Kokoska ježiš, ta hvězda - loni jsem ji záviděla myslím Vilemina , tak jsem na poslední chvíli před svátky objednala svačinové sáčky z Rohlíku, a přišla mi role igeliťáků. ![]()
Tak letos druhý pokus, díky za připomenutí.
Jen malý tip pro obyvatele Prahy 9 a okolí.
Pokud už neznáte, zajděte s dětmi do Vinoře, do komunitní zahrady. Prohlédnou si zvířata, nebo můžete absolvovat třeba procházku s kravičkami apod.
continuity super, tie vločky dáme hneď zajtra. Na tie mám všetko potrebné ![]()
Pinot Noir to je moc hezky
Díky. Udělat je silnější, aby se neprohýbaly, byly z toho i hezké ozdoby třeba na adventní věnec. Ty sněhově bílé hvězdičky si o to úplně říkají. Jen to nesmí ven, do vlhka.
letfenixa no a najviac ma vie naštvať, keď čítam charakteristiku svojho znamenia a tam ospevuju našu kreativitu. Tak som omylom asi stala v inom rade ![]()
A vy už ste čierny okres?
Pinot Noir krásne ste to mali. Som zvedavá, ci nám sa to podarí
Evaeva hele jak na objednávku, syn chtěl vyrábět zasněžený strom právě teď.
Barevná čtvrtka, akrylové barvy, šly by určitě i tempery, kolíček a bambulka na ťupkování a na sníh a sněhuláka vatové tamponky.

Pinot Noir papirovy sacky maji v DM
Vilemina ale to je moc hezka pudicka!
betsey už aj minulý týždeň ![]()
Vilemina ale takovou pudu mocmocmoc zavidim! Nejen, ze je krasna, je i prazdna ![]()
Vilemina taková krásná a prázdná půda!
moora Pinot Noir krásná je, ale prázdná neni, to je jen úhel focení![]()
Objevila jsem na youtube "malovani" akrylovyma barvama, je to vlastne jen roztirani a ťupkani, vetsinou z toho vyjdou strasny kyce, vzdycky jen cekam na zakonceni v podobe ptaku, mraku, zariciho slunce atd., ale treba by to nektere deti taky bavilo?
Treba
Vilemina krasnejsi pudu jsem jeste nevidela.:-)
Vilemina Právě chci psát ,,chci bydlet u vás na půdě,,....Ale vypadá to na hodně spolubydlících, tak ještě nevím:-D
Po Veľkom Upratovaní obývačky vrátane detského kútika je to u nás ako v "cudzej izbe" ![]()
Som si tak naivne myslela, ze tieto posledne tyzdne pred porodom stravim v relativnom klude, sprevadzana palenim zahy, nespavostou a krcmi. Tak v sobotu som dostala noeco ako zihlavku, myslela som ze z jedla (pomelo, aj ked ho jedavam denne uz hadam mesiac a pol) ale kedze dnes sa objavila zas a fakt som nejedla nic zvlastne, dala som sa googlit. No mam zrejme nieco ako tehotensku zihlavku, vraj tj teda zmizne do par tyzdnov po porode
. Tiez si musim skusit kazdu kravinu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.