dzizisketa můj muž je ještě opravdu uprimne (až tak skoro nevinně) presvedcenej, ze ženský potrebujou min penez než chlapi ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee deti máme tak odlišný, ze snad už víc jiný bejt nemůžou, ale mikinu maj stejnou! 
Potrefenáhusa Hahahaha, jako na co méně peněz? Jakože je stejně zadotuje nějakej chlap nebo na spotřebu?
Rybářské, válečné, výletní, ponorky - máme období lodí a stavebnic a je to fajn období, je z toho menší bordel než z řádění tornád!
A stavebnice jsou super, asi jich máme málo! Myslím, že mu to jde, má dobré nápady. Vždycky to hned potopí (= zničí), tak ty nejlepší na fotce nemám. Mám z toho radost, konečně něco tvůrčího.![]()

U nas je problem muzovo presvedceni, ze neni potreba davat holkam do skolky kazdy den ciste leginy a triko. Nakonec se debata stocila k tomu, ze moc casto peru a to mi bere cas![]()
Potrefenáhusa muj muz, pokud vim, ma podobne reci jen u tenistu/tenistek, jako ze na ty zenske se neda divat, hra trva mnohem kratsi dobu a dovoluji si za to chtit stejne penez jako chlapi.
Ale ze zeny potrebuji min penez? Kdyz pominu, ze plat je za vykon, ne podle potreb, tak zeny prece utraci mnohem vic, ne?
Ženské prostě potřebuji mnohem víc, než chlapi!
Protoze jinak vypadají........... Jako chlapi. ![]()
Karja hele já ted vydržela tři týdny neřešit poloplesnivou hadru po vytírání podlah co byla dočasně odložená v umyvadle.A to proto že jsem si při stavbě prozíravě vydupala dvě umyvadla v hlavní koupelně. Jednou se mě zeptal, jestli bych ji nemohla vyprat, tak jsme mu odvětila, že určitě mohla když ji odnese do pračky a zeptá se mě jindy než v 11 večer při čistění zubů. Tak se pak nějakou dobu nic nedělo a teď si ji vypral sám
Při psaní toho přispěvku jsem si teda uvědomila že se tu tři týdny nevytíralo
s tím pořádkem máme problém trochu oba![]()
Pinot Noir tak tomu rozumím, že to byla poslední kapka, pokud se něco naslibovalo a při podpisu smlouvy se o tom neví. Tak snad ta nová práce klapne a tady tu ber zatím jako takový kroužek,kam se chodíš bavit :)
Kniha se jmenuje Od přírody podřadné. Autorka Angela Saini.
Se mi z toho názvu naježily všechny chlupy! To ve mně nevyvolává dojem seriózní literatury.
notna knihu jsem nečetla, ale řekla bych že název vychází z dlouhodobého postavení žen ve společnosti, ne z názoru autorky.
Karja no presne, presne! Je to fakt strasny. Takovy drobnosti, ale jak je to krat ctyri, tak se to skoro neda. Uz to proste chce nejakou disciplinu aspon od vsech dospelych, ale ten standard mame oba nekde jinde, ja proste moc nemusim ty kupičky veci mimo jejich obvykle misto, jako treba bundy v kocaru. Povesit 3 bundy na raminko pokazdy, kdyz chci vyjet kocarem, vyzaduje jistou davku zenu.
Ten rozdílný standard je podle mě zásadní. My si tu stěžujeme, ale stačilo by jen prostě přijmout menší nároky na uklízenou domácnost. Nebo aspoň u nás to tak je. Muž neuklízí min, protože čeká, že to udělám já. Uklízí min, protože on to nevidí jako binec a nevadí mu to. My už teda asi k nějakém přijatelnému kompromisu došlo, pár občas si postesknu, že jsem se musela vzdát svých představ ![]()
notna knihu jsem nečetla, ale řekla bych že název vychází z dlouhodobého postavení žen ve společnosti, ne z názoru autorky.
Je mi to jasný, ale přijde mi to právě z toho důvodu blbý cpat to na titul.
Potrefenáhusa Muj muz je zase presvedceny, ze pro zenu je prece poteseni starat se o muze. Ma totiz velmi obetavou maminku.
Gatita Mne práce doma nevadí, já moc na pořádek nejsem (teď teda mi přijde po půl roce návštěva jiná než rodina, no to bude trapas). Mně vadí ,,služkařeni,,. Tj. takove ty drobne či doprovodne činnosti, co by žena měla dělat spíše dětem nikoliv k dospělému muži. To mě dokáže dát fakt dovaru. Jakože já dokážu někdy úplně sestavit sambuv pohyb domem, říct přesně co dělal, co jedl....to mě štve, vždycky o tom dáme jednání, nasype si popel na hlavu, pár dní si to hlídá a pak je zase tam kde byl.
Presne toto. Raz som sa fakt už extrémne nastvala, a držala som mužovi prednášku o tom, že nie som jeho slúžka, a ze špinavý tanier zo stola odmietam po ňom upratovať. Ale malo to efekt, v kuchyni si po sebe upratuje. A ak náhodou nie, slušne ho požiadam, aby si to upratal. Ja to po ňom nerobím za žiadnych okolností ![]()
Pinot Noir perfektní výtvory ![]()
Ten rozdílný standard je podle mě zásadní. My si tu stěžujeme, ale stačilo by jen prostě přijmout menší nároky na uklízenou domácnost. Nebo aspoň u nás to tak je.
No u nás to tak není. Sambo prostě trousí věci a nedodelava. Každá jeho činnost vygeneruje činnost pro mě. On je tak naučeny z domu, nemá prostě ty zautomatizované návyky, že si má dělat věci sám a nepřidělávat druhému práci.
Ten rozdílný standard je podle mě zásadní. My si tu stěžujeme, ale stačilo by jen prostě přijmout menší nároky na uklízenou domácnost. Nebo aspoň u nás to tak je.
No u nás to tak není. Sambo prostě trousí věci a nedodelava. Každá jeho činnost vygeneruje činnost pro mě. On je tak naučeny z domu, nemá prostě ty zautomatizované návyky, že si má dělat věci sám a nepřidělávat druhému práci.
To jsou úžasné lodě!
notna ujistuju te, ze knizka je velice seriozni a skvela.
dzizisketa Ja jsem dostala k narozkam od samba dalsi feministickou publikaci do sbirky "Kdo vari ekonomum" a moc se na to tesim:)
Pinot Noir lode skvely! A k praci....je to fakt ostuda nechat matky z rodicovsky nastupovat za plat, se kterym odchazely. Bohuzel se to deje skoro vsude, taky cekam, ze me to v zari potka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.