Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:42

Karja to uklízení za dětma je teda šílené taky. Alespoň u nás. Včera přitáhl muž domů a bylo to o jak v tom vtipu, kde je barák vzhůru nohama a žena si čte ve vaně:

No dnes jsem, drahý, nedělala nic.

Já jsem tedy byla půl dne pryč a pak jsem napůl pracovala a napůl tady tlachala o ptácích v krabici. Na úklid mi nezbyl čas. 

A to jsem ještě byla vlastně ráda, že se sami učily a sami si obstaraly večeři. Ale když jsem začla balit na hory a hledat šály a rukavice a v průběhu pěti minut mi vypadlo z police na nohu pět předmětů, přičemž poslední byl plastový kelimek plný vody, tak to už jsem nadávala jak špaček. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:42

Pinot Noir to se ti nedivím to by mi taky vadilo. Bych řešila aspoň adekvátní navýšení na tom celém úvazku, že kterého se ti to pak poměrně počítá.  Obzvlášť za situace kdy jsi myslím.psala že s tím přišel šéf za tebou, ať se vrátíš, tj tě zjevně potřebuji. 

Karja Mě práce doma taky nevadí,  on zase dělá kolem domu venku a tady to uklízení po muži už jsem vypustila úplně. Když někde něco nechá, tak to tam holt nechám plesnivet tak dlouho než to vyřeší on. Naštěstí na to máme dost velký dům aby se to dalo ignorovat. 

Spíš mě vytáčí a po návratu do práce bude velký boj o moc ta potřeba neustále pozornosti a být k dispozici.  Věci jakože vecerime a některé dítě chce napít, něco mu spadne a podobně  to muž prostě vůbec ale vůbec nevnímá. A když to nechci dělat já, tak mu o to musím do zblbnuti furt říkat. 

Online Gatita
8631 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:47

Karja to je presne, to sluzkareni. Pritom nemuzu rict, ze by se muz nepodilel. Ale je to takovy na prd. Jakoze sice vykoupe dite, ale uz nevyhodi plinu, nevypusti vanu a necha na podlaze chumel pocakaneho obleceni. Takze se tim musim jakoby dal zaobirat. Jsou to malickosti, ale je jich asi milion a kolikrat mi vyplni pulku dne Ja tu nechci rozjizdet flejm, podobne veci se tu resily uz tisickrat. 

Online Gatita
8631 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:56

Pinot Noirto by me taky mrzelo a asi bych sebrala odvahu a se sefem bych si promluvila. Ale ja tohle vubec neumim, vzdycky jsem cela happy, ze mi nekde dovoli pracovat, a to me ukoliba. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:56

Gatita Sairon Karja ty jo, to teda koukám, co musíte s muži absolvovatv uklízení věcí po sobě mám máslo na hlavě teda i já (ale zase ne, že by uklízel muž po mě, tady to prostě počká), ale podat dítěti pití nebo vypustit vanu, to jsem v životě nemusela řešit.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:57

Gatita heh, to dceřino oblečení, které se každý večer válí u vany poté, co ji tatínek vykoupe, i když nádoba na její špinavé prádlo je o metr vedle...tak to mi taky pije krev. On to teda dělal i se svými svršky, ale naše kočka je do něj nějaká zamilovaná a začala mu do triček vykousávat díry, a když to provedla s merinem, tak se naučil nenechávat svoje věci volně válet

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:57

Kniha se jmenuje Od přírody podřadné. Autorka Angela Saini.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2022 22:58

Pinot Noir není možné, že ti přidají třeba po zkušební době? Úplně chápu, že tě to štve a asi bych se při nějaké takové příležitosti zeptala. (Kdybych teda sebrala odvahu, já tyhle věci tak nerada řeším.)

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:02

Gatita Jo, ale já nemyslím takovýhle ty nedodelavky po akcích s dětma, ale i po něm. Jako po každém občas jsou, někde nějaký hadřík, hrneček, ale on je opravdu extrém a nemyslím si, že by si to nekdy dořešil jak píše Sairon . On si na to vždycky pár dní myslí a pak je to zase tam kde je. A to je vysilující. Prostě ten jeden dospelej na zprasenej domov od čtyřech lidí je málo! 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:03

Mohučanka Sambo naší kočku nemá rád, když mu nasere do věci asi to bude ta poslední věc co u nás doma udělá. Ale tip je to dobrej. 

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:07

Evaeva nemám po 15 letech zkušební dobu

Sairon Gatita continuity jsem právě jednou nohou na odchodu, to budoucí místo je v jednání, už se to rýsuje. Pořád jsem váhala, jestli opustit teplé místečko, kde všechno znám, práci udělám s prstem v nose a tým mám vychovaný podle svého, ale tenhle pět let prošlý plat plus sliby, které se najednou při podpisu smlouvy nějak rozplynuly, mě přesvědčily, že je potřeba do toho říznout. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:08

Pinot Noir no jo vlastně, jsem blbáTak jestli máš lepší nabídku, kterou se ti podaří skloubit s rodinou, tak asi není co řešit.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:09

Pinot Noir No to máš teda recht. Třeba něco vybalí až nastinis odchod,ale tak kdo pozdě chodí.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:10

Karja no u nás je to kolikrát půl člověka na čtyři lidi. (Nádobí od večeře je pořád na stole)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:11

Pinot Noir Myslím, že děláš dobře. Jak se s člověkem už dlouho počítá, že bude k dispozici v zažité kvalitě, tak to, co dělá dobře, je samozřejmost nehodná další finanční stimulace. Držím palce.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:12

Isca děkuju

Online Gatita
8631 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:13

Karja no presne, presne! Je to fakt strasny. Takovy drobnosti, ale jak je to krat ctyri, tak se to skoro neda. Uz to proste chce nejakou disciplinu aspon od vsech dospelych, ale ten standard mame oba nekde jinde, ja proste moc nemusim ty kupičky veci mimo jejich obvykle misto, jako treba bundy v kocaru. Povesit 3 bundy na raminko pokazdy, kdyz chci vyjet kocarem, vyzaduje jistou davku zenu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:19

Gatita největší problém vidím v tom rozdílném standartu. Protože já bych ty bundy nejspíš mrskla někam do kouta v chodbě a vyrazila. Blbé je, že pravděpodobně budeš uklízet i po dětech, protože muž tě asi v prosazování toho tvého standartu nepodpoří.

Online Gatita
8631 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 23:21

Pinot Noir ta nabidka bude dobry otvirak  Jinak bych nevedela, jak zacit.  Jednou jsem pouzila zvyseni kvalifikace a nabidku od konkurence, za 15 let v procesu. A ty sis udelala ty poradenske zkousky, ne? Nemuzes to pouzit jako argument?

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 01:40
Reakce na Gatita:

Karja to je presne, to sluzkareni. Pritom nemuzu rict, ze by se muz nepodilel. Ale je to takovy na prd. Jakoze sice vykoupe dite, ale uz nevyhodi plinu, nevypusti vanu a necha na podlaze chumel pocakaneho obleceni. Takze se tim musim jakoby dal zaobirat. Jsou to malickosti, ale je jich asi milion a kolikrat mi vyplni pulku dne Ja tu nechci rozjizdet flejm, podobne veci se tu resily uz tisickrat. 

​Jezis, ale tohle je uplne presny!!!