Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 15:30

notna A to se muž nebojí, že bys fakt z tý ruličky něco vytvořila a chtěla to doma vystavit? Mojeho muže by takový výtvor zabil.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 17:03

Potrefenáhusa já když mám správnou náladu, tak nějaké uspokojení cítím. Akorát s dětmi ta nálada přichází tak jednou za rokCo.teda.nenavidim.totalne.je.myti.nadobi.diky.bohu.za.mycku.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 17:30

barbucha Na minimol mají kukel spoustu, teď mají i slevy. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 17:31

Evaeva to s tým prádlo, to mam presne aj ja. Strašne rada vyhadzujem prádlo z koša a triedim, dávam prať, no proste celé to okolo prádla je moja jediná obľúbená domáca práca. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 17:45

barbucha 

Super merino kukly dělá taky Nosíček , Rosťa má lesní zvířátka. Ale tu nosíme jen když je pod nulou nebo hodně větrno, jemu se dost potí hlava, na tu pražskou zimu užijeme daleko víc kuklu Outlast z Little Angel, takže tu taky doporučuju.

Offline letfenixa
10879 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 18:30

Perfektná debata, práve som ju dočítala.  Môj muž zvláda v domácnosti také tie hrubé práce- povysava,  riady umyje, prádlo povesia,  ale detailnejšie nevidí nič.  Nemusím za nim chodiť  a po ňom upratovať,  to vôbec.  Pomáha s varenim,  nakupuje bežne a dokonca MI hlida dite

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:09

Kurz bruslení.

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:11

Pinot Noir tuhle helmu taky děti měly

Jak se mu líbilo?

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:11
Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:17

Pinot Noir jé super! Jak mu to šlo? My jsme taky dneska uvažovali o bruslení, ale na venkovním kluzišti, tak to jsme vzhledem k počasí zavrhli.

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:20

Tabea Isca vydržel půl hodiny a pak se prý rozbrečel, že chce domů. Byl tam s ním muž (proto nemám slušnou fotku ). Mně se zdá půl hodina dobrý výkon, měl je na nohou poprvé. Mělo trvat hodinu a čtvrt, to mi na pětileté připadá nereálně moc. Ale říkal, že ho to bavilo a že bruslit zase půjdeme (půjdeme už jen tak, bez lektora). Ale pro začátek jsme lektora potřebovali, on by s tím jinak při prvním pádu okamžitě praštil. Jedině cizí autorita ho přiměje dělat něco, co mu nejde.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:21

Pinot Noir to mi taky přijde dost, půl hodiny. Super jsou ty hrazdičky, ty u nás bohužel nemají, jinak máme stadion skoro před barákem.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:22

Pinot Noir To je super :-).

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:34

Pinot Noir Půl hodiny mi taky přijde v pěti letech pro začátek hodně.  Je dobrej, že to dal:-) 

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:38

Pinot Noir taky mi půl hodiny pro začátek přijde akorát. Moje děti chtějí chodit jen se mnou a jezdit si podle sebe . Takže se nic moc nenaučí. Navíc teď nemám ještě 4 týdny sportovat. Nevím teda, jestli to moje ježdění 45 minut pozadu a dvě tři kola popředu lze vůbec jako sport označit...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 19:54

Tabea bruslit se naučí i jen s tebou, ne? To mě vůbec nenapadlo, že by byl potřeba instruktor. Tím bych se vůbec netrápila, hlavně, že chtějí vůbec bruslit.

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 20:18

Evaeva oni bruslí. Ale já chci, aby uměli bruslit dobře.

Online Gatita
8632 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 20:19

Candance mne to prijde skoda, kdyz to zajde tak daleko, ze to otravuje jinak hezky vztah. Ja se ted snazim tohle nejak vyresit, protoze jsem jednak strasne unavena, a taky me sejri, jak je to nefer. Pritom u nas to je fakt zbytecne, muz je skvely, zadny macho, ale proste je pro nej pohodlnejsi nic neresit, pripadne vykonat detailne popsany ukon (a az tehdy, kdyz se mu to hodi, coz je u nakupu housek k veceri dost neprakticke). Zas treba sam od sebe vezme deti na pul dne do bazenu, opravdu se jim ve svem volnem case venuje. Ale ja mam na hrbu v dome fakt vsechno, on nikdy nezapnul pracku, nevytrel podlahu, neresi jidlo, nakupy, slozenky, darky, spolecenske zvyklosti, doktory deti...A nejhorsi na tom je, ze ja nejsem ta vykonna zena, ktera na vsechno pamatuje, takze jsem treba uz zapomnela zaplatit fakturu za vodu, nebo vyvalit pred dum popelnici v den svozu, uz je tech veci, na ktere pamatovat, fakt hodne. Proto me pak vytoci i takova malickost jako bundy nahazene pres kocar misto na raminko. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 20:20

dzizisketa Dik za tip na nosicek, velikost 1 je pro nas (mala ma aktualne obvod hlavy 33,5 - teda mela posledni utery, nemyslim, ze by to slo nejak vyrazne rychle nahoru).

Jinak bez muchlana (takovy ten kapesnik co ma v jednom rohu maleho plysaka) neda mala ani ranu, to jsme se s mamou sesly (koupila jsem ji jednoho ja a bez dohadovani ji koupila moje mama toho sameho, nahoda - nebo osud).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2022 20:22

Tabea jak píšu, nikdy mě nenapadlo, že by to mohli dělat blbě. My teda bruslíme jen rekreačně, krasobruslit neumím (teda piruetu svedu). Předpokládám, že až budou moji kluci chtít hrát hokej na rybníce, tak se nějaké triky naučí sami. Lyžování mi přijde těžší a u něho mám obavu, abych je nenaučila nějaké špatné návyky. I když zatím to budeme stejně hlavně my, kdo je bude učit.