Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8632 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:33

Dinosauri u nas taky nikdy nefrceli, u nas nefrci nic! Ale uprimne, ja si taky nevybavuju, ze bych mela jako dite nejakou vasen. Dinosaury jsem tedy hltala, ale to az diky manii zpusobene jurskym parkem, tedy nekdy v druhe tride. Jo a moc jsem touzila po kocicce, tak jsem znala vsechny rasy z velke knihy o kockach, ale kdo vi, kolik mi tenkrat uz bylo

žluťásek toho jednobarevneho obleceni mi prijde malo tak nejak obecne. V tech lacinych retezcich, kde satim deti, skoro vubec, vzdycky je tam aspon nejaky pitomy napis. Syn ted malinko povyrostl, tak kdyz uz musime absolvovat to slozite zvykani na nove obleceni, tak jsem mu radeji objednala balik neceho vkusnejsiho. Kdyz uz to zvykani tak boli, tak at je to aspon hezke. No tak prisla hromada stejnych tricek a kalhot, v eshopu si museli myslet, ze jsem se uklikla:)) Ale odsouhlasil mi to a zda se, ze ho ty neutralni veci tak nevytaci. 

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:42

žluťásek teď jsem domu donesla letošní Tchibo kombinezy a inovovali k lepšímu nohavici (je na zipt) a rukáv (je v něm roláček)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:51

Solathis lkamaratka si covid pribiesla z nemocnice z porodnice.  Ak ta to trosku ukludni, mala ho od nej neodstala, normalne dalej kojila a aj sa o nu starala. Nakazila teda doma priatela aj mamu, ale ti bolo bezpriznakovi. Ale bola s dietatom myslim na 2 noci v nemocnici na pozorovani vzhladom na to ze jej mala nemala ani 10 dni.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:52

Tabea no super! Já jsem ulovila na eshopu loňskou, letošní jsou neprustrelny. Jsou to ty vločky a ledni medvědi? Nebo už jsou ještě nějaký novější, co v ČR ještě ani nejsou? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:53

Tabea ten zip na nohavici je super, to mají ty z Lidlu, bohužel dělají jen do 104, už jsem jí musela staršímu vyřadit. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:55

Prosim, mohli by ma viacdrtne matky utesit ze je normalne si popri novorodencovi zufat a smutne spominat na bezdetne casy? Mne bolo bezdetnej tak dobre a aktualbe sluzim ako otrok dvom malym priseram .

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:58

žluťásek Jojo, vlocky na sedozelenem podkladu, tučňáci na ružovém a medvedi&mrozi v modré. 
Najednou byly tenhle týden v on-line shopu. 

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 19:59

DrowRanger jasně že jo!

Online Tabea
8116 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:01

Evaeva já takovou jednou koupila v ernsting´s family. Kromě zipu na nohavici byla i pěkně ke krku a měla dlouhý rukávy. 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:04

žluťásek syn vyžaduje obrázky,  aby vedel, kde je predok oblečenia.  Problém máme s tielkami. 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:09

Tabea áno,  majú ju na webe,  a strašne som vahala,  veď tučniaci! Ale má tú Didriksons,  je mu väčšia,  a dokonca som zistila, že je rastúca,  takže v pohode na ďalšie 2, možno aj tri zimy ju môže mať.  Len či bude ešte ochotní nosiť tú svetlofialovu farbu.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:12

Tabea je oranžová či ružová?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:24

Tabea aha, tak já mám na mysli jiný zip, zapínání sahá až do půlky stehna, to je dobré pro kluky na čůrání:) Ty Lidl věci mají ty roláčky v rukávech až moc dlouhé, docela to dělá neplechu s rukavicemi. Ale teď mají takové ty po lokty, tak to je bez problémů.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:30

Večer jsem byla sama s Bonnie na procházce a cestou jí ukazuju "podívej, minicooper!" Mateřství leze mozek.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:38

letfenixa blbý dotaz, ale když zmiňujes že má tu rostoucí Didriksons,  je to udělane tak,že když ty rukávy a nohavice jednou prodlouží a, tak už to nejde dát zpátky na menší velikost že?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:39

dzizisketa já takto nadskakuji když jedu sama v autě a míjím traktor nebo bagr

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:44

Sairon presne, musíš vyparat sviky.  Jedine sa s tým crcať a znova to zapošiť. Za dlhých zimných večerov. 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:49

Chtela bych se zeptat, pouzivaly jste u lezoucich batolat nejake chranice kolen, nebo nejake specialni obleceni, aby se nenicily normalni teplaky? Syn za posledni mesic prosoupal uz sedmery teplaky, tak ted nevim, jestli ma cenu investovat do nejakych se zesilenymi koleny, nebo naopak koupit balik nejakych levnych s tim, ze holt asi neprezijou. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:51

Sairon já jsem měla rostoucí minymo a tam by to teoreticky zápisy znova šlo, možná i na stroji. Ale tím ta bunda vydržela dítěti asi 4 sezóny, takže byla tak jako tak už šeredná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 20:54

Myrtila ne, smířila jsem se s ničením, koupila jsem si nažehlovací záplaty (spíš teda kus látky, vyjde to levněji) a doma nosili záplatované. Ale zase takový odpad jsme neměli.