Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 07:57

crazydaisy držím moc palce neveste, bábätku, mužovi aj tebe. Ja som mala na izbe teraz v pôrodnici postupne dve spolubývajúce, ktorým sa narodili bábätká v 36. a 35. týždni. Obidve boli v poriadku a už sú dávno doma, neboj 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 08:38

betsey moc ti dekuju za ucast. Teprve ted docitam, ze mas taky velkou starost. At to dopadne co nejlip

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 08:43

dynda chápu, mladší byl ve školce třikrát

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 08:47

Vsem dekuju. Uz jsem se vzpamatovala a zacina pracovat racionalni mozek. Musim vymyslet, jak dam dohromady peci o po operaci docasne (doufam) nepohyblivyho muze, hlidani vnucky, praci atd. A pokud bude snacha po cisari, tak bude i ona moji pomoc potrebovat. Musim to dat, jako nakonec vsechno v zivote. Na zhrouceni neni cas.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 08:53

crazydaisy 

Bude se muset zapojit i syn, zvládnete to.

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:15

crazydaisy drzim palce, at to vsechno zvladnes. Neni nikdo, kdo by pomohl? Rodina snachy nemuze?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:17

dynda to bude, akorat ma objedny pacienty minimalne az do konce ledna a na jeho praci zavisi asi 6 dalsich lidi, tak uplne zavrit nemuze. Ale samozrejme co pujde, omezi.

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:22

Je to i do stiznosti - uz jsem od minule nedele nevidela nasi mladez. Nejdriv kvuli cekani na manzeluv PCR test (sesel se s nekym nemocnym), pak jsem dostala tu virozu a ted zas nastupuju na tyden "pecovatelskou sluzbu" na venkove. Ty deti za tu dobu budou uplne jiny, hlavne mimino uz umi nekolik novych kousku, uz me mozna ani nepozna

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:24

Kokoska bohuzel. Starsi syn vzdy pomahal, ale ted je pracovne na dlouho mimo Prahu. A ten zbytek mi neprislusi komentovat. Ono to nejak dopadne. Vcera se to na me nahrnulo vsechno behem par hodin. Navic nejsem doma, ale zajela jsem pomoct k mamince a dalku se to blbe resi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:26

Kokoska pozná! To ještě není tak dlouho. Ale je jasné, že se ti stýská.

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:33

crazydaisy tak hodne sil. Ono se to nejak rozlozi, nebude to urcite tak zle, jak to ted vypada, ale ten prvni naraz je vzdycky šok. 

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:35

Evaeva doufam, ze se behem toho tydne zas neco nepodela. 

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:40

crazydaisy moje dcera se narodila cisarem ctyri tydny pred terminem. V porodnici jsme byly deset dni a to jen proto, ze se narodila dvoukilova, jinak zadnou podporu nepotrebovala. Je naprosto zdrava, sikovna a plna energie. A ja se za ty dny v porodnici dala do poradku a doma pak uz fungovala normalne. Bude to dobre. 

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:41

Anema Já bych asi uplně neřekla, že když teď všechno zruším, bude to složitě dohánět. Bude jí teprve 10 měsíců. Ale mrzelo by mě to, doma je to dlouhé a úmorné. Možná by v 9 měsících skoro nechodila, nemávala, netleskala, nevěděla kde má nos, neuměla hodit míč a nesnažila se o kotrmelec, ale bez toho se žít dá a nemá jí co utéct. Jen já v Praze dlouho nežila, moc lidí tu nemám. Známí mají děti buď ve školce, což se mi zdá rizikovější než to plavání a cvičení. Pak tu mám 2 kamarády s dětmi ve věku te naší - jedni jsou ti saunoví přenašeči a druzí co se báli s dítětem opustit byt. Když jsme je naposled viděli, prosili nás, ať řekneme dceři aby nepištěla, že ta jejich na takový hluk není zvyklá a ať jí nesahá na její hračky  A očkovaní taky nejsou. Pak mám 2 kamarádky, ale ty mají děti 1 a 2 měsíce staré, to se zase bojim, že jim něco dotáhněe my. A jsou hodinu, repektive hodinu a půl cesty daleko. Zbytek kamarádů mám v Brně, na Slovensku a v Ostravě. Takže ano, cvičit a plavat chodíme i kvůli mě, že se dostanu mezi lidi a nejsem celé dny sama. Malá si to teda hrozně užívá a baví jí to, na obě aktivity chodí do skupiny s dětma kolem roku a půl a je vidět, jak se vedle nich každý týden naučí něco nového. Jestli se situaci nebude lepšit, tak to asi postupně odpískám, ale zima teda bude ukrutně dlouhá... 

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:46

MPLee ahaaa, takže vyrazit mezi lidi bysme mely!!!

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:48

Potrefenáhusa  My jsme mezi lidma taky málo, když si chce malá něco podat nebo přenést, bere to do zubů

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:50

Zuzuli dekuju

Offline Vari
2146 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:52

crazydaisy Ja rodila dvojcatka akutnim cisarem pet tejdnu pred terminem, tri dny teda byli v inkubatoru kvuli teplote a meli oba zloutenku. Domu jsme sli presne presne po tydnu, ja po cisari uz fungovala normalne, no musela jsem, pac tatinek musel chodit do prace a rodina daleko. Nebojte, tenhle tt je uz fakt dobrej. :-)

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:52

MPLee jo, to taky dela

babicka už asi pojala nějaký podezření, když pomalu jediný slovo je haf haf a donesla mluvící nakladak

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2021 09:54
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee ahaaa, takže vyrazit mezi lidi bysme mely!!!

​to je skvelej vtip.