Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2022 13:45

Pinot Noir Někde něco zakazuju? 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 12. února 2022 18:45

Kan mne obcas prijde, ze ti pubertaci navenek delaji, jak je jim ten "nedostatek" (ktery vetsinou ani nedostatkem neni) uplne jedno, ale vevnitr s tim tak srovnani nejsou. Rozhodne bych se smichem prec holkou nerikala "jo, to vite, nase Agáta, to jsou ty nase velky nosy / zadky / nohy... ", ono to sebevedomi je dost krehka vec. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:32

Jos Ten pitnej rezim se da vycvicit! Pomohla mi hodne appka kaloricke tabulky - a tahat s sebou 3/4 litrovou lahev vody teda. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:36

Kokoska Ja nerada svoje jmeno v plne forme, tatovi prislo strasne vtipny mi od malicka zpivat tu pisnicku a desne se smat tomu, jak se vztekam (protoze to bylo jeste v byte, nemohlo mi byt vic, nez pet). Dodneska s sebou cuknu, kdyz mi nekdo rekne "Johano" (jmeno schovavat nebudu, prezdivka v googlu a kazdej me ma). Povedlo se mi to akceptovat akorat u naseho nejmilejsiho docenta na vs, ktery je rus (cesky mluvici tedy) a ten nam rikal jmeny a vykal.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:49

Kokoska Nějak mi vypadlo, že neteři je 25 a na podzim se vdává.

Solathis Máš pěkný jméno. Na moje je taky písnička a docela nelichotivá, občas to někdo vytáhne, ale tak je to jejich boj. Rodiče jsou dodnes přesvědčení, jak krásný jméno mi vybrali.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:03

Kan hele sorry, ale presne tohle mi delala mama. Porad mi pripominala, ze MY MAME ten velkej zadek a je potreba s tim pocitat. A teda kupodivu mi to nepomohlo, kdyz me kvuli tomu urazeli ve skole. Nerekla jsem si nojooo, vzdyt to je jasny, mam velkou prdel, tak si zaslouzim posmech! Takze ne, nemyslim si ze je dobrej napad cpat diteti ze ma obri nos/zadek nebo tlusty kolena

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:04

Solathis A jak to zvládáte, už se to zlepšuje? Začátky bývají těžké a jestli se nepletu, tak malinkou máte doma teprve chvilku.

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:15

Kvůli tem nenávistem k základní formě jména budu asi muset začít říkat housatku běžně nezkracenym/nezdrobnelym jménem. 

na my jméno je taky vtipná píseň a taky jsem ji poslouchala dlouho :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:21

711990 no mluvit o tom při každé příležitosti je fakt divný/nepříjemný, určitě to způsobí přesný opak toho, co je cílem - nějak to přijmout. My máme v rodině ty dlouhý nohy a krátká těla, na to jsme narazily při každém výběru kabátu nebo šatů, prostě bylo jasný, že snížený pas mi nesedne. Ale proč to pořád vytahovat, to teda nechápu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:22

Potrefenáhusa to docela doporučuji, klukům říkám ruzne zdrobnele i přezdívkami, ale velmi často i jen jménem v základním tvaru. Mám okolo sebe hodně dospělých lidi, kteří mají stres, když je někdo osloví jejich jménem, tak na to myslím a řekla bych, ze docela hodně mých kamarádek osloví syna např. Ondřeji jen tehdy, když má nějaký průšvih, což mi přijde smutné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:23

Potrefenáhusa mě to přijde takové přirozené, že ti doma říkají jinou než oficiální variantou. Asi by mi bylo divné, kdyby mi babička řekla Evo místo Evičko/Evinko.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:23

Evaeva no ja jako chapu, ze cloveku pak leccos nesedne, ale mozna by stacilo rict, pojdme najit neco, co ti sedne/bude sluset vic, nez hned vytahnout hlasku o kratkym trupu/velkym zadku:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:24

711990 no, když o tom tak mluvíš, tak máma to asi nezmínila, my to prostě věděly. Prostě jsme na to koukly a bylo jasno:)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:25

Malenge na to trpim ja! Vsude jsem byla odjakziva Sarinka a kdyz mi nekdo rekl Sarko, uplne sem se lekla. Vetsinou mi lidi rikaj Sari:) ale uz jsem si zvykla i na Sarku. Ale teda Tondovi se mi nejak nechce rikat Antonine, pritom pred jeho narozenim mi to blby neprislo.

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:27

Evaeva přirozený je podle mě všechno, mne doma běžně prave říkali nezdrobnelou variantou a mám to rada, babička taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:27

711990 to mě docela překvapuje, protože Šárku já mám v kategorii už zdrobnělých jmen jako Jitka nebo Eliška:)

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:28

Evaeva prosím te, von má nekdo trauma z dlouhých nohou?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:28

Potrefenáhusa jasně, podle toho, jak je kdo zvyklý. Ale nějak mi nepřijde, že tím vzniká nenávist ke svému celému jménu, když ho doma nepoužívají

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:30

Evaeva fakt?? Tak to by me v zivote nenapadlo:D

Potrefenáhusa taky nechapu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:31

Potrefenáhusa no my je máme dlouhé, ale ne štíhlé, prostě jako kdyby si spojila dva lidi, spodek mám minimálně o velikost větší, teď třeba o dvě, než vršek. Trauma z toho nemám, ale za přednost se to fakt považovat nedá:)