Potrefenáhusa škoda, byl to sympaťák
ale možná přecejen ještě mladší než jsme my.
Vše o těhotenství a dětech
Ja mela pri kojeni spatnou zkusenost akorat s pytlikem slanych bramburku, ktery jsem snedla na posezeni. Dcera mela druhy den takovy prujem, ze uz jsem se bramburku ani nedotkla.
Pinot Noir zrovna kafe se dá dobře nahradit kafem bez kofeinu. Jakou já měla radost, když jsem objevila černý čaj bez kofeinu![]()
Evaeva no to teda bohužel nedá
(já ho teda piju, ale fakt to není náhrada za kofein
) u čaje je to fuk
A veskere endorfiny z cvičenia sú fuč vďaka spoločnému pečeniu muffinov ![]()
Pinot Noir jo, to spaní mimin je křehká věc, člověk se boji, aby se to nepodelalo, i když to jakžtakž funguje, mne za to nestaly ani všechny kafe světa
Potrefenáhusa přesně
letfenixa chceš příběh o muffinech od nás? Máme oba rodiče covid, mně to začalo včera, muž už má týden náskok. Syn se nudí, tatínek se teda slitoval, že budou spolu péct muffiny.
Suroviny odměřili velmi halabala, žádný vymíchávání do pěny apod. Vyrobili těsto, co šlo sotva odkrojit lžící. Takže jsem si vzala nurofen a šla tu spoušť zachraňovat. Když už je rozpálená trouba a mám ten nurofen, udělala jsem ještě masový kuličky na dnešek k obědu.
Protože cukr je zlo a bílej největší, dali tam třtinovej a aby mi prej jakože zbylo do kafe, dali tam jen necelou půlku dávky.
Takže máme plech hnusnejch gumovejch muffinů, co chutnaj jak chleba s čokoládou. A já odpadla úplně mrtvá.
Jako kdyby mu pustil televizi, mohli jsme bejt spokojený všichni ![]()
Pinot Noir jo, to spaní mimin je křehká věc, člověk se boji, aby se to nepodelalo, i když to jakžtakž funguje, mne za to nestaly ani všechny kafe světa
to si myslim ze jsi vystihla duvod, proc se traduje vsechno to co by mel clovek vynechavat. A vsichni se bojej to riskovat:D
Solathis K tomu tvému jménu-jaké oslovení ti teda vyhovuje? Mně Johana (mimochodem krásné jméno) připadne právě v pohodě, jednu znám, říká se jí Johano a občas Johi a vlastně vůbec nevím, co by se z toho dalo vytvořit, kromě vyslovené zdrobněliny.
Potrefenáhusa za kofein ne, ale za kafe jo.
Garfie za sebe můžu říct že z johany se nedá vytvořit nic
žluťásek dinosaury v televízii vs muffiny ![]()
Garfie dcera má spolužačku Johanu, říkají jí Jóha a přijde mi to šílený.
Ještě by šla Johanka, ale to je tak pro holčičku.
...hmm, já bych jí říkala "Džoj"/jako Joy - radost...![]()
letfenixa dinosauři tady naštěstí nikoho nezajímají, syn by ale byl schopen koukat do zblbnutí na Byl jednou jeden život. Z Lega teď staví všechny ty enzymy a troponiny a bůhví co, já tomu nerozumím a nejsem schopná to pojmout. Asi jako ty dinosaury, jen by to prošumělo kolem mě ![]()
Prosím o radu, nejspíš marieu ?
Je možné si nějak ulevit při hydronefróze v těhotenství? Kromě " hodně pít"...
(Gynekolog řekl, že porod se nechystá, a odeslal mě na urologii, urolog řekl "no to záleží na tom, jak se tam mimčo pohne".)
Garfie Znám Johanu, které se i po čtyřicítce říká Johanka. Je to taková mohutná paní, teda i výškově. Mno, je to poněkud zvláštní, ale to asi od určitého věku u větší části zdrobnělin.
Garfie Johanko, Johy, Johco, Johan (to te teda nesklonne), svagrova mi sem tam rika Johny a tata mi jako male rikal Hanysku (lokalni specialita, rodina jeho mamy je ze severni moravy). A taky mi hrozna hromada lidi rika nekterou z mych prezdivek. Ona by ta pisnicka sama o sobe nestacila, sle kdyz plny tvar slysis jen kdyz zlobis... U nejmladsiho to bylo jeste horsi, ten ma jmena jmena dve a prostredni prostredni slysel, jen kdyz zlobil. Brrr.
Miru To jeste nikoho nenapadlo, ale prijde mi to dobry. Nejhorsi bylo, kdyz mi jedni znami zacali rikat Jožko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.