Odlehčim. Hlídali byste dítě s lehkým zánětem spojivek? Ve školce to má hrozně moc děti, já jsem dceru kvůli tomu odhlásila ať to zbytečně nechytne, když se teď furt jezdí koupat, ale ségra k nám samozřejmě zase chce nasadit neteř k našim domu, která to má.
Vše o těhotenství a dětech
mnum no já když jsem kupovala lístek, tak mi to hodilo hlášku že oddíl je určen pro cestující s dětmi do 10 let a pokud cestuji vez dítěte, není možné v oddílu cestovat bez ohledu na to, že si tam koupím místenku. Tak nevím, že je nevyhodila průvodčí. Že jsou v dětském kupé jsem jim řekla a nechala dítě v rámci možností žít. Ale brouzdaliště ![]()
Gatita ty jo, oni ho nakonec neoperovali? To je teda šílené. Ale další odborný názor je asi na místě, když se nezdá, že by to mělo jednoznačné řešení.
Odlehčim. Hlídali byste dítě s lehkým zánětem spojivek? Ve školce to má hrozně moc děti, já jsem dceru kvůli tomu odhlásila ať to zbytečně nechytne, když se teď furt jezdí koupat, ale ségra k nám samozřejmě zase chce nasadit neteř k našim domu, která to má.
V žádném případě. Jak lehkým? Nakažlivé je to tak i tak.
Karja Nehlídala bych. Já jsem takhle nevědomky dala hlídat dceru svojí mamince, že má zánět spojivek jsem objevila až večer a maminka to od ní chytla a táhlo se jí to asi tři týdny, tak jsem měla špatné svědomí. Je to hnusně nakažlivý.
Pinot Noir Moc držím Viktorovi palce!
Karja já bych taky nehlídala, jinak budeš místo koupání řešit dvě nemocné děti.
Evaeva No právě proto nechodí do školky. No tak ja se je budu snažit odeslat k druhé babičce, popřípadě my pojedeme na výlet aby se tady nepotkali.
Pinot Noir
Myslela jsem na vás. Je mi líto toho zážitku z Bulovky, Viki si asi zažil své. Přeju vám všechny další zdravotníky empatické, časem se to určitě zmírní.
Chci ti ale napsat, že logopedi a ergoterapeuti umí vážně zázraky. Moje známá má čtyřletého chlapečka s vývojovou dysfázií, nevím tedy jak moc vážnou, ale za poslední rok udělal ohromný skok v porozumění i řeči, je to vážně výrazný rozdíl.
Karja u příšerky ve školce byl taky zánět spojivek, normálně tam.chodila, ale každý den jsem ji 3x denně, z toho 1x hned po navratu že školky ty oči prokapavala ocuflashem a nechytnula to. Je možné že by se tomu vyhnula i bez kapání, ale v případě potřeby to asi za zkoušku stojí.
Pinot Noir chjo to ma mrzi. Neporadila vam psychologicka ako zmiernit ten strach z ambulancii?
Pinot Noir ach jo. Držím vám moc palce, ať v tom najdete nějakou cestu. ![]()
![]()
Pinot Noir A jsi si jistá, že malý dobře slyší? Když byla dcera malá, mívala opakovaně záněty středního ucha. Pak jednou při kontrole zjistili, že má v uších výpotek a že kvůli tomu špatně slyší. To jí bylo něco málo přes dva roky a samozřejmě to vedlo i k tomu, že špatně mluvila, protože opakovala to, co slyšela. Neuměla správně ani říct své jméno. Museli jsme ji vše naučit znovu a protože to nestačilo, asi od 4 let jsme s ní chodili na logopedii.
A u výpotku se několik měsíců čekalo, jestli se vstřebá nebo bude potřeba operace. Vstřebal se.
Karja Ne. Je to hodně nakažlivé.
Pinot Noir Ach ne, hodně sil.
Pinot Noir
nevím co napsat, tak snad jen že držím palce, ať narazíte jen na empaticke a šikovné doktory!
Dneska jsou tu dost ošklivé špatné zprávy v různých vláknech
Už jen představa všech vyšetření, co vás čekají, je nic moc. Ale přeju vám, ať je nakonec diagnóza co nejlehčí a všechno ustojíte ![]()
dynda no to teda. Já mám taky den dírou ke zdi kam se podíváš, namátkou zítra máme odjet na dovolenou, takže starší dnes večer 37,5C. ale teda jak to tady čtu, tak radši ani nedutam a moc si nestěžuji a doufám v lepší zítřky pro všechny.
Děkuji všem za podporu a účast. ![]()
Pinot Noir Držím všechny palce co mám, aby finální verdikt po všech těch vyšetřeních byl příznivější, než tento, byť kvalifikovaný, odhad a abyste našli odborníky se srdcem na pravém místě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí