Syn má výťah vo vstavanej skrini u našich, má si tam aj niekde - po vzore sedatka v novom výťahu tamtiez.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy
To byla ale povedená adventní neděle! Gratuluju.
Potrefenáhusa 711990 Ty jo, já rodila 2x překotně a předčasně, ale u první jsem tašku měla, protože jsem už měsíc před porodem byla na týden hospitalizovaná a zastavovali mi předčasně rozjetý porod. Ale u druhého ani omylem, tam jsem navíc začala rodit cestou na večírek, kde bych se starala o tašku, jediný co mě trápilo, bylo, že jsem si nestihla nalíčit druhé oko! ![]()
MPLee trpaslíček si to užívá! Moc roztomilé děťátko! ![]()
crazydaisy hezky dárek k adventní neděli, gratuluji a preji hodně zdravi ![]()
Na DrowRanger tez moc myslím. Věřím, ze to holky zvládnou úplně bez problemu! Jak člověk podruhé už tuší, do čeho se to uvrtal, tak to bývá výrazně lepší.
MPLee tvuj trpaslicek je úplně bozi, vždycky mě dostane, když sem das nějakou její fotku. Mi kluci oba byli pohyblivi velmi, ten starší chodil v 9 měsících a je to drobecek dosud, ale proti tvému trpaslickovi byli oba hotovi obři ![]()
A když už tu plevelim, tak uvádím, ze muž se nám po 6 týdnech vrátil, takže už užívané společný advent, je to na jednu stranu úplně skvěle, na druhou stranu je ten chlap fakt rušící element
malý konečně přestal kaslat a naopak začíná hodně mluvit a je úplně nejvíc roztomiloucky, když vykládá. Včera jsme dopoledne pekli perníčky a odpoledne je kluci zdobíli těmi barevnými predpripravenymi polevami, takže máme perníčky jako z cirkusu. A zaplatili jsme si povanocni tyden na horách, tak doufam, ze vydrží sníh, koronac se nezblazni a uzijeme si to, už se tesim!
bubak tyhle neznam, ale Djeco ma ty veci kvalitni, nebala bych se toho. My mame od Melissa&Doug a funguji uz pres 2 roky skvele, je to oblibena hracka
Ad autosedačky. Ani nacvičení autosedačky nezaručuje hladký průběh. Taky se mi zdálo, že to muži nějak dlouho trvá pro nás přijet. A on po příjezdu na parkoviště u porodnice viděl chlapa, jak bojuje s upnutím autosedačky. A protože měl nacvičeno, nabídl mu pomoc. dotyčný byl šťastný jak blecha. Do doby než můj muž zjistil, že není autosedačka jako autosedačka a ta naše má jiný systém
Ale nakonec to společně zvládli.
Dekuju vsem, trpasilk se z prochazky vratil s odrenym celem ![]()
Snedla dvojitou veceri, pak ukradla a snedla kapsicku a balik krupek a odpadla rekordne brzy. Ale je pravda ze venku chodila skoro hodinu a nenechala se nalozit zpet do kocaru ![]()
Tak uz to mame za sebou, mala je uplne nadherna, cisarsky prebehol bez problemov a uz sa neviem dockat, ked ju budem mat pri sebe
.
DrowRanger gratulujem, prajem rychle zahojenie a vela radosti s malickou
DrowRanger moc gratuluju! ![]()
DrowRanger gratuluji! ![]()
DrowRanger blahoželám a tiež crazydaisy k vnukovi ![]()
DrowRanger Blahopřeju.
Ať jste obě zdravé!
DrowRanger Gratuluju!
DrowRanger výborně! Hodně štěstí malé princezně.
Blahopřeji ke všem novým miminkum ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje