Lamicka nevim jestli jsi to byla ty, ze jsi psala ze ma dcera rada japonsky anime filmy? na Netflixu je toho spousta. Dorucovaci sluzba carodejky Kiki, Totoro, Ponyo, Cesta do fantazie a tak. Jen snad Princenzna Mononoke je docela smutna.
Vše o těhotenství a dětech
Chtěla jsem doporučit Stranger Things, ale nevím,jak moc to dětem přijde strašidelné. Mně to připadá spíš záhadné.
Lamicka ja mam z Nekonecneho pribehu od detstvi trauma. Hrozne jsem se bala a to jsem byla dost otrla. Dodnes si pamatuji ten strach.
Kauza nocnik. Mladsi syn 2 a pul. V zivote nesedel na nocniku. Starsi syn doma s nestovicema a nudi se. Tak jsem mu rekla, ze muze mladsiho trenovat a ze za kazde nacurani do nocniku dostanou bonbon oba. Takze po deseti minutach prvni uspech. Po jednom dni mladsi na doma bez plen. Jdu se zahrabat. Starsi si z nej udelal dojnou kravu. Travi ted spolu dny tim, ze mladsi sedi na nocniku a za mocneho povzbuzovani se snazi vymacknout jeste neco:))
Lamicka co Anna ze Zeleneho domu (na Netflixe Anne s E na konci). Tajemstvi prouteneho kosiku
Denik princezny.
Dceri se libi Stranger things, dost zere filmy o gymnastkacha tak. Muzu se podivat zitra na nazvy.
Gatita sorry ale ![]()
Ja dceru ucila taky za odmenu.
Lamicka a co Kristy a jeji klub na Netflixu? Nevidela jsem to, ale v 11 jsem hrozne zrala ty knizky. Je to o holkach, co chodej sousedum hlidat deti.
Candanceno oni rozjeli regulerni byznys, a jak spolupracujou! Jen doufam, ze se to ten malej nauci driv, nez si oba zkazi zuby![]()
Gatita Já byla tak líná, že moje děti se naučily chodit na nočník samy:-D. Možná jsi na tom s těma bonbonama líp:-D.
Gatita
to je perfektne!
Gatita ti jsou dobrý tým! ![]()
Lamicka já jsem měla jako malá moc ráda Indiány z Větrova, jestli by ji to bavilo?
Na Lindgrenovou už je asi velká, viď. Ale Ronja je moc hezká. Nebo ty různý variace na Luisu a Lotku, ale někdy jsou moc americký a nesnesitelně třeskutý.
A co nějaký Dahl? Karlík a továrna na čokoládu, Matylda.
Gatita za mňa skvelý nápad!
Gatita
výborný!
Gatita
To se jim bude oběma líbit jako historka. "Víš, kdo tě naučil chodit na záchod? Tvůj bracha." ![]()
Gatita To je skvělé využití dětské práce! :o)
Gatita to je skvělé, že vám to funguje. U nás starší mocně předvádí a instruuje, ale zcela se to míjí účinkem.
A to ještě nepřišli na to, že pomůže, když bude mladší víc pít. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí