Proti nám byl osud. Když muž jel do porodnice pro mě a první dítě, byly hrozný mrazy. Asi 3 km od domu se mu pokazilo něco v autě, rupla nějaká svorka nebo drát či co. Jak byly všude závěje, tak ho ani nemohl odtlačit ke straně a dojít si pro druhé auto, musel to nějak vyřešit, zůstal stát v jízdním pruhu. Naštěstí jak na vesnici každej druhej montuje auta a motorky, tak ho tam jeden kluk zachránil, ale čas běžel. Takže ani perfektně upevněná sedačka ještě neznamená úspěch
.
Vše o těhotenství a dětech
Nemá někdo lego duplo Rodinný dům a nechtěl by se ho zbavit?
Ja len tolko ze nasu isofix sedacku som musela namontovat do ineho auta a potom naspat do mojho. S navodom 15 minut total spotena a vymyslela som asi aj nove nadavky ![]()
dynda no to je taky blbá situace! Na mě naopak poprvé čekal muž hrozně dlouho. Ráno řekli, že mě pouští, prý tak za hodinu, tak on vyrazil, a nakonec to byly snad tři nebo čtyři hodiny. Návštěvy ještě nebyly, tak musel čekat na chodbě.Ale nevybrala jsem si tu nejbližší porodnici a muž byl nervózní, abychom to stihli. Musela jsem slíbit, že budu rodit v noci nebo o víkendu. A pokaždé jsem to dodržela![]()
eless Co to mate za patent? U nas se to jen nacvakne a zas po stisknuti cudliku vycvakne. Akorat se to musi vytahovat rovne a obe strany najednou, to jediny mi obcas trochu dela problem, jak je malo mista za prednim sedadlem, i kdyz ho posunu co to jde.
Kokoska presne taky ako popisujes len bol problem to tam nacpat naraz a zacvaknut aby drzal isofix. Velka tazka sedacka a malo priestoru na manipulaciu
eless nejhorší je, když se ti to zacvakne jen na jedné straně, to nesnáším. U našich ve starém autě, člověk potřebuje docela sílu, aby tu sedačku nacvakl. Vždycky se s tím mořím a pak se stane tohle![]()
continuity U mojí švagrové to bylo opačně, říkala, že mladší by si i hrál, ale po vzoru staršího se vrhl na počítač a telefon, dost ji to tehdy mrzelo. :-(
Evaeva mne ked v pôrodnici povedali, že môžeme ísť, za hodinu bolo všetko pripravené. Ale sambovi trvala cesta hodinu, plus samozrejme musel ešte staršieho zaviezť k babke a namontovať vajíčko (zdravím všetky podobné postihnuté
) a tak som tam stála s bábätkom položeným na prebaľovacom pulte, upratovačky uložili posteľ, nemala som si s malým ani kde sadnúť, sestrička neustále chodila vyzvedat kedy už pôjdeme a kedy bude voľná izba :)
Kokoska sedačka mladšieho sa má ešte ukotviť aj v kufri..no pri prehadzovani medzi autami na to občas kašleme, lebo dostať sa cez tie krámy do kufra je občas nemožné ![]()
My jsme nedávno otáčeli sedačku po směru, máme tu rostoucí, a muž se pořád dožadoval návodu. Tak mu říkám, že zboku je na sedačce nálepka s obrázkem, jak se má upevnit. Vůbec mi to nechtěl věřit, musela jsem ho k auto dovést a ukázat mu ji. On totiž zásadně návody čte.
Kokoska u mna presne naopak. Vybrat sa to da lahko ale nacvakne sa mi vzdy len jedna strana a druha potom nejde. A preto dalsia sedacka bude mat isofixove haky na pasoch ktore sa utiahnu az dodatocne ![]()
Kokoska u našich zlobí oboje, to jejich auto má skoro dvacet let.
Mrakoplas mě se právě ptali, jestli tam budu na oběd. Já to odmítla, ale skoro by to vyšlo![]()
Pred pôrodom som si naštudovala návod, ako upevniť vajíčko aj ako do vajíčka umiestniť dieťa a prinútila som muza, že to nacvicime s babikou reálnej veľkosti. A čo myslíte, keď po nás do pôrodnice prišli aj s mojím otcom, zobrali tú autosedačku so sebou na oddelenie alebo ju nechali v aute? ![]()
u nas se teda trenovalo. Sedacka dorazila s mesicnim predstihem, hnedka jsme to nainstalovali, ozkouseli.... a za 2 dny jsem porodila![]()
Trpaslík na procházce ![]()

711990 že jste se na to nevykašlali, co?
To se říká, že se miminko narodí, až když je všechno připravené. Asi proto jsem dvakrát přenášela, já nikdy nestíhám![]()
MPLee jezis![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje