rasaNori to je teda blbé, snad to nakonec nebude tak hrozný. Vlastně ani nevím, co by bylo lepší.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori No jedno lepší než druhý. Ať vám to dopadne dobře a malá je brzy v pohodě.
Neviděli jste někde prodávat dětské teplé ponožky nejlépe s protiskluzem, velikost tak 27 až 30?
rasaNori no pěkný, tak držím pěsti!
Evaeva jako za 4 měsíce to bude pomalu jiný člověk, to je fakt parada
jo a obyc teple ponožky na běžný den kupuju v Lidlu, balení většinou po 7, ale nemají protiskluz.
Malenge no přesně. Takhle dlouho můžeš čekat na oční, ne když tě bolí hlava.
V Lidlu teď nemají, koupila bych i bez protiskluzu. O. v nich i spí, protože je kočka a ty nemají peřinu![]()
Neznášam milku a neznášam oreo. Aj tak som staršiemu zozrala zbytok oreo milky čo dostal a teraz musím ísť do obchodu a dúfať, že ju zoženiem, lebo keď sa vráti zo škôlky, určite z nej bude pýtať
![]()
Evaeva u nás spí v ponozkach teď malý, co měl tu hnusnou rýmu, tak je to jakási šance udržet jo aspoň trochu v teple, protože perina je nepřítel a navíc miluje odhazet mantinely, polštáře, plyšáky a všechno, aby se mohl naplacnout na ledovou zeď, občas si i sunda pyzamo
ale staršího to tak ve 4,5 přešlo a začal deku normálně používat, tak mas třeba taky šanci se toho dočkat ![]()
Malenge chudák!
To je hrůza, nevzali by ho někde dřív, s tím, že je to akutní?
Třeba by nějak pomohli na neurologii? Já bych se ještě zkusila znova poradit s pediatrem.
betsey to je super, u nas sa tiez islo dnes do skolky s usmevom a ked som sa pytala ci mam po neho prist tak, aby siel domov prvy, tak mi povedal ze nie, ze sa chce vyspinkat a chvilu pohrať
.
Závidím vám skolkove zmeny!
letfenixa no u nas syn akceptoval, ze chodim do prace ale lazde rano ma vypocuva ci naozaj idem donprace a co idem robit. Muza tak isto. Netusim ci bude ako pracu akceptovat staristlivost o novorodenca
.
Malenge a co na infekcni? ne ze bych s nimi mela dobrou zkusenost, ale borelioza tam patri.
Pinot Noir sa ti smeje :)) Ale mám ju! No teraz vyvstáva iný problém. Že budem musieť zožrať tri štvrte čokolády aby ostalo toľko koľko tam bolo pôvodne. Je to tá max xxl čokoláda ![]()
Mrakoplas máš to ťažké ![]()
Mrakoplas myslím, že sníst tři čtvrtě Milky je dostatečný trest, aby se to už neopakovalo. ![]()
betsey že? To materstvo je fakt náročné!
Pinot Noir zbalim ju sambovi, zajtra odchádza na služobku, večer na hoteli sa mu určite zíde :)
Malenge a co jako první pomoc zkusit hořčík. Malou taky bolela hlava a když jsem volala Dr. Tak doporučila a hlavně pomohl.
A teď jak jsem to četla tak jsem si uvědomila že je malá taky po borelioze. Já si to vůbec neuvědomila a nespojila . Matka roku fakt![]()
Evaeva Opravdu teplé, spíš místo bačkor s protiskluzem mám z Pepca. Středně teplé s protiskluzem mám z takového noname obchodu, jak mají věci za pultem a taky ve mírně teplé ale stale teplé s protiskluzem mám z HaM, ty jsem kupovala před měsícem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY