde ven jen on,... Všechno jedno. Jasně, že u doktora je to horší, protože potřebuješ, aby jí vyšetřili, ale ta podstata je stejná.
Karja to asi žádné jiné řešení nemá, než čekat.
Je to hrozný, soucítím s tebou, člověk se cítí jako neschopný debil, teda aspoň já se tak cítím. Na druhou stranu jsem tyhle situace zažívala (a pořád zažívám, i když se to zlepšuje) s Viktorem všude možně, ne jen u lékařů, šprajcnul se v MHD, když jsem nesla papíry do práce, před obchodem, na logopedii, u psychologa, v cukrárně, všude. Nemůžeme vycestovat, protože fotka na úřadě je stejný scénář jako vaše ORL. Vánoční fotka ve školce totéž. Takže jsem celkem zocelená. Ale stejně ten je ten pocit debila někdy hrozně intenzivní.
Ale není to jen výsada toho "speciálního". Ríša si nenechal ošetřit zub v 6,5 letech. Na všechno byl připraven, vše vysvětleno, odsouhlaseno, i injekci anestetika ještě zvládl a pak najednou totální panika, úplně se zhroutil a nic s ním nehnulo. Zaplatili jsme skoro tisícovku za nic a šli domů, a od té doby trnu, kdy ho ten zub začne bolet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články