Pinot Noir no, to je blbé! Předpokládám teda, že oni měli všeho nad hlavu, ale chápu tvoje naštvání. Dát mu to z hrnku si asi zkoušela, ale co jiná láhev, třeba taková ta s brčkem (akorát to mytí teda) nebo koupit jinou s dudlíkem, aby měl pocit, že je to nová láhev, nejspojoval si to s tou "rozbitou"?
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir vzhledem k tomu, jak zápasíte s jídlem, bych taky zuřila. Taky bych zkoušela dal, třeba vysvětlit, že stará byla rozbitá a že je na prd, že si nikdo nevšiml. Ale že s novou to bude dobré. Nebo bych láhev s mlikem nechala u postele. Jestli se třeba nenapije sám. Nebo i během dne, tak jak byl zvyklý, třeba někde bez přemýšlení sahne po lahvi.
Pinot Noir tyjo to jsou teda pitomci:(( nevim jakou mate lahvicku, ale do kojenecky lahve od Aventu a samozrejme i do vsech DM lahvi pasuje misto dudliku i silikonovy brcko z DM, kdybyste to chteli zkusit. Tonda z toho pije v noci vodu.
Evaeva MaeGandal 711990 budu zkoušet, co půjde. Ale s ním je to hrozné, ani to sem nepíšu, ale on odmítá i jiné nádobí, hrníček používá jen jeden, s pítkem, už je celý okousaný, zahnědlý a celkově dost nechutný, ale radši by pošel žízní, než se napil z jiného. No je to s ním těžké.
Ani si na ty jeho móresy nestěžuju, protože jak to člověk začne vyjmenovávat, dává to o něm dost neradostný obrázek. ![]()
Pinot Noir chapu a drzim palce![]()
Pinot Noir ty víš nejlepe jak na něj nebo jak ne. Doufám, že něco společně vymyslíte ![]()
soucítím, na dceru celkem fungovalo vzít ji do obchodu a nechat jí si vybrat, ale ona je dost marnivá a motivace "dárek" na ní funguje, ne 100%, ale často.
Mohučanka tohle bohužel ještě vůbec nechápe.
Pinot Noir co kdybys Viktora vzala do obchodu aby si sam vybral novou lahev nebo hrnecek, neco jako ze pro velky kluky (i kdyby to bylo s dudlikem)
Edit - psala jsem, nez jsem docetla, ze to asi nebude chtit. A neni trosku opicka, ze by dostal neco po brachovi, nebo si sli hrnek koupit oba?
Pinot Noir ach, to mě mrzí, na dceru to funguje tak nějak od narození. Ale teda jen když chce, samozřejmě. Jedeme systém odměn za kakání (většinou 3 kostičky dupla), ale dlouhodobě (už asi půl roku) má slíbenou celou krabici, pokud se rozhodne se vykakat do záchoda. Doteď nic, až dneska se rozhodla ![]()
Tak držím palce, ať to brzy přejde.
Tak Betty mozna jsem to spatne pochopila, ale jako ze kdyz 2x 3x za rok nekam vyjedem na tyden, 10 dni, tak po zbytek roku mam radostne makat a neremcat, kdyz pan omatla medem polovinu kuchyne, protoze si neumi nabrat ze sklenice? Mne nevadi uklidit cely dum, ale tyhle zaseky z nepozornosti, z nepremysleni o tom, ze ten pytlik od rohliku po nem bude muset nekdo uklidit, ze podlahu pokecanou jogurtem nekdo bude muset utrit... to mi teda vadi. Pred chvili jsem otevrela lednici a na vnitrni hrane dveri byl nalepeny kus masla. Tak jo, mozna v cervnu vyjde to Norsko.
No tak jsem to úplně nemyslela. Já jen, že to tak muselo asi být od začátku kdy se s tím dá něco dělat. No nesnesla bych to. Po dospělým člověku uklízet jak po dítěti.
Jen jsem chtěla vyzdvihnout ty dovolený.
Co jsem tím chtěla říct, že všude je něco a záleží jak moc se s tím smíříš.
barbucha tak jeste pokud se chces prohnout, tady maji merino, ale v ty vetsi velikosti uz hezky barvy vyprodany.
Ta je moc pěkná a i bych se ráda prohnula... ale právě teď mi volala snacha který jsem poslala odkazy ať si vybere - jako vzorná tchyně si nedovolím koupit něco bez schválení
- a ať prej nekupuju nic anžto neni jistý že by to haranti nosili. Jinými slovy, ty zpovykaný bebánci si už teď určujou co se jim líbí a co si oblečou. Takže nic ![]()
Prej že ví že jsem úchylná na holý krky, ale budu muset ten strašlivej pohled vydržet i nadále ![]()
barbucha a nákrčníky? To by se jim nemuselo oblékat tak špatně jak kukly a dneska se dají sehnat s nádhernými obrázky nebo potisky. Minimálně na Adelu by takový nákrčník s Elsou musel zapůsobit ![]()
barbucha Já tvou snachu chápu, kukla mi přijde jako dostatečně "divný" kus oblečení, že jsem se taky bála, jestli to dcera vůbec bude ochotná vzít na sebe, natož pravidelně nosit (a to je myslím ještě menší než tvoje vnoučata). Tak jsem jako první vzala nějakou flísovou za 75,- z Lidlu, abych hned neutrácela zbytečně. (A mimochodem, první den to byla ochotná doma odložit jen na jídlo - to jsem ji přesvědčila, že pokecat by to bylo škoda
)
Jaká Elsa? Jedině tlapková patrola to musí bejt! I když už vzala na něčem na milost i Minnie... Kašlu na to, už jsem jim nakoupila svetříky a trika s rolákem, ty občas nosej. Jak mi, notně pobaveně, právě snacha připomněla ![]()
Ale já už jsem zvyklá. Se zřítelnicí chodíme nakupovat jedině spolu, dle jejího výběru... a s Adélou jsem začla vlastně nedávno taky, když jsem ji nechala vybrat bundu. Holt jiná doba! My byli rádi že nechodíme nahý ![]()
Musím přiznat, že se mi ty kukly krutě nelíbí. Kluci mají jen tenkou a výhradně pod helmu. Ven bych jim to neoblíkla, radši ať zmrznou. ![]()
Divný, hm... člověk by řek že budou rádi že jim netáhne na krk, dyk to musí bejt nepříjemný. A samozřejmě, zapnout bundu až ke krku je nemožný, protože to buď rovnou štípne kůži
nebo to škrtí... ale tak ať, je to vyřešený.
Pinot Noir moje dcera kuklu vyžaduje, občas ji na cestu do školky ještě vytuní čelenkou s korunkou navrch. Pak ve školce sundá a vezme si perlovou čelenku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.