Solathis na ty hrdinsky ciny bych se vyprdla, fakt to neni potreba
drz se, at je to brzy za vama![]()
Solathis na ty hrdinsky ciny bych se vyprdla, fakt to neni potreba
drz se, at je to brzy za vama![]()
letfenixa do 5 kg se dá posílat na Slovensko přes zásilkovnu, cena je velmi fajn oproti poště. Možná i rozdělené do 2 balíčku by to vyšlo levněji než poštou ![]()
žluťásek když je to má to rozdelovat, je pošta už levnější. Řešila jsem to před Vánocemi.
viktorka_od splavu To ani nebyl hrdinsky cin, ja se proste citila dobre (coz mi pripomina, ze jsem si chtela uvarit caj), resp. fakt jak jen s nejakou slabou virozkou.
Diky kazdopadne
dynda dekuju!
Vedela som, že jetolenobdobie dinosaurov bude pre mňa hrozné ![]()
Sweet Potato Ja by som brala, my to ešte nemáme. Ale na Slovensko to asi posielať nechceš.
To nevím, kolik by mohlo být poštovné? Aby se ti to vůbec vyplatilo.
Sweet Potato tak skús odvazit a zistím
Zasilkovne 85 do 5 kg.
Omlouvám se, já to před Vánoci srovnávala s cenou až ke dverím.
letfenixa Cca 1750g.
Sweet Potato to pošlete určitě Zasilkovnou. To je pak za hubičku.
letfenixa náš syn je asi jediný, koho dinosaury vôbec nezaujímajú. Je pravda, že o nich doma ani nič nemáme ale keď som mu chcela požičať knihu z knižnice, tak odmietol, že sa ich boji :) Tak vravíš, že to radšej už nemám skúšať? ![]()
Mrakoplas našeho taky dinosauři nijak zvlášť neberou. Máme pár figurek a když má nějakého na tričku, tak zakřičí Áár. To je vše, žádné poznávání druhů od sebe ani nic podobného.
Solathis držím palce nech si čím skôr fit ![]()
Mrakoplas začal s tým teraz, v 5,5 rokoch, tvoj má ešte čas ![]()
Sweet Potato napíšem ti SZ
Mrakoplaskluky dinosauři taky vůbec nezajímají.
Mrakoplas ani u nás dinosauři nefrčí. Vůbec, nechce s nimi ani oblečení, knihy, figurky... Nezajímají ho ani žádný huperhrdinové, příšery, nic takovýho. Trička chce jednobarevný a snesl by leda obrázek kotěte, ale těch v klučičím oddělení moc není ![]()
žluťásek teď jsem v HM viděla holčičí spoďáry s dinosaurama ve starorůžové. ![]()
Tabea sleduj ty koťata v klučičím ![]()
Naštěstí ho teď zajímá vesmír, ten občas na trenkách najdu. Jednobarevný trenky taky aby člověk pohledal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.