Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moora
8630 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 14:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:02

moora tohle nemá dobré řešení, no. Půlku dítěte si pořídit nemůžeme:)

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:12

Evaeva já myslím, ze to dobře dopadne...když ne brzo, tak třeba za nějakou dobu 

Online continuity
42057 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:13

U dceři ve třídě je problém se zemepisem. Dnes dopadla pisemka tak, že jedna jednička, zbytek třídy známky od tří do pět. A kdo za to může? Žáci, kteří podle úsudku učitelky a třídní prý dohodli, že budou zeměpis bojkotovat.

Začala jsem se s ní před dvěma týdny učit, nepřineslo to vůbec žádné zlepšení, akorát mě to stojí energii. Učili jsme se provincie Kanady podle pokynů a v testu byla otázka, proč se Latinské Americe říká Latinská. Takže nic, asi to začnu opravdu ignorovat, když se to stejně předpokládá. 

Online continuity
42057 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:15
Offline notna
9183 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:18

continuity A tu Latinskou už brali? Nestrčila to tam učitelka jako opakování?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:20

Potrefenáhusa tak to určitě, protože za nějakou dobu už nebudu chtít ani jáJsem zastáncem menších věkových rozestupů. Ale mrzet mě to bude. 

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:48

Evaeva já to beru tak, ze ne vzdycky běží všechno jako na dratkach a tak, jak si to člověk naplánoval, ale tak to samozrejme záleží na každým (u věcí, které jdou ovlivnit) - každopádně ať to dopadne tak, jak si budeš přát

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:52

Potrefenáhusa jo, to samozřejmě. Tohle je taky jediný zádrhel, jinak mám všechno, jak jsem si přála. S tím se dá hezky žít

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 15:58

DrowRanger crazydaisy jeej, gratulujem

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 16:02

moora no Alica dnes  nešla do škôlky a odkedy rozlepila oči, robila scénu za scénou. Na deviatu som mala byt u zubára, takže kým som tie dve obliekla, odviezla k svokre a dobehla k zubárovi, bola som spotena až na zadku. Mať ešte tretie, tak to neprežijem

Máš môj veľký obdiv za zvládnutie štyroch detí 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 16:09

Gratuluji k miminkům! 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 17:01

crazydaisy DrowRanger Gratuluji moc! Ať jdou první dny co nejlépe;-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 17:09

betsey Karja děkuju

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 17:38

My bychom se na ty tři děti asi nedoplatily, do spaní jsou ještě dvě hodiny a od rana ty děti dohromady snedly 6 pomerančů, 6 mandarinek a tři jablka. Normálně do toho jedly i oběd a svačiny....to jsou hrozny frutariani, sambo toho taky sežere, se třetím bychom už museli mít nějaký vlastní sady nebo ropnej vrt! 

Offline Anema
1273 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 18:18

crazydaisy DrowRanger gratuluju k oboum miminkům. To je krása

Offline Malenge
4788 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 18:44
Reakce na Karja:

snedly 6 pomerančů, 6 mandarinek a tři jablka. Normálně do toho jedly i oběd a svačiny....

a pak se nemam divit, ze z toho mého padají všechny kalhoty, tohle nesni ani za měsíc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2021 18:52

Malenge no starší jí pěkně, ale taky mu skoro vše padá. Teda takové množství ovoce sní za týden.

Offline Malenge
4788 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 18:57

Evaeva fakt nevím, na koho to sijou. Pokud tepláky nemají ten úzký naplet (což má třeba Little things, jsou úžasné, ovšem za 600 ) potřeboval by tak o 3-4 čísla menší než ty, co mu jsou na délku, a to je docela vzrůstem malý. A jídlo ho obtěžuje a zdržuje od zábavy, když řekne, ze má hlad, dá si pak třeba 3 sousta a tvrdí, ze stačilo. A je schopny s tím vydržet dalších x hodin, neskutečné proste.

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 13. prosince 2021 18:59
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa tak to určitě, protože za nějakou dobu už nebudu chtít ani jáJsem zastáncem menších věkových rozestupů. Ale mrzet mě to bude. 

​Otázkou je, co je menší rozestup  Mezi první a druhým máme ne úplně plánovaně 4,5roku, nejdřív mi to přišlo dost, ale realita ukázala, že už se starší dá dobře spolupracovat . Teď nás čeká ta třetí vlna mezi mladším a nejmladším budou necelé tři roky rozdíl a každý den přemýšlím nad tím, co jsme mu to udělali. Mimiňák je opravdu mimiňák - teprve teď začíná komunikovat a mluvit aspoň jednoslovně, o plenách nemluvím. Od pozitivního testu jsem si říkala - jo to je devét měsíců, to půjde, šest měsíců - fůra času.. teď to je něco lehce přes dva a já už změny moc nečekám. Dcerka v jeho věku byla úplně někde jinde