Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online 711990
18319 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:34

barbucha haha chapu. No skoda. Tonda ma merino nakrcnik jenom, ale ten uz je bohuzel vyprodanej, jinak bych ti ho doporucila hnedka.

Aha, je vyprodanej uplne uz: tak je to tohle

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:40

Pinot Noir želám skoré vyriešenie flaskoveho problému

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:42

Pinot Noir kukla je nejvíc nejlepší, v kočáru se nikam nehrne a dite si ji nesunda 

Online Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:42

letfenixa děkuju. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:42

A stezuju si, dite se probralo a začalo lézt na stůl

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:49

Tak Betty no prave ze uplne od zacatku ne, je to takova "covidova" zalezitost. Ale uz s tim tady nechci plevelit.

Online barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:50
Reakce na Kokoska:

Tak Betty mozna jsem to spatne pochopila, ale jako ze kdyz 2x 3x za rok nekam vyjedem na tyden, 10 dni, tak po zbytek roku mam radostne makat a neremcat, kdyz pan omatla medem polovinu kuchyne, protoze si neumi nabrat ze sklenice? Mne nevadi uklidit cely dum, ale tyhle zaseky z nepozornosti, z nepremysleni o tom, ze ten pytlik od rohliku po nem bude muset nekdo uklidit, ze podlahu pokecanou jogurtem nekdo bude muset utrit... to mi teda vadi. Pred chvili jsem otevrela lednici a na vnitrni hrane dveri byl nalepeny kus masla. Tak jo, mozna v cervnu vyjde to Norsko.

Máslo na dveřích ​A kdo organizuje ty vejlety? Že bych jako i polehčující okolnost za ně uznala...

Já mam kliku, že na starý kolena jsem získala ženu v domácnosti (jakožto chlap, z čehož mě celoživotně obviňovala moje matka a asi měla pravdu, nicméně na oficiální změnu pohlaví se nechystám ) - teď je to vůbec super co je milostpán v důchodu, to je veškerej servis zaručen... ale ani předtím to nebylo špatný. Ovšem na úkor funkce hlavy rodiny, kterou prostě někdo vykonávat musí. Od výběru spotřebičů až po rozhodování a organizace tý dovolený... Někdy si říkám, že bejt taková ta nemožná, slabá bytost, která nedokáže vyplnit složenky nebo zařídit účet, natož vynést odpadky! není vůbec špatný... ale už bych to asi nedokázala a navíc po těch letech jsem si zvykla, že rozhoduju a přes to nejede vlak... ale má to svoje mínusy taky, no. Manažerský funkce jsou náročný!

Online Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:51

Potrefenáhusa věřím tomu, je mi to jasné, ale stejně je to škaredý

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:57

barbucha hele, chtela bych aspon jednou jet na dovolenou, kdy bych odsouhlasila misto a pak uz jen sahla pro cisty veci do skrine a nechala se odvezt na letiste. Polehcujici okolnost, tsss! No, uz takovyho pul roku mam divny myslenky, ze by mi samotny bylo lip.

A uz fakt mlcim!

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 19:59

barbucha podstatné je, či to klape a funguje.

Online barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:11

Kokoska letfenixa 

Pořád je možný spočítat si klady a zápory. Resp. představit si, případně i vypsat, jak by přesně a do důsledků vypadal ten druhej život. 

Kokoska Držím palce ať tě divný myšlenky přejdou nebo napadnou nějaký dobrý. Hele lopatový komando je vždycky možnost

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:20

Pinot Noir hehe, nase dcera si ji vyzadala sama! Mala ma merino kuklu a velka segra jak ji videla, porucila si kuklu take. Vybrala si vzor a ochotne ji nosi. Sice v ni vypada srandovne, ale ja jsem rada, ze ma krk v teple

Jinak potvrzuji, jak tady nekdo driv doporucoval, merino obleceni od Dupeto je super. Starsi dcera prave vzdy merino obleceni odmitala, ze ji kouse, ale riskla jsem koupi, a nakonec v kompletu od nich by nejradeji i spala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:23

Pinot Noir kluci mají mikiny ke krku, když je hodně zima, přidám nákrčníky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:27

Potrefenáhusa V roce a půl? To jseš šťastná ženastaršího to teda nenapadlo nikdy, ale mladší to dělal v tom "bezmozek" období po desátém měsíci, pořád jsme ho odněkud sundávali.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:31

Potrefenáhusa naše to začla dělat předevčítem. Zatím teda vyleze jen na konferenční stolek a parapety pod okny na terasu, ale padá pořád, vůbec se to nedá uhlídat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:33

MPLee moje rada je hlídat jí jen tak, aby se vyloženě nepřizabila, aby se naučila spoléhat hlavně na sebe. Ale i tak je to honička! 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:35

Evaeva to nase mala taky, ja jsem o ni od leta rikala, ze je to chodici bezmozek, tak pred 2-3 mesici to bylo silene, jak vsude lezla a padala  ted uz je stabilnejsi, mene vyleza a umi hezky slezt dolu, pripadne ji starsi segra vezme a odnese  tak uz nejsem z toho takova vycukana .

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:39

mnum já ty dupeto merino věci synovi dost závidím, koupila jsem mu kromě kukly i triko a legíny a jsou krásně hebký. Kdyby měli i dámské, neváhám ani okamžik.

A koupila jsem mu i bavlněnou mikinu od nich, cena je teda strašlivá, ale střih perfektní, je dlouhá a má bezvadnou kapucu. Už šetřím na jejich softshellky :-))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:39

mnum u nás to více méně skončilo s chůzí, to už je půl roku, tak už jsem ráda zapomnělapořád je to teda střelec, hlídat ho musím víc než kdy staršího, ale přesně jak píšeš, nemusím být tak vycukaná, že z toho stolu třeba skočí nebo tak něco

Offline Karja
44705 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 20:40

MPLee Ehm, co to máte za podlahu?

Pinot Noir Fakt te lituju, to je úplně nejvíc pitomý. Snad se brzo odsekne! 

barbucha A tobě přijde že i s nákrčníkem jim táhne na krk? Mně přijde ze to vychytá.