Na tom něco je ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kan tak pod to se podepisu![]()
Velkamala má pupínky na bříšku a k tomu průjem. Co rasaNori že jste to tak měli a vylezl z toho koronac? Navečer až se dostanu do lékárny ji udělám antigen. Jinak si na nic nestěžuje, ani ná žádné bolení ani svědění.
Karja Není to spíš nějaká alergie? Nesnědla u babičky něco neobvyklého?
brrr To asi nesnedla, ale může to být. Já ji udělám pro jistotu ten antigen a uvidíme dál.
Karja jj, korona. Brali ji krev na IgE, a mela tu hodnotu nejak desne vysokou. Taky jsme podezrivali krevety, skeble a mliko![]()
rasaNori já ji udělám antigen, třeba ji to vyjde vypovídající, když to ma teď první den ty příznaky. Co je to IgE? Tomu nerozumím.
Edit: Jo a ještě se zeptám, bylo jí něco kromě té vyrážky a průjmu? Dcera je úplně v pohodě, vůbec na nic si nestěžuje, je veselá, vůbec nic na ni nepozorují
Máte nějaké tipy na jednoduché vánoční/adventní/zimní tvoření s dětmi? Budu posílat mamku do pepca, tak ať jí řeknu, co má koupit.
Evaeva Ať tam koupi takový ty ,,oči,, a pak asi všechno co je levny:-D já tyhle věci kupuju hodně a v tom Pepcu toho zase tolik není...holky mají rády ty jejich minifixy. A mají hezké balící papíry ze kterých se dají vystříhat třeba ta natištěná zvířátka a další motivy;-).
My jsme dělaly s holkama takový podzimní strašáky, ale my zas musíme jednoduché věci aby to chvíli bavilo tu malou. Večer ti to vyfotím, ale ve zkratce to byla sklenice naplněna nasbíranýma přírodninami, ozdobená a pak takovej strašák na špejli (vycpanej hadr vatou). Jo a hodně je bavila zasazena řeřicha, ozdobenej kelímek od modelíny jako obličej a čeká se až mu vyrostou vlasy, který můžeme sníst;-) A nebo jsme derovackou vyrazily z barevného papíru nějaké motivy a ty lepily na skleničku a pak z toho byl svícen.
Karja jojo, oči máme. Vedle je i papírnictví, ale kluci toho ještě moc nedokážou, tak potřebuju něco, co zvládnou, koukat na mě je nebaví.
Svícen je dobrý nápad!
Evaeva Něco jsem tam dopsala. A taky korálky navlikat, to by je mohlo bavit třeba? Dělat mamce náhrdelníky?
Evaeva co ta hmota ze sody a škrobu? Můžou vykrajovat a potom třeba pomalovat fixami.
Pinot Noir aká hmota? To ma zaujalo, to by som mohla zvládnuť, na rozdiel od svietnikov a spol
Pinot Noir to jsem dělala loni, ale mě to nějak nevyšlo, hrozně se to drolilo. Ale sodu ještě mám, můžu učinit druhý pokus. To by je bavilo.
betsey Já ti sem asi ty naše výtvory vyfotím:-D Zní to rozhodně líp než ty výsledky vypadají:-D
Karja než to vyfotíš, tak ti popíšu veledílo dnešního odpoledne: Bouřkový mrak - čtvrtka pomalovaná černou barvou![]()
Karja no neviem, neviem. Ja som fakt zúfalo nekreativna, to najkreativnejsie, čo dokážem, je kúpiť detský časopis s nejakou vystrihovackou ![]()
Jo a ještě jsme z krabic udělaly takovej dvojdomek, do kterýho se i vlezou, jsou to krabice z DM objednávek, takže velký....(ten se asi fakt povedl, protože se synovec ptal, kde jsme to objednaly a pořád nechápal, že je to vyrobené) a ten si dle libosti holky pocmaravaji fixou už asi měsíc. betsey Ono je nejlepší se někde inspirovat no, vidět to....ale velký malý stačí lepit třeba kousky barevné izolepy. Stačí když ji to nastříham. Takové ty vánoční lepící stužky, v coopu mají nejlevnější, pět kousků za 20 Kč:-D.
Evaeva mně se s tím pracovalo dobře, jen jsem to vyválela moc tence a při sušení se ty tvary potom prohýbaly a vyboulily. Pár kousků, které jsem vykrojila z tlusté placky, vypadaly potom mnohem líp. Takže to chce s válečkem nepřehánět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY