Zuzuli děkuju, Fidellu jsem měla na dceru, ale nedokázaly jsme ani po konzultaci v Zkusnositko nastavit popruhy tak, abych nemela po pul hodine noseni zablokovany krk a pretizene trapezy. Takze jsem misto ni pak koupila moishu. Ze bude to elasticke nositko na chvilku mi nevadi, pak tu prave nositko mam a dceru uz nosit nehodlam. Ja teda celkove nejsem moc nosici typ, ale bude to asi obcas prakticke aspon na nejake krouzky s dcerou a tak
Jestli teda nevyhraju v loterii a nebudu mit druhe spave mimino.
dzizisketa mockrat dekuju, mrknu na to a kdyztak napisu!
A nevim kam si odlozit, jestli sem nebo do stezovaciho vlakna.. Vytazily jsme s dcerou na jednu noc do Brna. V ramci ekologie a uspor jsem zvolila cestu vlakem. Tam s CD v kupe pro deti. Takze do Brna jsme jely krasnych 7 hodin s odklonen pres Olomouc a prestupem v Breclavi. nefungovala klimatizace, vytekl zachod a ve vagonu to pachlo jako po tydnu na festivalovych toitoikach. Do kupe si prisedly 3 duchodkyne, ktere byly pohorsene tim, ze mala muze stat na sedacce (bosa) a ze si hraje s gumovym slimakem a nema panenku (ten slinak je teda dost realistickej a mirne nechutne). Ze plytva samolepkama a jen tak je po sobe lepi a ze porad neco ji. Samozrejme byla unavena a chtela spat, ale kocar se dal parkovat jen vedle toho tekouciho zachodu a v tom jsem odmitla stat u kocaru x hodin. Takze jsem ji zuby nehty udrzovala pri zivote a podle me to teda zvladla skvele. Neplakala vubec, trochu prudila, ale ja bych na jejim miste asi byla uplne nepricetna. Proc si ale duchodkyne sednou do detskeho kupe aby pak mlaskaly kdykoliv dite vyda zvuk a protacely panenky, kdyz mu neco upadne, to nechapu. No nic, prezily jsme a priste radsi D1 autem ![]()