ja u jedne dcery zvazovala (jen prvni napad) Rebeku a u druhe Dorotu. Manzel to zamitl rovnou. Dnes ale lituje, protoze podle nej je jedna rebeka a druha dorot
Vše o těhotenství a dětech
Candance no počkej, nebyla dřív dorota žena lehkých mravů?:-)
viktorka_od splavu to fakt nevim
on to bere tak, ze je hubata a drza, ve stejnem smyslu jako rebeka. jsou ji 4
Candance tak to není dorota, ale kača
(kateřina)
baltik Ze by jich bylo vic? Tomu, o kterem jsem psala, je asi 26-27. Ted jsem koukala na kdejsme.cz a lidi s prijmenim Klíč moc neni.
Pinot Noir Přesně! Ten se mi navíc vždycky vybaví, to jsem zapomněla napsat. Byl to jednu dobu oblíbený synův hrdina, furt si na něj hrál. Žádnej Vinetů nebo ten druhej, ale pěkně záporák ![]()
eless Kornelko docela jde. Slovenština si poradí
Prostě moje nějaká antipatie, už to jméno nechám na pokoji...
Tak Petr Klíč se mi fakt líbí! Teď mě hrozně zajímá, jak se jmenují dzizisketa sourozenci. A Polina, mě se kdysi líbilo buď Polina nebo Polana, ale myslim, že spíš Polana, bylo to v knížce tuším Mrtvé oči, kterou jsem četla jako malá, si to jdu snad najít v jaké to bylo variantě.
viktorka_od splavu Candance Jo, dorota je šlapěnka, proto jsem chtěla Dorotheu.
Když už jsme u těch Klíčů, znám Petru Klíčovou
a taky jednoho Fleka ![]()
Moje babička se jmenovala Serena a děda Markus. Nikdy jsem je nepoznala. Byli z podkarpatský rusi.
Tak Betty To je zajímavé, člověk by řekl, že jsou to moderní západní jména.
My máme v rodině a blízkém okolí netradiční jména Dietlinda a Petronela, strýc se jmenoval Květoslav, znala jsem ho odjakživa, tak mi to nikdy nepřišlo zvláštní, byl to prostě stréc Květoš, ale mnozí "lidi z venku" z toho dostávali záchvaty smíchu. Kamarádka má dcerku Luisu, to podle mě docela přichází do módy.
Friga myslim, ze tady ten je starsi, tak ke 40 a je nekde z brna nebo okoli, takze jich bude vic :)
Luisa se mi hrozně líbí.
V našem městě žila Perla, pro děti musí být peklo to vyslovit.
A jsem zvědavá, co DrowRanger.
dynda no, a co takova jitřenka. 80 kg zive vahy uz v sedme tride...
dynda no, a co takova jitřenka. 80 kg zive vahy uz v sedme tride...
A měla sestru Droběnu?
Dietlinda, to som nikdy nepočula, vlastne ani neviem, či je to mužské alebo ženské meno?
letfenixa Ženské :) Říkalo se jí Lindo (mimochodem to je moc hezké jméno), že je Dietlinda jsem se dozvěděla až nedávno.
Já ti nevím, na to už snad jenom tu Bertu, na takovém těle bude vypadat blbě každý druhý jméno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.