byla jsem rano s dcerkou u zubare opravit jeden maly kaz a ona byla uplne uzasna, vsechno si nechala spravit uplne klidne, lekar i sestricka ji porad chvalili, ze takovou spolupraci jeste nezazili
tak z ni mam radost ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys Krásný chlapeček! Ať se mu daří. Gratuluji!
mnum mám radost s tebou! Malá je moc šikovná.
Tady jsem adresátkou nebyla já, ale s dovolením sem jedno nádherné miminko taky na chvíli vložím (pak smažu, prosím nekopírujte ji, děkuju). Dnes je to 18 let, co se učím být matkou.

Sweet Potato krasna slecna, vsechno nejlepsi! ![]()
Sweet Potato Ale pěkně vám vyrostla. Je to ta starší, že?
Sweet Potato gratuluju! Uběhlo to, co? ![]()
Malenge jako že malej už chodí do školky? Státní? To už je tak velkej? Fakt?
Malenge asi se tak těšil, že nemohl dospat
Super zprávy!
Sweet Potato krásná ![]()
Sweet Potato taky prekrasny miminko. Leti to teda straslive![]()
mnum haha my byli taky u zubare. Trenovali sme, vzorne ukazoval jeste ve dverich, jak otevre pusu...no pak uz jen rval, ale zuby prej dobry![]()
Sweet Potato Krásný miminko! Poněkud vyrostlo.
A připomněla jsi mi tím, že mám popřát švagrovi, taky se narodil první školní den.
brrr Ano, starší. Uteklo to.
Děkuju všem.![]()
Pinot Noir no velkej je, začínám mít pocit, že bráchu za chvíli doroste, za 14 dni 2,5 roku. Školka je státní, ale taková trochu speciální, pro zaměstnance určitých institucí. No a k vašemu složení, loni jich u nás chodilo 15 a kluků bylo kolik? 14 ![]()
Sweet Potato
všechno nejlepší!
Malenge aha, tak to jo, nějak mi nešlo na rozum, že by mu už byly tři! Jsem zvědavá, jestli to naše mimino příští rok vezmou a jak to zvládne. Momentálně je to taková maminčina pijavička. ![]()
A včera na schůzce učitelky říkaly, že plán je, aby děti do konce školního roku uměly jíst příborem a utřely si zadek. A jedna maminka špitla: ale máte tu 19 kluků. ![]()
Rhaenys gratuluju.![]()
a porad se na ni chodíš dívat, když spí?
Potrefenáhusa Víc, než tenkrát. Tenkrát to jaksi nehrozilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY