Synovy dnešní výtvory, žirafa a stromečky, těch máme asi sedm, tak je dostanou babičky a paní učitelky
žirafa má vedle ještě koleje, prý aby to bylo pěknější
Vše o těhotenství a dětech
Karja v c&a ve výprodejích mají občas ty nedonošenecký velikosti za směšnou cenu.to by těm pnenkám kolem 40 cm moblo být akorát![]()
Aký je roztomilý v tých okuliarikoch!
K panenkam: jak tady byla nedavno debata o panenkch, rikala jsem si, ze holkam nejake hezke koupim, takove co se k nim bude dat dokupovat vybavicka, aby se mohly starat... no asi pred tydnem jsem se o tom pri telefonatu zminila mamce. Mamka prijela vcera k nam a co privezla? Dve nepekne panenky ktere vydavaji hnusne zvuky. Jako vim, je to darek od srdce, vybirala urcite to nejlepsi co v malem mestecku, kde zije, se dalo sehnat... Ale pro mne jsou to 2 osklive kramy...
ja tak nesnasim kupovani blbosti, nad kazdou veci premyslim a cilene vyhledavam, a pak nam tady pristane neco co jsem vubec nechtela.Ted uz detem dalsi panenky nekoupim.
to same se stalo loni o Vanocich, kdy bez predchozi domluvy s nami dostala starsi dcerka od nasich domecek pro panenky, obrovsky ze zabira tretinu steny v pokojicku. Pritom ja jsem mela vyhlednute nadherne uplne nunu domecky do kterych se daji dokupovat a obmenovat doplnky, jen jsem cekala az bude trosku starsi, protoze jsou tam drobne komponenty...achjo, vim ze je to takovy blby pseudoproblem, ani jsem to nechtela sem psat, jen jak se spominaji zrovna panenky, tak mi to zas prislo lito
mnum to by mě taky štvalo!
Evaeva ma to moc krasne, je sikovny! Nase velka vubec nechce kreslit, maximalne abychom ji my nakreslili pozar, idealne lesni, a hasice a hasicske auto a strikacku a hasicsky vrtulnik, nekdy i letadlo
jinak ji kresleni nebere
letfenixa ano je, už jsem si tak zvykla, že mi přijde divné, když je nemá. Ale obávám se, že za týden k nim přibude ještě okluzor![]()
mnum on kreslí dost, ale figurální kresba je ojedinělá
obvykle si kreslí různá spojená kola a něco si u toho povídá, taková arteterapie asi. Taky jsem to hned schovala a chci jim to pověsit v pokoji.
Evaeva okluzoru se nebojte, dcera ho nosila asi 3 roky, teď už chodí jen na cvičení očí a vada se jí hodně zlepšila ![]()
Asi mám polovičních kluka, dcera dostala fakt pěknou panenku když jí byly asi 3 a nehrála si s ní ani jednou. Teď má jako barbiny Annu a Elsu, ale už dlouho jsou někde založený, protože mají koronavirus ![]()
mnum starsi porad mluvi o panence s dudlikem, a lahvickou, tak jsem sehnala tu nines noa, pekna, s vlasky, a mamka mi ted po telefonu rika, ze holkam k vanocum koupila panenky s dudlikem a lahvickou... Ja mam ovsem vyhodu, ze holky uz vi, ze co dostanou od babicky, zustava u babicky. Teda doufam ze to bude fungovat i v tomhle pripade.
A mam dotaz, co si deti napisou do prani od jeziska, tak taky dostanou? Nebo jen neco ze seznamu?
mnum chapu te,ze te to stve.
JankaM já si myslím, že těch holek, co si opravdu hodně hrají s panenkami moc není. Z nás tří holek si vyloženě s panenkami hrála akorát ta nejmladší. Ta jim vařila, prala, starala se o ně. Prostřední ségra byla na ty barbíny a já spíš na lego
Ještě jak má bráchu, tak máte doma určitě široké spektrum hraček.
K okluzoru, on má tu vadu drobnou, cvičit máme doma, střídavě se daří a nedaří, ale nepřijde nám, že by se to nějak zlepšovalo. On je docela tvárný, tak se snad nechá k okluzoru přesvědčit, ale to víš, obešli bysme se bez toho.
mnum to je úplně přesný, s těmi dárky. Já pečlivě vybírám, těším se na to a lup ho, doma přistane něco podobného, ale ošklivé, dvakrát větší a ta původní věc už se nikdy nekoupí.
Já bych do toho babičkám ani vůbec nemluvila, ale když chtějí tipy, já s tím strávím moře času, pošlu odkazy... Tak to někdy trochu zamrzí. Ale nestěžuju si, vím že to nedělají schválně a syn je vždy s výběrem spokojený, takže vlastně všechno ok :)
rasaNori jen něco, alespoň tak to mám v plánu. Ale pozor, co máš za typy dětí
Malá ségra, jak má různé vrtochy, tak těžce nesla nejen, když nedostala všechno, ale taky když dostala něco, co na seznamu nebylo.
žluťásek tak když už pošleš odkazy, tak to bych byla hodně naštvaná. Taky se snažím pečlivě vybírat.
Karja na vlasy bych se vykašlala, jsou s tím akorát starosti, když se to cuchá. u nas k vlasatým panenkám došlo jen jedno dítě a zrovna to, co se doteď neumí učesat. ![]()
Evaeva to je ale krásnej klouček!
A obrázek se mu taky moc povedlo. ![]()
Karja ted jsem koukla na miminka a tedy!Ani bych nevedela jaky.Jen si to uzij a na penize nehled.
Ja zas musim jet v tech klucicich hrackach a to me tolik nebere,no.
rasaNori Jelikoz si dcera přeje jen jeden dárek a to kouzelnou hůlku, co vyrábí třpytky (bohajeho, vůbec mě nenapadá nic, čím to nahradit a nezasrat dům), tak budeme dopis Ježíškovi asi ignorovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“