Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:29

Potrefenáhusa MPLee 

Proti nám byl osud. Když muž jel do porodnice pro mě a první dítě, byly hrozný mrazy. Asi 3 km od domu se mu pokazilo něco v autě, rupla nějaká svorka nebo drát či co. Jak byly všude závěje, tak ho ani nemohl odtlačit ke straně a dojít si pro druhé auto, musel to nějak vyřešit, zůstal stát v jízdním pruhu. Naštěstí jak na vesnici každej druhej montuje auta a motorky, tak ho tam jeden kluk zachránil, ale čas běžel. Takže ani perfektně upevněná sedačka ještě neznamená úspěch .

Offline rasaNori
8783 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:42

Nemá někdo lego duplo Rodinný dům a nechtěl by se ho zbavit?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:52

Ja len tolko ze nasu isofix sedacku som musela namontovat do ineho auta a potom naspat do mojho. S navodom 15 minut total spotena a vymyslela som asi aj nove nadavky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 12:03

dynda no to je taky blbá situace! Na mě naopak poprvé čekal muž hrozně dlouho. Ráno řekli, že mě pouští, prý tak za hodinu, tak on vyrazil, a nakonec to byly snad tři nebo čtyři hodiny. Návštěvy ještě nebyly, tak musel čekat na chodbě.Ale nevybrala jsem si tu nejbližší porodnici a muž byl nervózní, abychom to stihli. Musela jsem slíbit, že budu rodit v noci nebo o víkendu. A pokaždé jsem to dodržela

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 12:27

eless Co to mate za patent? U nas se to jen nacvakne a zas po stisknuti cudliku vycvakne. Akorat se to musi vytahovat rovne a obe strany najednou, to jediny mi obcas trochu dela problem, jak je malo mista za prednim sedadlem, i kdyz ho posunu co to jde.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 12:48

Kokoska presne taky ako popisujes len bol problem to tam nacpat naraz a zacvaknut aby drzal isofix. Velka tazka sedacka a malo priestoru na manipulaciu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 12:51

eless nejhorší je, když se ti to zacvakne jen na jedné straně, to nesnáším. U našich ve starém autě, člověk potřebuje docela sílu, aby tu sedačku nacvakl. Vždycky se s tím mořím a pak se stane tohle

Offline Garfie
28125 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 13:40

continuity U mojí švagrové to bylo opačně, říkala, že mladší by si i hrál, ale po vzoru staršího se vrhl na počítač a telefon, dost ji to tehdy mrzelo. :-(

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 14:42

eless Evaeva nacvaknout mi to jde vzdycky hned, dostat to ven chce trpelivost (kterou ja moc nemam). Nekdy to je hned, nekdy se to sekne.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 14:48

Evaeva mne ked v pôrodnici povedali, že môžeme ísť, za hodinu bolo všetko pripravené. Ale sambovi trvala cesta hodinu, plus samozrejme musel ešte staršieho zaviezť k babke a namontovať vajíčko (zdravím všetky podobné postihnuté ) a tak som tam stála s bábätkom položeným na prebaľovacom pulte, upratovačky uložili posteľ, nemala som si s malým ani kde sadnúť, sestrička neustále chodila vyzvedat kedy už pôjdeme a kedy bude voľná izba :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 14:49

Kokoska sedačka mladšieho sa má ešte ukotviť aj v kufri..no pri prehadzovani medzi autami na to občas kašleme, lebo dostať sa cez tie krámy do kufra je občas nemožné

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 16:36

My jsme nedávno otáčeli sedačku po směru, máme tu rostoucí, a muž se pořád dožadoval návodu. Tak mu říkám, že zboku je na sedačce nálepka s obrázkem, jak se má upevnit. Vůbec mi to nechtěl věřit, musela jsem ho k auto dovést a ukázat mu ji. On totiž zásadně návody čte. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 16:54

Kokoska u mna presne naopak. Vybrat sa to da lahko ale nacvakne sa mi vzdy len jedna strana a druha potom nejde. A preto dalsia sedacka bude mat isofixove haky na pasoch ktore sa utiahnu az dodatocne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 17:16

Kokoska u našich zlobí oboje, to jejich auto má skoro dvacet let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 17:17

Mrakoplas mě se právě ptali, jestli tam budu na oběd. Já to odmítla, ale skoro by to vyšlo

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 19:18

Pred pôrodom som si naštudovala návod, ako upevniť vajíčko aj ako do vajíčka umiestniť dieťa a prinútila som muza, že to nacvicime s babikou reálnej veľkosti.  A čo myslíte,  keď po nás do pôrodnice prišli aj s mojím otcom, zobrali tú autosedačku so sebou na oddelenie alebo ju nechali v aute?

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 20:18

letfenixa

u nas se teda trenovalo. Sedacka dorazila s mesicnim predstihem, hnedka jsme to nainstalovali, ozkouseli.... a za 2 dny jsem porodila

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 20:20

Trpaslík na procházce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 20:21

711990 že jste se na to nevykašlali, co?To se říká, že se miminko narodí, až když je všechno připravené. Asi proto jsem dvakrát přenášela, já nikdy nestíhám

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 20:21

MPLee jezis