Zarinya Víš co, ale já jsem i u toho finále, kdy vidím, jak s tím zacházej:-D. Ale klučičí hračky jsou zase zajímavější na to samotné hraní, různé ty stavebnice, to mě baví.
Vše o těhotenství a dětech
A mam dotaz, co si deti napisou do prani od jeziska, tak taky dostanou? Nebo jen neco ze seznamu?
ehm.... synův seznam pro Ježíška... asi tři věci měly křížek, že ty si nepřeje ![]()
Karja Co něco jako tohle? ty třpytky jsou v tekutině, když se s tím nemrská, tak má tyčka jednu barvu, když se zamrská, třpytky se rozptýlí. U nás i jedna praskla, bordel z toho nebyl větší, než z vylitý vody.
žluťásek nemáme, ale byly v těch vagónkách zvířata, asi mu to přišlo pro mimina. Teď to máme nalepený na okně, aby si to Ježíšek mohl prostudovat.![]()
Dokonce teď koukám, že chce i věci, co máme. Lepší dvakrát, než vůbec. ![]()
žluťásek mne kdyz se nekdo z rodiny zepta, davam tipy, posilam ilustracni obrazky, nekdy i konkretni odkazy. Pak to dopadne dobre. Vetsinou se tak domluvim se svagrovou a s kmotrou holek. Jenze moje mamka ma asi pocit, ze kdyz uz mame velky byt, tak ze se to strati, i to tak obcas komentuje, ze uz si to holky maji kam dat (predtim jsme bydleli ve 40m byte, tak tam byla kazda vec navic znat a ja se mela na co vymluvit
)
rasaNori Nechavat darky u nasich nemuzeme, nejezdime tam kvuli vzdalenosti casto. Ale praktikujeme to u tchyne (ta je hromadicka veci a mam pocit ze ji tenhle model taky vyhovuje, neztraci kontrolu nad tim, co koupila. Kdyz nekdy neco od ni odvezeme domu, tak se pak na to pta (napr. na 30 let starou hnusnou hracku do vody jeste po manzelovi, ze ktere lezla cerna plisen, ble
)
Karja jo to je, to kup, z toho bude určitě nadšená. Sice chápu, že sis záplavy třpytek na všech věcech nepředstavovala, ale docela ti závidím, potěšit je, bude asi celkem snadné.
A mam dotaz, co si deti napisou do prani od jeziska, tak taky dostanou? Nebo jen neco ze seznamu?
u nás jo, ale mají jen tři místa. Co si pak napsaly, vždy dostaly a nějaké jedno dvě překvapení. Trochu jsem to vždy korigovala uz předem a hlavně se u nás ty věci příliš neměnily, třeba první dárek, co jsi přát už věděly někdy v létě. Dodnes to nějak funguje, starší kolikrát ani tři věci nechtěla, nebo si napíše jedno překvapení.
Karja Story s hůlkou mi připomněla jak jsem kdysi sháněla po všech čertech panenku Upsy Daisy. Vůbec se to tady nedalo sehnat, jelo to z UK a pošta byla dražší než ten plyšák.
My sme to mali tak (a vlastne stále máme...), že si mohli napísať čokoľvek a koľkokoľvek a vždy to bolo tak, že dostali nejaké veci z listu a nejaké čo v liste nebolo, inak by to podľa mňa nebolo prekvápko.
dvojmo
Ja zas musim jet v tech klucicich hrackach a to me tolik nebere,no.
Ale takovy veliky hasicsky auto s vysouvacim zebrikem! To jsem vybirala dost dlouho a bavilo me to. Je to na prani a dcera tvrdi, ze se o to u stromecku chlapecek popere s tatinkem. Ze se tam da dat voda a strikat hadici, to asi radsi zatajime.
Ozaj....zápasím s problémom, čo do advenťáka 14 ročnému chalanovi, ktorého baví elektronika a pokémony (ale pokémonový advenťák bude mať u babiny)...a v oboch sa už dávno vyzná lepšie ako ja.
Sladkosti ani oriešky a pod mu nejdú a náhražky sladkostí berie ako osobnú urážku. Rezne mu tam asi nenapchám.
Jo a miluje mačky, ale mačacích drobností má už kopec, tak sa mi hľadá ťažko niečo, čo ešte nemá.
Ja som tak rada, že sa celá rodina vždy poradí čo deťom kúpiť. Práve mi sambova sestra písala aké má návrhy, tak sme to skonzultovali, jeden som schválila a staršiemu kúpi podľa mojej rady podsvietený glóbus (čo mu budem závidieť, ja som vždy po takom túžila :)) A dúfam, že sa bude páčiť jemu, ale predpokladám, že bude nadšený (snáď teda:))
Ségra nám už tiež posielala do chatu čo kúpiť deckam, je to super, ja som rada, že nemusím rozmýšľať a ona, že nedostanú deti blbosti (aj keď dajaku im ešte prihodím, lebo im kupujem spoločný darček)
slniecko Koupila bych nejaky puzzle s kockou a rozdelila dilky do 24 davek.
Mrakoplas ja jsem stastna, ze jsem se domluvila se snachou, co k Vanocum.
slniecko inak ja som vôbec netušila, že pokémoni sú stále v kurze. Sestrinym deťom mám kúpiť Pokémon battle academy, tak asi teda stále je :) Ja som si vždy myslela, že je to nejaká blbosť ale je pravda, že som to nikdy nevidela ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“