Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:34

Evaeva starší taky čte, ale tak nárazově. Když má knížku, co jí zaujme, tak to zvládne za víkend. Ale třeba začala vyšívat. Úplně sama od sebe, vůbec jsem ji k tomu nijak neponoukala, akorát měly moje staré látky a bavlnky v jednou šuflíku s látkami na tvořeni. Takže jsem jednoho dne zjistila, že chodí s kusem latky 140cmx 200 cm po bytě. Tak jsem ji ukázala, jak tu panamu ustřihnout a že má mít všechny křížky položené na jednu stranu. 

V pubertě jsem taky hodně vyšívala, ale fascinuje mě, že to dítě k tomu prišlo taky, i když mě s jehlou v ruce vidělo akorát přišít knoflík. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:35

Tabea to je božie! 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:37

Evaeva To čtení jako jediná domácí činnost nevadi vůbec, jenže spousta dětí nečte a tam to sklouzne přesne k těm činnostem co píše continuity .

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 09:51

Karja třeba ty moje i čtou, ale mladší dá tak hodinu denne. Ale ona se jde uklidnit tím,že upeče muffiny, ji ani ten počítač moc nebavi. Starší v tom vydrží ležet i celý den, ale na ten třetí už potřebuje dělat něco jiného a pak úplně stejně vydrží celý den i u YouTube. 

Offline Mrs.Robinson
583 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 10:16
Reakce na Pinot Noir:

U nás zase velký úspěch zaznamenala ta nová sukně, Viktor se do ní úplně zamiloval, neustále se do ní balil a probíhal mi mezi nohama, aby ho ta sukně hladila po hlavě, a Ríša ji viděl přehozenou přes židli a prý, maminko, co je to tady tak krásného duhového, obleč si to. Tak říkám, že sukně a že teď, když vařím rajskou, tak ne, že tu mám do práce. A on prý: "Aby tam všichni viděli, jak jsi krásná?" Tak jsem řekla, že jo, že proto tam přece chodím.

​Ale to je moc pěkné  Ono ale bylo vidět, že mezi sukní a chlapečkem jiskra přeskočila, už na těch fotkách v outfitovém vlákně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2021 10:18

continuity to je hezké! Já jsem taky vyšívala. Karja s tím čtením je to jasné, ségra je úplný blázen, čte vždycky, když má čas. K Vánocům si přeje jen knihy.

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 11:26

Nejdem si vôbec googlit tie playmobily a to druhé,  máme malý byt! Syn teraz vonku testuje nepremokave  rukavice Cocodrilo, tak som zvedava 

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 18:23

letfenixa

Ještě zkus Didriksons, ty by mohly držet. 

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 18:58

dzizisketa ďakujem za tip

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 08:17

Tak kauza isofix, kterej v našem autě nemohli objevit ani v autorizovaným servisu - v prodejně autosedaček ho prodavač objevil, takže máme pokračující sedačku na isofix a v tom servisu si myslím, ze se na to proste vy**ali

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 08:19

Potrefenáhusa 

Teď by mě fakt zajímalo, kde ho našli .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 08:20
Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 08:22

dynda s tou novou sedackou jsme odjeli, takže nepochybuju, ze tam fakt je

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 08:45

Potrefenáhusa :-D:-D. Nic si z toho nedělej. Sambo zase odmítal objevit tu druhou stranu padnoucí na Isofix na sedačce, tvrdil, že to tam prostě není. A hle i tam stacilo nahlédnout pouze do návodu;-)

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:10

Karja jo, sambo a autosedačka....to už jsem vám sem asi psala, ne, jak jsem ho prosila, ať to natrenuje v autě bez mimina, ať to jde naostro hladce...tak to vyzkoušel, ale jenom jak se dava vajicko do auta, ne, jak se utahujou a povolujou pásy, takže zatímco v porodnici slovenská spolubydlící v krajkovych šatech s fullmakeupem balila holcicku to obří krajkovy zavinovacky, já tam seděla na židli s miminem v náruči ve skoro tejden zmuchlanych hadrech a muž tam zápasil s pasama za sprostých nadávek doprdele, já se na to vyseru, no co je tohle za křáp, jako teď už se tomu smeju, ale v ty porodnici jsem brecela. 
ze tam ty pasy kolem vajicka dava obráceně, jsem zjistila asi po dvou měsících

podle mě čtení návodu asi zmenšuje pindika, nebo nevim 

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:17

Potrefenáhusa

Nic si z toho nedělej, já isofix objevila po 9 letech při koupi třetí sedačky...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:21

Potrefenáhusa já bych vajíčko pásama připevnit neuměla

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:24

Potrefenáhusa všude je to stejný! My máme sedačku 0-18, co se nevyndaval z auta. Tězká velká kráva. Od začátku prosince jsem navrhovala, že ji nainstalujeme - Ne proč, to je zbytečný, co na tom asi tak může být. No, takže když mě na konci ledna pouštěli z porodnice, muž ráno vstal a šel dát sedačku do auta. Několik hodin mi chodili zprávy, že se na to vysere, co je to za hroznej krám, že to do našeho auta nejde, že ten kousek s tim nějak přejedeme, ale že tam nedrží... Nakonec jsem čekala hodinu na chodbě, než se podíval na videonávod a přidělal jí. Samozřejmě je na isofix a stačí ji zastrčit

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:33

MPLee neee

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:44