dzizisketa můj muž je ještě opravdu uprimne (až tak skoro nevinně) presvedcenej, ze ženský potrebujou min penez než chlapi
Protože přece ženský nechoděj do hospody, to je jasný, ne?
dzizisketa můj muž je ještě opravdu uprimne (až tak skoro nevinně) presvedcenej, ze ženský potrebujou min penez než chlapi
Protože přece ženský nechoděj do hospody, to je jasný, ne?
Ale ze zeny potrebuji min penez? Kdyz pominu, ze plat je za vykon, ne podle potreb, tak zeny prece utraci mnohem vic, ne?
moje řeč!
je fakt mimo, prej chlapi platej hypotéky a alimenty ![]()
Presne toto. Raz som sa fakt už extrémne nastvala, a držala som mužovi prednášku o tom, že nie som jeho slúžka, a ze špinavý tanier zo stola odmietam po ňom upratovať. Ale malo to efekt, v kuchyni si po sebe upratuje. A ak náhodou nie, slušne ho požiadam, aby si to upratal. Ja to po ňom nerobím za žiadnych okolností
můj si talir ze stolu uklidi...ale můj a holcicky tam nechá
711990 víš co, já někdy sklouznu k tomu být přeochotný blbec, ještě si řeknu, to je super, vyšli mi vstříc s 15 hodinami a úplnou flexibilitou, kdo to má, važ si toho, pár korun vem čert, ale pak se zamyslím a uvědomím si, že jsem nastoupila, protože přemlouvali a že sakra těží z toho, že všechno umím a ještě k tomu fakt rychle. Šéf mi vždycky říkal, že si mě vybral za hlavní účetní pro vzácnou kombinaci preciznosti, schopnosti odhadnout, co je důležité, a lenosti
, díky které odmítnu dělat nesmysly, případně je deleguji na někoho, kdo na to má čas. Protože prý nejhorší hlavní účetní je ta, která myslí, že všechno udělá sama nejlíp. Teď mi dochází, že tyhle vlastnosti ve mně ale vykřesal vždycky on a uplatnit jsem je mohla, protože stál vždycky za mnou. Jenomže odešel (a to je důvod, proč mě potřebovali tak honem honem), a po letech domácí ušlápnutosti se mi bez něj to sebevědomí a rozhodnost hůř vykřesává.
No, vezmu tohle jako mezistupeň k vyzkoušení, kolik času mého zaměstnání jako rodina vlastně zvládneme, a jako dobu na zvyknutí malého ve školičce a pak čus.
Moc všem děkuji, takhle si to sepsat hrozně pomáhá si uvědomit, jak se věci mají. Myšlenky meloucí se v hlavě někdy nedávají smysl, napsat to je vlastně třídění. Děkuju.
Potrefenáhusa můj muž si taky talíř odnese. Ale já jsem naopak radši, když tam zůstane a jsou všechny talíře u sebe. Pokud teda pak dávám nádobí do myčky já. Takže si pak v duchu stěžuju, proč ten talíř odnesl![]()
Pinot Noir a nechceš šéfovi říct na rovinu, jak se věci mají? Slibovali jste tohle a tohle, nesplnili. Mám tyto požadavky, pokud je pro vás problém je splnit, fajn, ale počítejte pak s tím, že do <dopln libovolny termin> odcházím za lepší nabídkou.
Pokud teda ještě stojíš o to známé prostředí, někdy je lepší opravdu změna.
můj si talir ze stolu uklidi...ale můj a holcicky tam nechá
A jaký máte úklidový model? U modelu betsey to vidím, že pokud nechci uklízet po druhém, nemůžu chtít, aby on uklízel po mně.
A jaký máte úklidový model? U modelu betsey to vidím, že pokud nechci uklízet po druhém, nemůžu chtít, aby on uklízel po mně.
Tyjo vůbec nevim? ![]()
já teda po něm moc neuklizim, ale přijde mi nějak logicky, ze když už odnasim nadobi, vezmu to ze stolu všechno
notna mne ten název přijde fakt trefnej a dobrej
Potrefenáhusa já nevím jak daleko to máte od stolu do kuchyně, ale dokud ten talíř není v myčce, tak mi přijde tak nějak jedno, jestli je tam nebo tam![]()
SunEclipse ne, já už nastoupila s tím, že mizím, potvrdila jsem, že to budoucí místo beru, ale občas třeba zapochybuju, jestli se nehrnu do neznáma, když bych mohla mít klid ve známých vodách, v člověku to prostě hlodá.
notna cely se to jmenuje Od prirody podradne: Jak se veda mylila v zenach.
Pinot Noir pises to skvele, mas to promysleny a hlavne souhlasim, ze ta pozice pri navratu je fakt blba a clovek ma.problem jeste vyjednavat.
Evaeva stůl je v kuchyni a nadobi po sobě dá do mycky, naše tam nechá
Potrefenáhusa Jo, tak to by mě taky štvalo! U nás nádobí dává ten, kdo má čas, typicky ten, co neuspává. Muž uklízí s dětmi hračky, oblečení po koupání a tak. Vše ostatní je na mě, ale když požádám, bez řečí to udělá, občas i sám od sebe uklidí koupelnu![]()
Pinot Noir máš to dobře v hlavě srovnaný ![]()
SunEclipse Já u tohoto vidím rozdíl jestli si sama vytáhnu talíř třeba kvůli svačine, tam fakt neočekávám že až půjde kolem, tak že to úklidi a naopak to taky nedělám. Ale když společně jíme u stolu, tak považuji za samozřejmé že ten kdo se zvedne s prvním talířem stál vezme i ty ostatní.
Nechci tu plevelit s inzercí, ale nechce někdo klučičí zimní boty, nošené přesně měsíc
? Jsou to tyto sněhule Geox. Jsou to 23, ale zdají se mi menší, v tlusté ponožce se do nich syn sotva nacpe. Stélka nejde vyndat, ale na krabici je psáno 154 mm. Budu je zkoušet prodat za 300 Kč, jsou v moc pěkném stavu a zdály se mi být nepromokavé.
Potrefenáhusa no my málokedy jedávame spolocne, takže si každý uprace po sebe. A teda nemyslím len tanier, ale aj všetko čo vytiahne z chladničky, prázdne obaly atď. Keď sa nám náhodou podarí jest spoločne, tak jasne, nemá zmysel, aby upratal svoj tanier a všetko ostatné tam nechal.
Ja som už aj zabudla, že sa dá jest aj všetci spolu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.