Evaeva no u nas to platilo uplne presne! V patek prisel kocar, sedacka a jidelni zidlicka, v pondeli jsem sla poprve do poradny a prinesla jsem si odtamtud papir "souhlas s porodem". To jsem hned vecer vyplnila a poslala vyfoceny mamce se slovy "tak dobry, uz muzu". No a v utery se narodil Tonda![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jak jsme se tu bavili o množství hraček... Tak pokud máte prázdnou skříň, helmy na lyže a dvě baterky, můžete se vydat raketou na cestu do vesmíru
hracky.nejsou.potreba
711990
to je super! Já teda měla všechno, akorát kočár mi mamka odmítla vydat, že prý to nosí smůlu, když je před porodem doma či co
Ale.tasku.jsem.dobalovala.uz.s.kontrakcema.a.urcite.jsem.nedodelala.vse.co.jsem.chtela.
Evaeva no tak to bych nezvladla(tu tasku). Ja ji mela sbalenou od 25tt
uz jsem zminovala, ze jsem uchyl na baleni? Na dovolenou se balim treba tyden predem![]()
711990 já ji sice sbalenou měla, ale dorazila ke mne až druhej den, co bylo dite na světě...no, vlastne jsem z toho nic nepotřebovala, akorat ten kartáček na zuby mi rano dost chyběl
711990 jako základ jsem zabalila tak měsíc předem, protože s tím už všichni prudili, ale ten zbytek ne. Já jsem mistr odkládání. Důležité je mít seznam, ten jsem měla.
Ten první porod byl dost dlouhý, že začátku mě akorát šíleně boleli záda, to jsem to dobalovala, vůbec mi nedošlo, že to je už ten porod (pět dní po termínu
), myslela jsem si, že mám nějakou ledvinovou koliku.
Opravdové kontrakce přišly až po cestě, pak se muž ještě pro něco vracel a za krásných deset hodin jsem porodila
Bych stihla zabalit i na tu dovolenou.
Evaeva Holky si udělaly raketu ze stanu. Vždycky si ho položej, vlezou tam za sebe a třesou za ty tyčky s halasem ,,letíme na maximum,,. Je sranda že to dělaly i když byla malamala úplný mimino, to bylo legrační. Ten stan je úplně dorvanej, já ho pořád zašívám, strávila jsem na něm už dost hodin práce na to, že novej stojí tři stovky, což si vždycky opakuji, jestli mi to za to stojí! Jednou jsem ho zasivala dole po celém obvodu.

Karja
my takhle příhodný stan nemáme:( Ale před objevením té skříně si starší s tou helmou vlezl do rohu za křeslo a taky byl spokojený.
Evaeva u nás sa letí do vesmíru v sprchovom kúte s tými zatvaracimi dvierkami. Často sa sprchace premieňajú aj na výťah. ( doma ho nemáme ale na chatách a návštevách už jedny dvierka zničil)
Evaeva Jj kluci dokážou vymyslet zajímavý hry!
Mrakoplas my je právě proto do našeho sprcháče nepouštíme, máme otočná dvířka a oni tam strašně řádí. Ale "výtah" máme v šatně![]()
Dnes se mi narodil vnouček a on i snacha jsou v pořádku. Tak to naštěstí všechno dobře dopadlo. Děkuju všem za podporu, hlavně marieu
crazydaisy Blahopřeju :-).
crazydaisy to je skvělá zpráva!!! Moc gratuluju a přeju ti zdravého a spokojeného vnoučka ![]()
crazydaisy gratulujem! ![]()
Ta je ale TAK sladká!
Gratuluju, to jsou skvělé zprávy.
crazydaisy hura, gratuluju!
MPLee trpaslicek je úplně moc rozkošnej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje