Pinot Noir
je to jen období...
Vše o těhotenství a dětech
Prosim vas ako su na tom detske tricka z nextu? Kvalita/Sirka/velkost, brat radsej vacsie ci mensie cislo?
my máme jedno petibaleni, velikost odpovídá a jsou skvělý, gramaz spis malinko vyšší a bavlna moc prijemna
Potrefenáhusa my jsme si celkem brzy vysvětlili, že když chce někam jít, musí říct, nebyly mu ani dva. Bohužel když jsme byli v lese, tak jako to dané území bral celý les
, takže ve stejném věku urazil asi 150m, než to můj táta nevydržel a vyběhl za ním (já už měla břicho s druhým a taky mně zajímalo, kam dojde
)
když chce někam jít, musí říct je teda zatím uplny sci-fi
ona teda neodchází třeba z hřiště, ale od kočáru běhá na druhou stranu než jdeme a přijde mi teda, ze programove, včera byla ochotna se protlačit z kopečka přes křoví, jen aby nesla tam, kam chci já
jako muž se diví, ze už nechci vencit psa, ale ty jo, hlídat batole a cokla...tuhle to tu na vsech cestách šněrovalo několik tříd školky na procházce, musela jsem vzdycky někde nechat kocar s nákupem, přivázat psa ke stromu a běžet pro dite, muž tvrdí, ze by trnka nic neudělala, ale já úplně vidím, jak ty děti poráží jak kuželky
MPLee já byla se starší v jejich 7 měsících kvůli zánětu v nemocnici týden. A šly jsme na pohotovost, rovnou z práce, protože jsem si při přebalování všimla že má v prince něco divného. A tam že mě udělali total matku hysterku, nicméně nalepili dceři kapsu na zachyt moci, my jeli domů a za hodinu volali okamžitě do nemocnice, že má strašný hodnoty...
Tipy na kavárny příjemné i pro děti.
Třeba se někomu bude hodit.
https://forbes.cz/zahradka-schody-a-loupaky-prazske-kavarny-kde-se-citi-dobre-deti-i-dospeli/
Potrefenáhusa tlapkám, máme to stejně. Já teda toho psa mám aspoň malého, takže ho přivazuju na zabržděný kočár, ale i tak je to občas o nervy. Naše se taky nevrací, utíká dál a dál, případně do místa, kde jí nemůžu nechat, protože nevím, co je za horizontem. Říct taky fakt neumí a hlavně si myslím, že to ani tak nedělá proto, že někam konkrétně chce jít. Jen prostě chce jít jinam.
Dadoo hlavně ta hybernska je strašně fajn, je tam to piskoviste, ideál
No, je to fakt narocny, ty procházky, spousta věci už s ni domluvit jde, ale v tomhle je taková ještě neukocirovatelna, asi jak zacala chodit pozde
plus teda na druhou stranu už si pamatuje, kde co je, hřiště nebo zmrzlina a je dost odhodlana :-)
Potrefenáhusa programově nezdrhal ani jeden, vždycky šli za něčím, co je zajímalo. Ani schválně nechodili na druhou stranu. Oni toho taky ani jeden moc nenachodili, když jsme měli sebou kočár.
Potrefenáhusa nase chodi od lonskeho leta a dela to same. Velka zabava zdrhat matce. Starsi je uz rozumna, jen se nekdy zapomene a jde a jde a neohlédne se zda jsem porad se segrou nekde u ni... Vcera po navsteve ZOO s obema jsem byla vecer uplne vyrizena
Potrefenáhusa to si nevyberes
Nase chodila naopak dost brzo a zdra stejne urputne ![]()
Potrefenáhusa V tomhle jsem vdecna za linyho psa, co nesnasi prochazky. Zatim jit ven s detma bez kocaru je slusna utopie, kazdej leti na jinou stranu a neposlechne ani jeden.
Mam za sebou pekelnou noc, malou se mi podarilo uspat v jedenact, ve ctvrt na dvanact se rozjecel malej a rval tak do ctyr, za par minut po jeho usnuti se probudila mala a rvala tak do sesti. V pul sedmy se probudil malej, ja si davam kafe a premejslim, jestli si do nej nenalejt panaka rumu. ![]()
Prosím vás, tip na detskou endokrinologii v Praze?
MPLee to jo, ale až ty vaši budou dva, bude mít odtrenovano už rok buzerace :-)
Vari tlapkam, to je peklo
a bez kočáru zatím vůbec, to s ni chodí tatínek, ale jemu nevadí ji půl cesty nest
Potrefenáhusa Ja trenuju s vodicimi batuzky, ale zatim velky spatny, oba jecej, ze nemuzou bezet tam, kam chteji.
Potrefenáhusa krtek to dělá občas taky a vysloveně na truc, usměje se na mě a odchází přesně na opačnou stranu. Čím víc volám, tím víc se směje a zrychluje.
Funguje mi na to ale jedna věc, ne teda vždy, ale třeba aspoň 50% případů to vykryje. Já je od té doby, co začali chodit, oba přivolávala tak, že jsem si dřepla, natáhla ruce a když za mnou přiběhli, tak jsem je zvedla a zatočila, nebo vyhodila do vzduchu. Teď už to nedělám pravidelně, ale občas tady ten návyk upevním. A potom i když mi chce zdrhat pryč, tak když mě vidí jak dřepím s nataženýma rukama, tak je pro něj většinou lákavější přiběhnout a nechat se zatočit, než zdrhat dál pryč.
Prosím vás, tip na detskou endokrinologii v Praze?
Ber jakoukoliv, která vás vezme. Nás vzali na Bulovce.
Vari to zní teda šíleně ta noc![]()
Potrefenáhusa když vezmu kočár, tak si můžu být skoro jistá, že mimo hřiště neujde ani metr
starší do kočárku nechtěl přesně měsíc, pak dostal šestou nemoc a pak už se k tomu nevrátil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí