Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 21:53

Gatita 

Na dovolenou jeďte, nezošklivuj si to předem, hrozných věcí se může stát spousta, i doma nebo na ulici před domem. Malé děti si z těch dovolených asi moc nepamatují, ale v ten okamžik jsou to skvělé zážitky. No, ve 3 letech už by to mohly být jednou první vzpomínky. 

Já se teda musím přiznat, a to jsem měla snad celý život a cestovala jsem různě a hodně, všude mám při příjezdu a možná první den, nebo aspoň několik hodin pocit, že je to hrozný, proč jsem tam lezla, fuj tohleto, fuj támhleto, asi to nějak souvisí s únavou z balení, napracovávání atd. S dítětem je tenhle pocit ještě silnější samozřejmě. A pak to ze mě spadne a je všechno skvělý a příště se jede zase někam.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 21:54

viktorka_od splavu 

Počítám se zábranou a nastláním kolem postele, to je jasný. No, je nejvyšší čas, dospěli jsme k tomu s manželem současně, tak to tak asi má být.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 21:55

Pinot Noir 

Děkuju.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 21:56

dynda držím palce!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 22:00

viktorka_od splavu 

No je mi jasný, že kvalita spánku celé rodiny může zakolísat, ale pak už budou určitě jenom ty světlé zítřky. Já už normálně odpočítávám, kdy to zase bude všechno normálnější, ale vidím před sebou ještě tak necelou pětiletku na mašli. Nějak bylo, nějak bude.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 22:02

continuity jo, oni jsou neskutecne velkorysi a padlo neco i o hlidani. Objektivne vzato znacka ideal.Mam z toho jen blby pocit a strach ze vseho mozneho i nemozneho (kdyby ne, jedem davno sami).ale asi ma pravdu Tulipe Mrakoplas , ze nema smysl pestovat si tyhle uzkosti. Hrozne jsem znepruznela. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 22:18

dynda mam to podobne. S tim rozdilem,ze to kulminuje kolem baleni a dne odjezdu, pak uz je to dobry, i kdyz to ma na miste nejake mouchy, tak pak uz jsem srovnana a neresim to.My ty dovolene posledni dobou nejak "neumime", presne jak pises - nic nezanedbat v praci, zabalit pul domacnosti, mit v zaloze nejake minimum jidla,  spat jeste hur nez doma, protoze syn spi v cizim prostredi blbe a tak dale. Kdyz si k tomu primyslim jeste to letadlo...plus  vsechny ty moje apokalypticke predtuchy. Ne, musim se trochu preladit.je fakt, ze jsem pak vzdycky rada, ze jsem se kousla a jeli jsme.

Ja si tu asi vyslouzim nalepku....

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 22:38

rasaNori ha zrovna jsem se te na základě jineho vlakna chtela zeptat, jak vam to ukoncovani nočního kojeni jde. Ja se na to pomalu chystam taky. Malej bude mit 9 mesicu a uz nejakou dobu kojim jen jednou v noci a pak snidane vecere, jinak jídlo pres den ma prikrmy. V noci se budi častěji, ale staci ho pochovat a spi dal. Ted se ho snazim naucit na vecerni kasi jako první večeři, ale zatim se na to netvari. Koupim jinou znacku a jakmile ji veme na milost, tak to taky zkusim odbourat. A nasledne kojeni asi utnu uplne, pze na me to fakt pusobi jako antikoncepce a jelikoz chceme druhy, tak nebude zbyti.... jinak co mam zkušenost s ubiranim kojení, tak po cca 3 dnech se tvorba mlika upravi, ale nic prijemnyho to neni. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 23:17

dynda od nás šla dcera do vlastního pokojíčku v 8 měsících, měla postýlku přiraženou z boku k mě posteli bez bočnice a začalo to být nebezpečné. Taky má šíleně lehké spaní...Zvykla si bez problémů, spí tam líp, občas má v noci hlad, tak donesu flašku. Má tedy šprusličkovou klasiku, takže zatím nevyleze.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 05:58

Gatita Podle me je to uplne prirozeny, ze mas obavy a stres. Ja si myslim, ze pred dovolenou s malym ditetem to ma v urcity mirrre kazdej. Takze si rekni, ze je to normalni byt trochu vystresovana a treba ti to pomuze a uz se nedostanes k tem apokalyptickejm predtucham. Budete tam ctyri dospely na jedno dite, ktere spat po cachtani v mori urcite bude;-).

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 06:52

tenzie prte dnes spalo od 8 do 6. Prsa uplne v pohode (spala jsem ve sportovni podprsence). Vydala jsem pokyn k vytvoreni pokojicku:D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 08:35

My nemáme ani pokojíček, ani místo na něj. Takže my asi budeme ty zoufalci, co s nimi dítě bydlí v ložnici až do první třídy 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 08:36

viktorka_od splavu on to robí aj v zavinovačke, akurát teda vtedy nešklbe ručičkami, ale len hlavou.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 08:54

MP Meri Když pokojík není, tak není, za zoufalství to nepovažuji. Syn spí sám v pokoji, ale když má problém (zuby, nemoc, noční můry), nechce se mi pendlovat pořád mezi pokoji, tak si lehnu s ním do jeho postele a spím celou noc tam. A zjistila jsem, že se tak vyspím mnohem líp, protože v ložnici pořád podvědomě špicuju uši, jestli se něco neděje. Když ho držím za ruku, spím jak špalek. A on spí déle. Takže společné spaní má taky něco do sebe 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 09:06

Pinot Noir my stále používáme chůvičky, právě mi to dodává ten pocit, že kdyby se něco dělo, tak to uslyším. Jako ti starší už dobrý, ale nejmladší (3r) si ještě sama na záchod nedojde, akorát pláče nebo volá.

Offline MaeGandal

DrowRanger ty záškuby jsou normální, u těch nejmenších určitě. Proto se radí balení, aby se nebudili sami

Offline MaeGandal

DrowRanger ty záškuby jsou normální, u těch nejmenších určitě. Proto se radí balení, aby se nebudili sami

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 09:12

MaeGandal Taky mám chůvičky, ale stejně pořád číhám  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. zaří 2018 09:26

MP Meri 

Zase aspoň nemusíš řešit ta dilemata  Jinak teda bacha, kamarádi to měli taky tak a fakt to vyřešili až s jeho nástupem do školy.