Prosím, která je ta super knížka o tom, jak vznikají a rodí se děti? S dcerou to teď hodně řešíme, baví ji, jak byla malinká a v bříšku, ale asi by si to uměla mnohem líp představit s obrázky. Vím, žes tu něco doporučovala.
Vše o těhotenství a dětech
dynda na YouTube bývaly casosberne videa z ultrazvuku jak se plod vyvíjí. Je to moc hezké. Končilo to porodem, zkontroluj si to, ale já měla takové, které bylo přes ultrazvuk, takže žádná krev.
Dávala jsem teď někam toho císaře, vybraný dítko v těch plodových obalech, ale prakticky žádná krev ani díra v břiše, jen to dite, takže nic strašného. Taky je to moc krásné a je vidět jak je tam mimino zrolované. ![]()
Já vím, ale ty nastřelovací mi připadají tak dobré, že bych je klidně pořídila. Myslím, že to nastřelení se může vynechat.
dynda tajemství mámina bříška, taky jí mám v merku
Karja Já bych jim asi nahrabala na velkou hromadu listí a děj se vůle boží.
Takovou tu velkou tatrovku máte? Na té se můžou vzájemně vozit, pokud tam máte nějakej malej kopeček, tak tím líp. Taky by mohly postavit domeček pro skřítky, pokud máte nějakej plácek, tak venkovní křídy. Možná nějaká variace na kuličky. Nebo jim něco schovej a nechej je to hledat.
Karja Drcení kříd kladívkem nebo kamenem na prach, vyrábění "peněz" (mlácení kladívkem do špuntů od piva), hloubení děr, vození čehokoliv v kárách. Jinak malování po domečku a válení se v listí, jak tu někdo navrhoval, je taky dobrý nápad.
MPLee Šroubovací mám a nepíchají teda, ale já mám dřík schovanej v tom balonku, pravidelně kontroluju, akorát nesmíš dotahovat silou, jinak si strhneš závit. Neteř měla pecky od roku a v pohodě. Mám ti sem hodit fotku toho balonku?
Karja A co nějakou opičí dráhu, nebo domeček pro skřítky v křoví?
Karja my máme malý hrábě, ale jako opravdový, ne úplně dětský, celkem pěkně hrabou. s tím se dcera na zahradě teď dost realizuje. Ne že by to byla z její strany nejak užitečná činnost, ale mně stačí, že se zabaví. Křídy jsou taky super, nebi navázat provázek na kus klacku a provokovat kočku...
Karja jinak my hrabeme listi, deti maji i vlastni nastroje. Dost jezdi na ruznych vehiklech, starsi ted znovuobjevil plastove enduro, tak se o nej perou a tim se taky zabavi. Top aktivita je delani neporadku v garazi, rozsypavani sroubku a pisku, ale to nechces. Jestli mate piskoviste, tak jim tam neco poschovavej, treba skleneny kulicky, nebo strasovy drahokamy, z toho jsou deti uplne hin, kdyz si mohou vytezit poklady. Musis koupit baleni 1000ks, aby jim to vydrzelo na dyl jak 10 min. A drceni kridy potvrzuju, to nase kluky bavi taky, ideal kdyz to mohou matlat s vodou...
Gatita a pak s těmi drcenými křídami smíchanými s vodou kreslí. Ale to je lepší v létě nez na podzim.
A stve me nase karantena. Syn ji ma narizenou kvuli kontaktu ve skolce. Vcera jsme absolvovali pcr a byla to uplna apokalypsa, jestli nekde chytit virozu, tak tady. K tomu jsem ztratila karticku pojistence. Test dopadl dobre, vsem se nam ulevilo, ale prekvapive dalsi sms z hygieny, ze dalsi rizikovy kontakt byl o dva dny pozdeji, nez psali puvodne. Ne ze by me to prekvapilo, testy zachytily, ze tam byl i nekdo dalsi, ale sejri me, ze to musime podstupovat znova. Prijde mi to jako blbost, ale vlastne asi neni.
Karja jak zabavit děti? Poslat je do školky. Tam jim učitel řekne, ať si oblečou péřovku, i když tam mají dvě další bundy na zahradu, a nechá je polívat se bahnem v pískovišti. ![]()

Učitel? Mně první napadlo, že to mohlo napadnout jenom chlapa
Stereotypy.
Děkuju!
Tabea zakladni pravidlo - nedavat detem do skolky nic, co nesnese umatlani od cehokoli. A u nas platilo jeste nepocitat s tim, ze se dite prevlece na zahradu do neceho jineho, nez v cem rano prislo.
Kan budeš moc hodná. Prodavačka radila na každou noc náušnice vyndavat - no asi nechtěla prodat
To si neumím moc dobře představit, kdo by to dělal u ani ne ročního dítěte...
Tabea Já se držím pravidla nechávat dceři ve školce jen to, do čeho se má na zahradu obléct. Ona by jinak byla schopná navléknout na sebe úplně všechno, co tam má, pokud by se zrovna učitelka dívala jinam :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“