Sairon je potřeba to líp poskládat, zahnout. Novorozenecký sklad nemusí být nutně nejlepší, zkus i jiné. Mne nejvíc vyhovoval drak, možná minidrak, už nevím přesně. Zkusím ti najít nějaký obrázky. Super je fb skupina Poradna pro latkovacky :-))) (ten smajl je v názvu), najdeš tam mnoho tipů.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon na youtube sú dobré videá ohľadom skladov, myslím, že na niektorých ukazujú aj to, ako sklad zmenšiť na malé bábätko a ako ho zväčšiť na väčšie a pod.
Pinot Noir Ríša už je bez plen? Nebo jste přešli na jednorázové?
Kéž by! Zatím se k tomu vůbec nechystá. Přešli jsme na jednorázové. Jak chodí obden do jeslí, nejsem schopná nasbírat rozumné množství plen na praní, nebo mi to tu naopak hnije třetí den. Po třech měsících jsem vyhodnotila, že to ztratilo ten rytmus, který to mělo, a že mě myšlenky na to, jestli už prát, kdy prát, jestli to není malá dávka, vlastně otravují. Takže jsem s tím v roce a půl sekla.
MP Meri Mně nejvíc vyhovují PUL kalhotky Haipa Daipa, stačily mi vždy troje v dané velikosti, řekla bych, že stačí dvoje, schnou bleskově. Ty rostoucí mi nevyhovovaly, vadilo mi tam to množství nahrnuté látky v těch zmenšených velikostech.
Pinot Noir taky teď mám ráda haipa daipa. Už jsi je prodala? Zrovna dnes mi na jedněch odešel pul, asi jsem je moc natáhla a je popraskany.
žluťásek Neprodala, jsem optimista a věřím, že se mi s tím bude chtít crcat i podruhé (bude-li nějaké) ![]()
Pinot Noir no jasně že bude chtít :)
Vyzerá to tak, že hádam máme večerný režim, síce nám malý od cca siedmej jačí, ale okolo pol desiatej už spí a spí približne do pol tretej alebo štvrtej. Večer ho už netrápim snahou o dojčenie, zbytočne kvôli tomu viac vrešťal, proste mu ohrejem mlieko, čo som si cez den odstriekala, včera ma inak prekvapilo, že vypil skoro 150ml, ale zas rastie nám pred očami, fakt je každý deň väčší
.
A nechcem to zakríknuť, ale včerajší deň sme prežili skoro bez plaču a bez nejakých výrazných bojkotov kojenia, dokonca si aj ako tak pospal a zvládli sme 2 vychádzky s kočiarom, síce len 40 minútové, ale hádam to dáko postupne natiahneme a bude už len lepšie. Neverila by som, ako sa mi zlepší nálada, keď pri mne neplače celý deň dieťa.
žluťásek Uf, to zní o dost složitěji, než jsem čekala
Urcite to nechci řešit hned, říkala jsem si, ze začnu až se trochu zajedu, ze spis uvidím, jestli se mi do toho vůbec chce, řekneme tak cca po dvou třech měsících. Takže tu novorozenenckou fázi bych asi klidně přeskočila. Vlastně me do toho nalakala ta zdedena sada, ze bych to teda jako mohla zkusit. Ale vidím, ze není ani zdaleka kompletní a ze bych stejně musela dokoupit dost věci ... Asi to nechám na později, teď objednám jen čtvercové na utirani.
som celkom slušne prechladnutá, aká je šanca, že to chytí moja malá? Nejaké opatrenia, ktoré sa dajú aplikovať? Mám si dať rúšku na tvár?
DrowRanger držím palce, len tak ďalej. A vychádzky budú čím ďalej tým lepšie, uvidíš. A inak tak rozmýšľam, že ja žijem teraz oveľa spoločenskejším životom, ako som žila pred dieťaťom ![]()
betsey Hej, to sem nepis, nezapomen, ze spousta z nas dost strada!!!!
betsey uvidíme, ako to pôjde, dúfam, že som to nezakríkla a nečaká nás bezspánková noc
Dnes sa nám dokonca podarilo vybehnúť k svokrovcom na 3 hodiny mimo aj s kočiarom a psom, celý deň kojím bez scén a väčšinou po kojení odpadne na 2 hodinky spánku. Muž si dnes dal už dva šlofíky, takého spokojného som ho videla naposledy pred pôrodom
. No neskutočný rozdiel toto, dokonca dnes sa zatiaľ nekonal ani večerný rev a boj s fľašou a prsníkom
.
Nase mimino se pri kojeni hrozne vzteka, asi ze to netece dle predstav. Jedina nevztekaci poloha je, ze lezi na zadech na posteli a ja jsem nad nim a mimo toho prsu jsme uplne bez kontaktu, coz je pro me fakt pohodlne teda. Snazila jsem se ji opit pozici vleze, ale to vubec. I kdyz si ji prendam do normalni polohy (nejaka ta madona nebo jak se tomu rika), tak zacne rvat. Asi ji vadi, ze na ni pri kojeni saham nebo co. Co to je za bordel nevim no.
betsey Ja som rusku nosila.
Karja a nechce být třeba narovno natažená? jestli by nepomohl nějakej ten úhlednej balíček
DrowRanger to je skvělý, užívejte si:-) ono se to bude furt měnit, ale budou častější a častější ty fajn chvíle
betsey Teď bude mít ještě imunitu od tebe. Roušku jsem nikdy nenosila, protože bych s ní musela i spát a to bych asi nedala
. Nepamatuju se, že by se někdy děti něčím nakazily ode mě.
viktorka_od splavu Ona vubec v balicku nikdy byt nechtela ani jako uplne male miminko, v tech polohach jinych I nalezato je. Mozna ji vadi, ze ji drzim. Kdyz jsme ji totiz davali dokrm, tak jsme taky prisli na to, ze na predlokti se ji tolik nelibi jako kdyz ji krmime vleze. A s kojenim je to samy, uz to vypadalo, ze se kojeni konat nebude, protoze poslednj dni chytala hrozny hysteraky, no ta ,,poloha, pomohla.
Karja skúšala si kojit tak, ze mas malu podlozenu vankusmi vo vyske prsnika a mas ju zbiku popod pazuchu? Futbalova poloha myslum? Kontskt je tam minimalny, nas prestal robit cirkus odkedy ho kojim takto a nedrzim mu hlavku.
DrowRanger Fotbalovou jsem zkousela, ale saham na ni, dam ji na polstar a uvidim. Dik za typ. Takhle velky miminko a takovy sarady ted, to je neco:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.