Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2146 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:56
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee ahaaa, takže vyrazit mezi lidi bysme mely!!!

​Jo tak proto se dvojcata k chuzi zatim nemaji!

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 10:04

crazydaisy drzim palce, verim, ze to jsou nervy. Snad se vam nebude porod a hospitalizace/pece o tveho muze prekryvat. To udela hrozne moc, kdyz se muze babicka postarat o prvorozene vnouce. Tak to vyresil elegantne muj muz, ze starsiho syna odlifroval k babicce a me nechal v porodnici s miminem 14 dni;)  Ja to zpetne hodnotim dobre, aspon jsem se tam dala taky dohromady. Ale ted chapu, ze tam nikdo nechce byt ani o minutu dele. 

Offline JankaM
2980 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 13:19

crazydaisy to bude dobrý, dcera se narodila na začátku 35 týdne, 2,7kg, pár dní spala v inkubatoru, zbytek v postylce a za 14 dnů šla domů. To přenošený synek se skoro 4,5kg je problémovější

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 13:19
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee ahaaa, takže vyrazit mezi lidi bysme mely!!!

​U nás je to stejné a to ani nemáme psa

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 13:22

crazydaisy Já myslím, že to zvladnes dobře! Třeba nafasujes malou přes den domů a bude o dědečka pečovat taky. Snad bude jeho rekonvalescence zahrnovat jen přísun jídla, a nic dalsiho. Držím palce a napiš nám sem pak, jak se to všechno vyvrbilo. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 14:24

Vari Gatita JankaM Karja dekuju za podporu. Muz jde na operaci 7.12. a snacha ma termin 12.12. Pocitam s tim, ze se to prekryvat bude - bohuzel.

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 14:43

crazydaisy No tak snad bude chtít manžel jen spát a něco malo jíst, to by se dalo zvládnout! Tak držím palce, ať vám to dobře dopadne. 

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 17:14

Tak syn zvládol v škôlke 3 dní, dnes už ostal doma je to teda len soplik, ale krucinal už!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 17:49

U nas mame male vitazstvo. Uz nemusim synovi utierat zadok a zvlada to sam. Aleluja uz memusim riesit h....  boze dufam ze som to nezakrikla a nedostane hnacku

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 18:04

eless blahopřeju! U nás se zase zadržuje kakat je prý "moc práce". 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:07

Chci holkám koupit nějakou panenku, takovou aby se jí daly dávat ty nejmenší miminni oblečky pro novorozence a tak, asi už i vlasatou...Nemáte někdo tip nebo kolik cm to tak má být? Do krámu se nikam vydávat nebudu, všechno přes net. 

Edit: No ty panenky jsou drahy jako prase, asi jim pořídim radši druhou kočku!:-D

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:15

Karja kočku takovou, aby se dala oblíkat

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:22

Karja kup jim je, ono jim to vydrží až do doby, dokud si budou s panenkami hrát. Z těch malinkých, třeba na cestování se dají pořídit ty Evičky od Simba, ty jsou celkem levné.  ale teď si myslím, že jsou lepší ty velké. 

Nakonec se tomu stejně nevyhnete, a cena bude furt  +/- stejná, akorát je budou mít kratší dobu.

Délka kolem těch 40 cm. Jinak jsem sem dávala kontakt na paní, co oblečky šíje na MMB. I ty oblečky na nedonošence jsou jsou docela velké. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:23

Karja centimetry odhadni podle těch oblečků, 56 je na miminko max 56cm, spíš bych brala míň, třeba 52 cm. Ségra takovou panenku měla, mamka jí kupovala věci v sekáči.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:26

Evaeva jenomze panenku o délce 52 cm to malé dítě už téměř neuzvedne. 

My jsme teda měli jednu 43 cm a druhou tuším 35. Ale oblečky jsem nechávala šít. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:26

continuity jé, ty Evičky jsem svého času sbírala, měla jsem jich plnou krabici. Když jsem je pak vytáhla, že je dám malé ségře, většině opadaly vlasy

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:28

Evaeva já jsem matka herodeska, měly dvě a dve Mimi baby Born z adventního kalendáře. Ty byly super, nevím proč se to uz nedělá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:29

continuity Jo no, byla velká skoro jako onaJá měla menší, byly jí ty nedonošenecké. Nám toho teda i mamka dost našila nebo přešila, babička dokonce šila ségře na barbíny, to je úplně neuvěřitelné, muselo to být hrozně pracné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:31

continuity tak já si je jednu dobu prostě přála ke všemu, tak se to nasbíraloza to barbíny i "barbíny" jsem měla možná dvě.

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. listopadu 2021 20:34

continuity Ja ty oblečky dávám i mnohem menším panenkám. Prostě jim to moc nesedí no:-D. Právě nevím, co zvolit aby to nebylo moc velké a utáhly to. Zatím se jim ta miminka líbí, ale myslím, že k vlasatým panenkám bude jen kousek, takže koupím rovnou ty. Kolem těch 40cm teda;-). Díky, díky!