Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:31

Sweet Potato tak jako děti jsme to taky dělali, aby nebylo poznat, že už jsme sežrali všechny bonbóny

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:35

Evaeva je to horsi od covidu, jak je porad doma. A setkalo se to s rozjetim jednoho vetsiho projektu. A je mi jasny, ze az to skonci, zacne se zas neco jinyho, jeste narocnejsiho, ty vyzvy ho proste bavi a drzi pri zivote. Jenze uz to nebavi me.

Edit - ja nemam problem se zabavit sama nebo byt sama. Jen je blby byt sama, kdyz sama vlastne nejsem, jestli se to tak da rict.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:37

Kokoska no chápu, ale co s tím, že jo. Ale nepřijde mi špatný ten karji nápad s výpomocí.

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:38

Evaeva Já asi ne, já si výjimečné dobroty šetřila. Ale maskování bonbónů chápu.
Ovšem bavíme se o másle a žervé!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:39

Sweet Potato u vás je žervé na příděl?Tohle právě byly společné sladkosti, jen moje už byly dávno sežrané, u nás byla spořivá ségra.

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:43

Evaeva Já jsem jedináček.
A žervé na příděl? Nezávislý pozorovatel by to z těch obalů v ledničce možná usoudil. A týká se to i kočičího žrádla!

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:44
Reakce na Kokoska:

Edit - ja nemam problem se zabavit sama nebo byt sama. Jen je blby byt sama, kdyz sama vlastne nejsem, jestli se to tak da rict.

​to je vystizne, s tim mam taky problem. Mam muze za zadkem cely dvoulety rodicak! A moc mi to nevyhovuje, vlastne ani nevim proc, ale tohle bude asi ono. Ze je pritomen tak na pul a ja mam jakoby furt pocit, ze s nim musim nejak pocitat, byt tu v pozoru...pritom on ode me nic nechce, nijak me neprudi, ale nemuzu si na to zvyknout. No nic, za 14 dni jdu do prace

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:44
Offline Jos
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:56

Sairon Jezis to je uplne ale uplne presny. Ja mam muze oproti jinym zlateho, bordelari jsme oba, ale on je praktictejsi. Ale ty nedodelavky na baraku jsou sileny! A vsechno chce delat sam, takze vsude ma naradi, stafle a na zahrade hromady materialu. Ale mesice! A ja jsem porad ned´okojena a prudim. No ale jen tak se nekam posouvame. Dyt my si i v koupelne rok svitili reflektorem! To je sice hezky, ze mame pekne obklady, kdyz je ani nevidim...

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:02

Kokoska No víš co, mně přijde, ze kdyby jsi jen sbirala ty věci a aspon to velké uklízení by ti odpadlo, že by to taky bylo trochu lepší. Žádné surovani koupelny, hajzlíku, lednice, podlah, žádné zehleni...už by jsi byla jen sberacka a vyadavacka jidla. Tu výpověď bych dala dřív, termín do pololetí znamená že když už to zapíchnes tak nejdřív za rok. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:04
Reakce na Evaeva:

Můj tchán je teda přesný opak, ten potřebuje budovat.

​Tady vidím jasný podnikatelský záměr..za provizi tchána pronajímej tady na parfu, třeba tady Jos by se určitě hodil

A spokojenost na všech stranách - tchán bude mít prostor k realizaci, tchyně spokojená, že je od něj chvíli pokoj, parfumačky spokojené, že se konečně dočkají, a jejich muže to třeba i ponoukne aby se nenechali zahanbit

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:05

Keď to čítam,  tak môj muž sa fakt vymyká.  Mini zbytky do chladničky nedáva,  stále vymýšľa nejaké zlepsovaky,  ktoré aj hneď realizuje. Čo nedokáže,  je vychystat nás na  výlet, síce sa spýta,  s čím mi treba pomôcť,  ale už to nezrealizuje. Tak si to nechám na starosť sama sebe.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:08

Včera sme išli za snehom, našli sme ho v Cicmanoch. Syn sa vysankoval, boli sme aj v bufete.  Večer to zhodnotil tak, že najlepšie z celého dňa boli hranolky.

Mysleli sme si, že po toľkom čerstvom vzduchu a večernom kúpeli bude výborne spať.  Opak bol pravdou, veľa sa budil (a prudil), a ráno po raňajkách začal zmurkat,  čo je jeho nervový tik . Pravdepodobne kvôli škôlke.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:11
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:15

letfenixa můj muž je zlatý v běžném provozu, ale štve mě, že zlepšení v bytě musím vymyslet já a pak ho k tomu ještě dokopat. On říká, že ta zeď v kuchyni je hrozná. Já na to, že prý ty omyvatelné barvy jsou fajn (zdravím karju). On řekne, jo to je dobrý, to uděláme. Už je to půl roku a dokud neřeknu zítra jedeme tu barvu koupit a vymalujeme, nic ne nestane. Stejně tak všechny výlety, divadla a dovolené musím plánovat já.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:27

A já mám doma mix všeho - pidizbytky v ledničce, prázdné obaly od sladkostí ve skříňce, musím vymýšlet program, výlety, uklid jen když zaúkoluju ( muž to aspoň na rozdíl od tatarů udělá), občas brble nad jídlem. No hrůza

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:31

uff, kdyz tu ctu ty pribehy, zda se mi, ze jsem na tom s muzem nadstandartne dobre :) Je hodne pracovne vytizeny, ale v ramci moznosti se snazi venovat detem a odlehcit mi, vzit nektere dite ven (obe najednou moc nezvlada). V domacnosti vetsinu toho delam ja, to mi momentalne nevadi, protoze jsem doma. Ale ochotne zajde na nakup, vzdy vynasi odpadky, vcetne trideneho odpadu vseho druhu, vecer donaplni a zapne mycku a rano ji vetsinou i vybere (akorat nektere hur odlozitelne veci typu panev, ktera se ma ulozit pod nejakou jinou panev, mi necha na lince, coz me nekdy sejri). Taky se stara o vsechno kolem auta. A plati vsechny vetsi vydaje typu dovolena nebo zarizeni bytu. Ja zase planuji, varim, peru, vesim, zehlim, utiram prach, vytiram podlahy, umeju koupelnu. Vylety, dovolene, zarizeni bytu z 90% vymyslim ja, pripadne ja udelam nejaky predvyber a pak ho prizvu ke konecnemu domluveni se a schvaleni pred 7 mesici jsme se prestehovali do novotavby bytu, tak porad jeste mame co dorazizovavat a vymyslet, tak v podstate o vikendech, kdy jsme doma a on nepracuje, vzdy neco pribyde a jeste to minimalne pul roku tak pribyvat bude, ale uz to nastesti budou spis drobnosti typu policka, svitidlo a tak 

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:42

Důkaz místo slov.

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:47

Evaeva Ta barva na jednu zeď je docela lehká, jed ji koupit sama. 

Sweet Potato Hahahahaha! Zabilas! 

Online Aranel
6611 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 10:51
Reakce na 711990:

notna takova skoda, tesila jsem se na vytvor:D

Gatita to je tak debilni odpoved, ze bych ho zabila, fakt:D ja mam zas experta na nedojidani a vraceni do lednice. Takze si myslim, ze jeste mam marmeladu/horcici a ony jsou to jen spinavy steny ve sklenicce. Nebo pul platku sunky. Protoze to je prece skoda vyhodit ale ne, dojist to neslo.

Nebo krabička s porcí jídla na oběd, kterou někdo během noci vyžere a nechá tam dvě lžíce! Nebo plech koláče, kde zůstane jeden kousek 3x3 cm... Nebo...