Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:51

Potrefenáhusa ty dnešní matky, to je samá ekologie, třídění odpadu, děti je vůbec nezajímají.

V místní skupině se nějaká maminka dotázala, kde koupit dobrý bramborový salát a filety z kapra. Že má malé děti, málo času a celého kapra ani nesnědí. Snesla se taková smršť, že zkazí dětem vánoce a že dnešní matky nezvládnou ani připravit štědrý denŽe dotyčný měl čtyři děti a vždycky bylo všechno tip ťop, i kdyby to měl dělat po nocích. Fakt asi 50 příspěvků.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:55

žluťásek já právě celkem lituju, že povaha mojí práce tohle neumožňuje. Potřebuju aspoň stůl, kam si dám notebook a myš. Ale pracovní stůl mám u dětí v herně a to je dobrá vychytávka, když si pěkně hrají, jsou spokojené, že tam jsem s nimi, a já můžu pracovat.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:55

MP Meri omlouvám se, ale kdo je nevlastní tchyně?

Jinak vodní omalovánky jsou jeden z nejlepších vynálezů všech dob a hned po nich omalovánky pro nejmenší, které jsem ale sehnala jen ve Francii - velký obrázek zvířátka, jehož kontury jsou mírně vyvýšené (udělané takovou lesklou černou) a dostatečně široké, takže pastelka se o ně/na nich zastaví. Geniální, lze vybarvovat v autě a dítě je hrdé, že nepřetáhlo. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:56

Potrefenáhusa

Já myslela že každý ví, že popeláři jsou pro batolata a malé děti to nejvíc. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:57

Evaeva doporucila bych jim uprdelisticke Vianoce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:59

Mohučanka ono i koupit omalovánky, kde je jen pár čar, velký obrázek, je těžké. Takže já teď maluju náklaďáky, letadla a žirafy, aby měl syn co vymalovávat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:19

viktorka_od splavu víš co je zvláštní, že když se někdo zeptá na narozeninový dort, nikdo mu tam nenapíše, že když ho neupeče sám, zkazí synovi celý život

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:23

Evaeva

ja vcera koupila a zabalila posledni darek a krom vyzdoby je to jediny, co letos delam za "vanocni prace". a jsem hrozne spokojena, posledni roky jsem se dopracovala k uplne nenavisti k tem svatkum shonu a silenstvi, tak jsem to otocila a vis co? krom toho ze nektera navsteva se bude opakovane vyptavat ktery ze kousky jsem z toho pekla ja (ne, opravdu zadny, ani jeden) a nesouhlasne vrtet hlavou, je to kazdymu uplne ale uplne sumak. delame si to samy a dobre nam tak!

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:24

Evaeva Víš co, mne přijde že na těch diskuzích si hodně žen honí ego prostě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:32

Karja ale jo, ale tohle bylo fakt wtf

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:33

viktorka_od splavu tak já si taky z ostatních nic nedělám

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 15:54

Karja Ja jsem byla jednou s batoletem v kočáru v Lidlu. Aby mi vydržel, krmila jsem ho půlkou bananu, co jsem si přinesla sebou. A nějaká baba s fialovým přelivem ucedila něco ve smyslu "Hm, tak to je výborný, děcko se nasvací zadarmo v obchodě..". Jakože že jsem ten banán ukradla! Tak jsem ji poslala někam a řekla jí, ať klidně dojde pro prodavačku, že to můžeme vyřešit s ní..pod kočárem nákup za litr a určitě potřebuju ukrást jeden banán.tak to mi taky docela zkazilo den.

Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 17:38

Tak jak jsem tu na začátku školního roku psala, že brzy zešedivým ze syna, protože byl mimo a nic mu nešlo, tak se ukázalo, že měla naše paní učitelka pravdu, když říkala, že se do Vánoc vždycky ukáže, jak kdo na tom je a že vůbec nezáleží, zda dítě plyně čte, počítá do stovky (syn vůbec nic), že roli hraje plno dalších věcí...  tak u našeho syna se objevila ambicióznost a cílevědomost. Něco, co jsme do té doby u něj vůbec neviděli. Takže sám trénuje čtení, chce početní příklady, honí mě, abychom šli dělat úkoly.

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 17:55

Lamicka to je super. U nás se to zatím jeví taky tak.

Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 17:57

Tabea tak to je taky fajn

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 18:19

Gatita I v Levných knihách toho mají mraky. Nebo tady v pravo dole  jsou slovní úlohy. 

@Lamicka  Paráda!

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 18:35

Gatita

Dnes jsem šla Ostrovní ulicí, je tam velká speciálka s učebnicemi, ale mají i různé pracovní sešity apod. publikace právě na trénink různých schopností, třeba by to tam poradili. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:35

Evaeva ja byla tak blbe vychovana, ze jsem s detma musela mit taky Vanoce tiptop  i tu noc jsem kolikrat nastavila. S dnesnim rozumem bych se na to... 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:39

Mohučanka to by se ji mohly libit i sametove omalovanky. My mame od Djeco, ale koukam, ze i Albi vyrabi. U nas to byly prvni a zatim jedine omalovanky, kterych se dcera dotkla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:48

mnum U nás klasické omalovánky taky nefrčí, musím mu malovat jednoduché obrysy na velkou čtvrtku. Takový svět prasátka peppy:)