Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:48

MPLee A zkousela sis kocar se sedackama za sebou? Ten bych hodila do prvniho prikopu, strasne blbe se ovladal. BGB jsem taky nechtela kvuli korytkovymu sezeni, kocar je jediny misto, kde mi deti spi pres den.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 11:53

Vari ty dvojčata jsou složitější. Přecejen to dvouleté dítě chvíli počká, nebo aspoň víš, že ví, že má počkat a řve Já občas uspávala dvě děti ve dvou pokojích, ale oba byli zvyklí aspoň trochu usínat sami.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:56

Evaeva Kdyz ono je to cim dal tim horsi, mimina se uspavala o dost lip. Navic kazdy spi v jinym pokoji. Pres den jsem to vyresila kocarem, jedno usne hned, druhy treba za hodinu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 11:58

dzizisketa tu odolnost někdo má a někdo ne, no. Syn jednu dobu usínal s řevem. Nebylo to vyčerpáním z řevu, ani mně nevolal zpátky. Prostě pět minut brečel a pak usnul. Byli mu asi 4 měsíce. Vím, že někdo by to nevydržel, ale bylo by to spíš k vzteku. Když jsem ho chovala, tak nebrečel, ale neusínal, takže to celou akci dost prodlužovalo a nakonec to stejně dopadlo brekem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 12:00

Vari já s nimi večer sama nebývala. Ale starší syn byl od dvou let zvyklý usínat sám, takže jsem přečetla pohádku s miminem v náručí a čau. A pak jsem se mohla věnovat mladšímu. Mít je stejně staré je podle mě horší. Od roku a půl spí spolu, takže to už nebyl žádný problém.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:02

Po pěti letech už je to tu zas: jé, ta je dlouhá!! Ale váhový přírůstek je relativně menší, půjčte si váhu, važte před a po kojení, výsledek mi zavolejte, kdyžtak budete dokrmovat. Grrrr. 

Řekla jsem, že je to to samé jako u starší dcery, kterou jsem budila, vážila a dokrmovala, ale vůbec to vyšším váhovým přírůstkům nepomohlo. Navíc to mimino je vrcholně spokojený...

Nejlepší byl dovětek paní doktorky: Ale vy jste taky nějaká hubená!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 12:05

Mohučanka mamka se s doktorkou domluvila a chodila na převážení každý týden. Bylo jí to příjemnější než jí pořád vážit doma. Ale tak ty víš, jak si to měla před tím, a zřejmě to nebudeš moc hrotit

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:11

MPLee jak se v tom dvojkocaru za sebou sklapi do lehu do sedatko? 
já to nikdy v praxi neviděla, jen ty vedle sebe, ty za sebou jen letmo na ulici, nelibej se mi ty, kde je kosik s miminem dole u země 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 12:13

Potrefenáhusa ona ani ta sedačka u země pro starší není nic moc 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:16

Evaeva no já s první taky chodila na vážení každý týden a k tomu vážila doma. Teď doktorka chce, abych jí v pátek zavolala, kolik nakojím, ale objednala mě až na červen. Ale jo, máš pravdu, že teď se teda nestresuju, akorát to bude trochu opruz sehnat tu váhu aspoň do čtvrtka

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:16

Potrefenáhusa Ten můj dvojkocar nešel třeba sklopit úplně narovno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 12:20

Mohučanka oni celkem rychle pochopili, že ségra prostě nebude úplně cvalík a nechali to být. U tebe zase asi spoléhá, že už máš zkušenosti.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:35

Potrefenáhusa mimino chci rozhodně nahoře, sedačka dole sklopit jde. Je to prostě kompromis, no. Já teď mám kočár podobný Thule a miluju ho. Cestovní bugaboo bee co máme z duše nesnáším  ale radši se budu vztekat s kočárem, kde můžou spát obě děti, než muset být na spánek doma. 
Vari  nezkoušela, ale s tím kde jsou sedačky vedle sebe ani neprojedu na terasu, ani nezaparkuju vedle gauče, kde je jediné místo na parkování kočáru. Ono zase u dvojčat je to možná jiné, ká ho chci fakt tak na půl roku, přežít zimu a pak se vrátím k tomu svému stávajícímu

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:44

Mohučanka 

Váhu mám, půjčím

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:45

MPLee kocar za sebou ma sousedka a je to pekelnej stroj. Ale urcite existujou i lepsi, ona ma nejakej ABC design. A teda ja s nim nejsem schopna jet ani rovne. Jinak ja korytkovy sezeni miluju, krasne se v nem Tonda vyspal, doted v kocaru nespi v lehu, ale jen v pololehu. Ale to chapu, ze ma kazdej jinak:) Kvuli mistu mit prijde super Buganoo obecne, protoze neskladujes nikde korbicku, slozis to na placato a skvele se zas proda. Je sirokej 80cm s obema sedackama a dobre se s nim manipuluje. Pak jsou ty ruzny nad sebou, pod sebou, myslim ze Thule Sleek? ten pusobi dobre a ne jako tanker.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:45

MPLee Ten argument prostorem chapu, naprosta vetsina dvojkocaru ma na sirku do 80 cm, ale i tak je to dost. Kamaradka to ted taky resila s detma kousek od sebe, na ten cca pul koupila bazarovej tfk a pak ho zase poslala dal.

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:48

711990 Tonda ještě jezdí v kočáru? Těžce závidím. Já do něj tu naši tvrdohlavku od podzimu nedostala..

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:50

tina hele v zime nejezdil, dosli jsme vsude, bylo to super. Ale nespal v nem tak od roka. No a ted prestal spat po obede a zacal bejt fakt nesnesitelnej tak uz od 11 dopoledne. Tak jsem zas vytahla kocar a vasto v nem i usne a vozi se moc rad. Takze aspon neco!!

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:52
Reakce na Evaeva:

Anema tvoje malinká byla v pátek hodně hodná

​Taková je ona pořád

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:54

MPLee Já si myslím, že jsi vybrala dobře a že vzhledem k naturelu vaší malý stejně v té spodní sedačce moc nestráví. Že to je dobrá cesta kompromisu;-)