Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 08:40

Kan

Na tom něco je

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 10:13

Kan tak pod to se podepisu

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 14:50

Velkamala má pupínky na bříšku a k tomu průjem. Co rasaNori že jste to tak měli a vylezl z toho koronac? Navečer až se dostanu do lékárny ji udělám antigen. Jinak si na nic nestěžuje, ani ná žádné bolení ani svědění.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 15:01

Karja Není to spíš nějaká alergie? Nesnědla u babičky něco neobvyklého?

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 15:04

brrr To asi nesnedla, ale může to být. Já ji udělám pro jistotu ten antigen a uvidíme dál. 

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 15:07

Karja jj, korona. Brali ji krev na IgE, a mela tu hodnotu nejak desne vysokou. Taky jsme podezrivali krevety, skeble a mliko

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 15:56

rasaNori já ji udělám antigen, třeba ji to vyjde vypovídající, když to ma teď první den ty příznaky. Co je to IgE? Tomu nerozumím. 

Edit: Jo a ještě se zeptám, bylo jí něco kromě té vyrážky a průjmu? Dcera je úplně v pohodě, vůbec na nic si nestěžuje, je veselá, vůbec nic na ni nepozorují 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:29

Máte nějaké tipy na jednoduché vánoční/adventní/zimní tvoření s dětmi? Budu posílat mamku do pepca, tak ať jí řeknu, co má koupit.

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:33

Evaeva Ať tam koupi takový ty ,,oči,, a pak asi všechno co je levny:-D já tyhle věci kupuju hodně a v tom Pepcu toho zase tolik není...holky mají rády ty jejich minifixy. A mají hezké balící papíry ze kterých se dají vystříhat třeba ta natištěná zvířátka a další motivy;-). 

My jsme dělaly s holkama takový podzimní strašáky, ale my zas musíme jednoduché věci aby to chvíli bavilo tu malou. Večer ti to vyfotím, ale ve zkratce to byla sklenice naplněna nasbíranýma přírodninami, ozdobená a pak takovej strašák na špejli (vycpanej hadr vatou). Jo a hodně je bavila zasazena řeřicha, ozdobenej kelímek od modelíny jako obličej a čeká se až mu vyrostou vlasy, který můžeme sníst;-) A nebo jsme derovackou vyrazily z barevného papíru nějaké motivy a ty lepily na skleničku a pak z toho byl svícen. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:38

Karja jojo, oči máme. Vedle je i papírnictví, ale kluci toho ještě moc nedokážou, tak potřebuju něco, co zvládnou, koukat na mě je nebaví.

Svícen je dobrý nápad!

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:39

Evaeva Něco jsem tam dopsala. A taky korálky navlikat, to by je mohlo bavit třeba? Dělat mamce náhrdelníky? 

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:40

Evaeva co ta hmota ze sody a škrobu? Můžou vykrajovat a potom třeba pomalovat fixami. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:42

Pinot Noir aká hmota? To ma zaujalo, to by som mohla zvládnuť, na rozdiel od svietnikov a spol

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:43

Pinot Noir to jsem dělala loni, ale mě to nějak nevyšlo, hrozně se to drolilo. Ale sodu ještě mám, můžu učinit druhý pokus. To by je bavilo. 

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:44

betsey Já ti sem asi ty naše výtvory vyfotím:-D Zní to rozhodně líp než ty výsledky vypadají:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:46

Karja než to vyfotíš, tak ti popíšu veledílo dnešního odpoledne: Bouřkový mrak - čtvrtka pomalovaná černou barvou

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:46

Karja no neviem, neviem. Ja som fakt zúfalo nekreativna, to najkreativnejsie, čo dokážem, je kúpiť detský časopis s nejakou vystrihovackou

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:50

Jo a ještě jsme z krabic udělaly takovej dvojdomek, do kterýho se i vlezou, jsou to krabice z DM objednávek, takže velký....(ten se asi fakt povedl, protože se synovec ptal, kde jsme to objednaly a pořád nechápal, že je to vyrobené) a ten si dle libosti holky pocmaravaji fixou už asi měsíc. betsey Ono je nejlepší se někde inspirovat no, vidět to....ale velký malý stačí lepit třeba kousky barevné izolepy. Stačí když ji to nastříham. Takové ty vánoční lepící stužky, v coopu mají nejlevnější, pět kousků za 20 Kč:-D. 

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:51

Evaeva mně se s tím pracovalo dobře, jen jsem to vyválela moc tence a při sušení se ty tvary potom prohýbaly a vyboulily. Pár kousků, které jsem vykrojila z tlusté placky, vypadaly potom mnohem líp. Takže to chce s válečkem nepřehánět.