Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 07:55

Vlm já byla s dětmi večer poprvé sama tak po třech měsících. A pak teda zase dlouho ne, kvůli kovidu, ale to už bysme v pohodě zvládli.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:56

Evaeva Jj, dvoukolovy

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:56
Reakce na Vlm:

jo a nx otázku jestli jsme plánovali takhle brzy druhé, jsem říkala , neplánovali a o to máme větší radost.a byl klid

​To je krásná odpověď

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:11

Pinot Noir jo, to je podobna rada jako rict o 9 mesicnim, ze mu mam za kazdou cenu zabranit, aby nechodil  Tak bych se poradila v lekarne, zda treba pomuze mazat SPF 50. Dcera je bledulka, hned se spali, SPF od La Roche nebo Biodermy funguje vyborne a ani se nemusi casto premazavat, za bezneho dne staci rano a po obede.

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:15

Potrefenáhusa puky odrážedlo (kolo bez šlapek)? Mně přijde dobrý, jak má to odpocivadlo na nohy. Děti se rozjely, položily nohy a frčely. Měli jsme i pukylino. To byla víc časově omezená záležitost, dcera ho dostala k prvním narozeninám a o 4 měsíce později začala jezdit na tom odrážedle, ale taky dobrý. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:15

Prosím vás a čím konkrétně mažete ty nejmenší děti? Naše dite má teď reakci asi na minerální filtry, zkoušela jsem 3 různý značky vyloženě pro děti včetně biodermy a welledy, i jsem koupila úplně novej krem, jestli to není delším otevřením a osypana je po všem, tak asi budu muset koupit s chemickým filtrem. Loni jsem ji tím mazala úplně v pohode 

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:16

Potrefenáhusa vidím fotku. Jo, to je ono. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:19

Tabea Tyjo, to je dobra, mne to odrazedlo přijde dost velký (a jede teda fakt rychle), ale my to dite máme hodně opatrný

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:24

Potrefenáhusa my máme tenhle z DM, vybírala jsem, aby byl bez oktocrylenu, v typech filtru se nevyznám...

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:26

Potrefenáhusa ona musela dohnat staršího divokýho bratra.  Napřed taky jen tak chodila, rozfofrovala to až za nějakou dobu. U nás je skoro vsude rovina, takže jsou dobrý podmínky. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:26

Potrefenáhusa já používám La Roche, anthelios, dermo-pediatrics mléko pro děti pro dětskou citlivou pleť. Upřímně jsem ho dlouho používala pro sebe, protože jsem se osypávala po běžných krémech, takže jsem jen začala mazat nás obě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 08:31

Potrefenáhusa já taky kupuju v DM. Nejdřív jsem kupovala kojenecké, pak dětské. Minerální filtr jsme měli jednou, když byl starší mimino. Na utíkajícím dítěti by se mi nepodařilo to rozmazat

Tohle odrážedlo je fajn, je i hodně nízké pro menší děti. To hejtované je pukylino - divná motorka.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:32

Anema Mohučanka díky, koupím asi ten la roche teda, snad ho snese

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:34

Evaeva díky.

mne přijde, ze má daleko riditka od sedla, ale zatím jsme ho jen vyzkoušeli hned po vyndani z auta, je nastaveny na větší dite (a my máme dite docela malý)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 08:34

Pinot Noir já bych je mazala 50 a tričko jim venku svlékala co nejmíň. (Říká ta, co po sedmé nemoci zapomněla mazat obličej, i když byly krásné slunečné dny) Nám i ve školce nabízeli, že syna namažou, když přineseme krém.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:35

MPLee dočetla jsem asi 20 stran, k tomu věkovému rozdílu: to si nevybereš, já mám děti 5 let od sebe a lidi taky remcaj

(Zatím je to 5 týdnů a jsem spokojená, velké lze ledacos vysvětlit. Ale večer být sama s oběma je náročné. Malá je přes den i v noci zlatá, ale má takové ty večerní řevy, potřebuje chovat, velká bývá už hodně unavená a je zvyklá na své rituály, takže nakonec stejně řvou obě a když je doma kocour, tak do toho navíc usedavě mňouká)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 08:36

Potrefenáhusa já o něm jen přemýšlela, když mladší padal z motorky, ale naše odrážedlo mu ještě nebylo, otestované ho nemám. Nakonec to doklepal na motorce, stejně v zimě moc nejezdil.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:37

Potrefenáhusa já haněla to čtyřkolové, kola překážejí nohám, pořádně to nejede... Tohle vypadá naopak hodně pojízdně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 08:38

Mohučanka usedavě mňouká. Ono si to sedne, měsíc je vlastně hrozně málo.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:48

Evaeva on nerad hluk, chudák