Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:48

Potrefenáhusa tyjo, to je Housátko šiková! Já pořá prmemýšlím, jestli už naše zvládne v létě koloodrážedlo, nebo mám zkusit pukymoto. Moc se mi nechce pořizovat další, nevyzkoušený krám, ale ta motorka mě mírně rozčiluje

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:48

Mohučanka Golias odchází :-)))

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:51

MPLee ona by to sama vůbec nedala ještě, je to úplně poprvy, co na něčem takovým seděla 

No vem do úvahy, ze je to kovový a docela tezky, takže až na tom nebude chtít jet, budeš to muset nest

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:52

Potrefenáhusa no kočka taky odchází, ale kocour si furt myslí, že je stredobodem vesmíru a on teda rozhodně odcházet nikam nebude

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 09:00

MPLee mně motorka taky trochu rozčilovala, když jezdili líp a rychleji, mívali karamboly. Tohle vypadá dobře, ale tvoje dcera je spíš menší, tak by to asi chtělo odzkoušet. Když nebude chtít jet, tak to hodíš na kočár.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:02

Mohučanka ježiš, ještě kocour do toho . U nás jsou taky večery nejhorší, bývám tu na ně navíc nejmíň 2x týdně sama...

MPLee vypadáš hodně motivovaně, myslím, že to půjde . Dcera taky cvičení miluje, takže jsme prvně byly ve dvou týdnech miminka. Naštěstí to je ten typ, který si spokojeně leží na zádech a kouká na hemžení okolo, takže je na tom cvičení vlastně taky spokojená, protože tam se toho děje hodně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 09:06

Anema tvoje malinká byla v pátek hodně hodná

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:24

Evaeva no ani na kocare, nedejboze dvoukocare, bych to nechtěla vezt 

Online dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:28

Vlm 

No řvaní miminka teda nesnesu, natož abych se spolehla, že se sama uklidní - neuklidní. Naštěstí docela funguje šátek, takže ten zatím jeden večer o samotě jsme zvládli v pohodě.

Ale nechat se miminko uřvat ke spánku je něco, co dělat nechci. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:29
Reakce na Potrefenáhusa:

No vem do úvahy, ze je to kovový a docela tezky, takže až na tom nebude chtít jet, budeš to muset nest

​Což se třeba u nás stalo asi dvakrát se starším synem, s mladším ani jednou.

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:32
Reakce na Potrefenáhusa:

​doporučuji zavést pravidlo, že kdyz se na odrážedle vyjelo, tak se na něm dítko i vrátí.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:40

continuity jako to sem si taky myslela, ze je to takhle jednoduchyJako jeste jsem nenesla, ale uz jsem hodnekrat rozcilene strkala dite, ktery teda fakt jet nechtelo a jeste ze to byl jen kousek.

Online Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:41

continuity to si popravde nedokazu predstavit, jak vymahat na cerstve dvouletem batoleti, co jeste ani nemluvi. Kdyz nechce jet, tak uz proste nejede. Klidne si sedne doprostred chodniku a netusim, jak bych ji donutila na nej znovu sednout a dojet domu. Takze jsem fakt rada za lehoucke funny wheels s popruhem pres rameno. Zvlast, kdyz hodne casto nesu domu nejen odrazedlo, ale i velmi unavene detatko v nositku, co uz proste nemuze dal. 

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:50

Pinot Noir Na ,,čerstvé jizvy,, je dnes spousta účinných krému, určitě bude chlapeček zase cistouckej a s pletí jak znovuzrozenou, a kdyžtak dáte ten krém, ten by případne neduhy zacelil..hlavně ať je mu brzo lepe! MPLee V obchodě s dvojkocarama jsem byla moc spokojená v koline, jezdí tam i hodně Pražáků. Fakt dobrý služby, všechno ti ukážou, ozkousis si, hrozně prijemnej servis. 

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:54

Zuzuli já měla ty děti dvě a fakt to nešlo nosit, bez ohledu na to, jak moc by fňukaly. Jednou jsem zažila hysak 250 m od domu. Starší na odrážedle, mladší v kočárku - prostě jsem to nepobrala, i když jsem se fakt chvili snažila (a to jsme měli lehoučký first bike). musela bych nechat stat na chodníku z jedno z těch tří 10 minut bez dozoru. takže jsme pěkně na lavičce čekaly až se uklidní, i když jsem věděla, že doma bych to vyřešila mnohem rychleji. 

711990 dostrkat je v pořádku, taky jsem to delala. Pak jim stačilo říct, třeba před cestou do zoo, že ho budou muset mít celý den.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 09:55

Potrefenáhusa my vozíme normální kolo odrážedlo na kočárku běžně. Na dovolené jsme byli jak cirkus. Kočár, "kolo" a krosna Tady po sídlišti se mi to stávalo často. Nebo ten popruh přes rameno, ale na kočárek je to lepší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 09:57

continuity děti taky nenosím, kolo občas. Já trvám hlavně na tom, aby mi ho neodevzdal hned po odchodu z baráku Starší teda musí kolo dopravit domů, i kdyby ho měl vést. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:58

continuity no mne stačila včera v tom vedru cesta z kramu s kurecima rizkama, kdy dite nechtělo jet v kočáru, nechtělo jít ani po svých, ale chtělo tlačit kočár před sebou, skončilo to násilným nacpanim do kočáru a neumim si představit, jak ji k tomu ještě před sebou postrkuju na odrazedle  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 09:59

dzizisketa já myslím, že časem najdeš režim, jak je oba uložíš bez pláče. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 10:00

Potrefenáhusa když máš kočár, tak jí holt nacpes do kočárku. Horší je to bez něj