Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44412 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 22:57

notna :-D:-D Jo, no já si to u těch sylvaniů budu furt připomínat, je to i docela drahy. Taková menší fobie z hračky neuškodí:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2021 23:02

žluťásek Pinot Noir continuity my máme pár kostiček jako lega ještě po mně. Maličko hůř drží, ale zase tam jsou i dílky, které v klasickém duplu nejsou a syn je hodně využívá, třeba tyčka 4x1 čudlík. Ale je pravda, že dneska bych to už taky nekoupila.

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 23:02

Karja Hlavně to nikomu neříkej! Já se zmínila před kamarádkou a ona ji chtěla škodolibě dceři hned koupit!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. prosince 2021 23:42

continuity dík, no tuto odpověď jsem nechtěla slyšet,  ale čekala jsem ji

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 06:33

notna Jo, ta hlava je děsná!!! Koupila ji ségra pro neteř a klepala jsem si na čelo.... 

Jinak já už tady myslím mluvila o naší mluvící panně, která začala v noci zpívat vždy, když se v rodině stala nějaká zvláštní událost? No tak ta letěla brzy....ta mě děsila fest!!! 

Offline Tabea
8008 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 07:12

betsey Karja Playmobil je super! Sice má spoustu mini částí, ale všechno je fakt bytelný.

A playmobil park u Norimberka je nejlepší. Škoda, že je kvůli corone zavřená vnitřní část, kde se dá hrát se vším, co prodávají. 

Offline Tabea
8008 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 07:22

Potrefenáhusa ten playmobil pro mimina je takovej pro mimina, no. Ale s legem se to nedá srovnat, je to hraní na úplně jiným principu. Playmobil není stavebnice. Ten postavíš a máš. 
Potom ty hasičský auta, hasičský stanice, policie, statek, koňská farma, obchody, vila, ...všechno do posledního detailu. Dcera má teď adventní kalendář Královský picknick. Je u vytržení u miminka v kočárku s chrastítkem, lahvičkou a medvidkem na hraní.

Offline Tabea
8008 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 07:26

Evaeva u nás duplo domek stal jednou. Když jsem ho postavila rovnou z krabice. Pak to rozebrali a sice asi 3x stavěli byty, ale jinak nezájem. 

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 08:37

Garfie Historku s mluvící pannou neznám. Ale já bych se teda bála ji vyhodit, že to ještě zhorsim. Že se třeba pomstí!

Online Karja
44412 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 08:46

Tabea Jo ten Playmobil je takový zhmotnění dětských snů naší generace!:-))). Takže jsem to neměla vidět a doufám, že holky to taky u nikoho neuvidej, musím provést lustraci přátel, budeme se bavit jen se sockama! Protože to jde něco kupovat do zblbnutí, nezůstane s u základního domečku! Přece jen toho dupla tolik není, to lze ukončit:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 08:52

Karja ale zasa máš vystarane so všetkými sviatkami a aj babičky vedia, čo majú kupovať

Ja sa zatiaľ teda najviac prikláňam k tomu playmobilu, myslim, že Alica bude od šťastia bez seba. Teraz je zasa zavretá v izbe a stavia kúpalisko, lebo deti plakali, že chcú ísť na kúpalisko, mama im to nechcela povoliť, ale potom išli za tatom a ten povedal, že ich tam zoberie

Online Karja
44412 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:06

betsey Ale my zrovna nemáme moc darovací rodinu, že bych psala sáhodlouhé seznamy, co koupit, je to v takové umirnejsi míře, takže se něco vždy najde, co potřebujeme;-). Ale myslím, že to na příští Vanoce koupím. Jen mi přijde, že teď si nějak holčičky přestávají brzo hrát. Že my jsme si třeba do 13 hrály s legem, do 12 barbíny a od lega hned přechod k cigaretám a partám venku. Teď u neteře a i u dcery kamarádky mi přijde že mají od deseti let takové plonkove období, kdy je hračky moc nebaví a prostě si už nehrajou;-(. A ani jedna nečte, takže si obě stěžují, že je těžké je doma nějak samostatně zabavit. 

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:10

notna Já ji nevyhodila, ale věnovala holčičce, která si ji určitě víc vážila.  V nové rodině se chovala normálně a spořádaně. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:13

Karja naša suseda ma desať a celé leto sa vonku hrávali s domcekom a bábikami na deke. A Alicu nechceli k tomu pustiť, ta pri nich vždy stala aj hodinu

Ale ako sa hrajú teraz, veru neviem. Ja som sa hrávala s barbie ešte v štrnástich, ma to strašne bavilo, ale hrávala som sa s o štyri roky mladšou segrou 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:14

jak to, ze jsem doted o existenci Playmobilu netusila? Letosni Vanoce uz mam sice vyresene, ale do budoucna se to hodit bude Uz vidim, ze to jejich hasicske auto k 5. narozeninam bude uplne top darek. 

A na Sylvanian se take tesim, jen musim chvilku pockat az mala vyroste, zatim si furt strka vsechno do pusy a nemuzu se zatim spolehnout ze by si to starsi uklidla. Ale uz jsem to parkrat koupila pro nekoho jineho a sklidilo to velky uspech

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:22

Karja to je přesně s tím hraním. kolem těch deseti let už si fakt přestávají hrát. Proto bych žádné hračky neodkladala s argumentem, ať nám na příště nebo ať se mají na co těšit. To období, kdy si s tím hrají, je tak strašné krátké, že je potřeba jim to dopřát hned, když do toho dorostou. 

Děti se doma zabaví, jenže to jsou takové zábavy, že si pustí Minecraft nebo YouTube. A když jim zakázeme elektroniku,tak si starší sedne a rozebere kalkulačku na prvočinitele.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:24

continuity moje ségra si skoro přestala hrát ve chvíli, kdy se naučila čístTeď už si samozřejmě nehraje skoro vůbec, ale v knihách leží furt.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:25

Tabea my máme příbuzný prave u norimberka a ten playmobil strašně milujou, takže to vypadá na pravidelnej přísun. Já v tom furt vidím ty igráčky, který mě nebavily, budu se snažit moc nepromitat svoje představy do hraček myho ditete :-)

ale domeček pro panenky je must have

Offline Tabea
8008 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:27

betsey playmobil má i koupaliště.

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:28

betsey no mladší sourozenec tomu dost pomuze, ale tyhle hry na role děti opustily už před nějakou chvíli, mladší by si možná hrála trochu déle, kdyby měla s kým, ale ta starší už byla čím dál méně ochotná. Už si hrají tak nějak sami se sebou. Různě se nastroji, vyndaji moje staré lodičky a klopytaji v tom po bytě. 

Taky to vypadá, že snad budeme moct zredukovat plyšáky. No vyrostly, to se nedá nic delat. 

Ale třeba pořád koukají na pohádky, zrovna tento týden zůstaly podvečer sami doma, tak si udělaly popcorn a si pustily si Lociku.