Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 29. června 2022 16:49

Odlehčim. Hlídali byste dítě s lehkým zánětem spojivek? Ve školce to má hrozně moc děti, já jsem dceru kvůli tomu odhlásila ať to zbytečně nechytne, když se teď furt jezdí koupat, ale ségra k nám samozřejmě zase chce nasadit neteř k našim domu, která to má. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. června 2022 16:49

mnum no já když jsem kupovala lístek, tak mi to hodilo hlášku že oddíl je určen pro cestující s dětmi do 10 let a pokud cestuji vez dítěte, není možné v oddílu cestovat bez ohledu na to, že si tam koupím místenku. Tak nevím, že je nevyhodila průvodčí. Že jsou v dětském kupé jsem jim řekla a nechala dítě v rámci možností žít. Ale brouzdaliště 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2022 16:51

Gatita ty jo, oni ho nakonec neoperovali? To je teda šílené. Ale další odborný názor je asi na místě, když se nezdá, že by to mělo jednoznačné řešení.

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 29. června 2022 16:55
Reakce na Karja:

Odlehčim. Hlídali byste dítě s lehkým zánětem spojivek? Ve školce to má hrozně moc děti, já jsem dceru kvůli tomu odhlásila ať to zbytečně nechytne, když se teď furt jezdí koupat, ale ségra k nám samozřejmě zase chce nasadit neteř k našim domu, která to má. 

​V žádném případě. Jak lehkým? Nakažlivé je to tak i tak.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. června 2022 17:14

Karja Nehlídala bych. Já jsem takhle nevědomky dala hlídat dceru svojí mamince, že má zánět spojivek jsem objevila až večer a maminka to od ní chytla a táhlo se jí to asi tři týdny, tak jsem měla špatné svědomí. Je to hnusně nakažlivý.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 29. června 2022 17:34

Pinot Noir Moc držím Viktorovi palce!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2022 17:54

Karja já bych taky nehlídala, jinak budeš místo koupání řešit dvě nemocné děti.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 29. června 2022 18:04

Evaeva No právě proto nechodí do školky. No tak ja se je budu snažit odeslat k druhé babičce, popřípadě my pojedeme na výlet aby se tady nepotkali. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. června 2022 18:37

Pinot Noir Myslela jsem na vás. Je mi líto toho zážitku z Bulovky, Viki si asi zažil své. Přeju vám všechny další zdravotníky empatické, časem se to určitě zmírní.

Chci ti ale napsat, že logopedi a ergoterapeuti umí vážně zázraky. Moje známá má čtyřletého chlapečka s vývojovou dysfázií, nevím tedy jak moc vážnou, ale za poslední rok udělal ohromný skok v porozumění i řeči, je to vážně výrazný rozdíl. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. června 2022 19:00

Karja u příšerky ve školce byl taky zánět spojivek, normálně tam.chodila, ale každý den jsem ji 3x denně,  z toho 1x hned po navratu že školky ty oči prokapavala ocuflashem a nechytnula to. Je možné že by se tomu vyhnula i bez kapání, ale v případě potřeby to asi za zkoušku stojí. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. června 2022 19:49

Pinot Noir chjo to ma mrzi. Neporadila vam psychologicka ako zmiernit ten strach z ambulancii? 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 29. června 2022 19:51

Pinot Noir ach jo. Držím vám moc palce, ať v tom najdete nějakou cestu.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 29. června 2022 20:03

Pinot Noir A jsi si jistá, že malý dobře slyší? Když byla dcera malá, mívala opakovaně záněty středního ucha. Pak jednou při kontrole zjistili, že má v uších výpotek a že kvůli tomu špatně slyší. To jí bylo něco málo přes dva roky a samozřejmě to vedlo i k tomu, že špatně mluvila, protože opakovala to, co slyšela. Neuměla správně ani říct své jméno. Museli jsme ji vše naučit znovu a protože to nestačilo, asi od 4 let jsme s ní chodili na logopedii. 

A u výpotku se několik měsíců čekalo, jestli se vstřebá nebo bude potřeba operace. Vstřebal se.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 29. června 2022 20:04

Karja Ne. Je to hodně nakažlivé.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 29. června 2022 20:07

Pinot Noir Ach ne, hodně sil.  

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. června 2022 20:58

Pinot Noir nevím co napsat, tak snad jen že držím palce, ať narazíte jen na empaticke a šikovné doktory! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. června 2022 22:39

Pinot Noir 

Dneska jsou tu dost ošklivé špatné zprávy v různých vláknech Už jen představa všech vyšetření, co vás čekají, je nic moc. Ale přeju vám, ať je nakonec diagnóza co nejlehčí a všechno ustojíte

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 29. června 2022 22:49

dynda no to teda. Já mám taky den dírou ke zdi kam se podíváš, namátkou zítra máme odjet na dovolenou, takže starší dnes večer 37,5C. ale teda jak to tady čtu, tak radši ani nedutam a moc si nestěžuji a doufám v lepší zítřky pro všechny. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 30. června 2022 00:20

Děkuji všem za podporu a účast.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 30. června 2022 01:22

Pinot Noir Držím všechny palce co mám, aby finální verdikt po všech těch vyšetřeních byl příznivější, než tento, byť kvalifikovaný, odhad a abyste našli odborníky se srdcem na pravém místě.