Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 00:31
Reakce na Sairon:
 to noční schovávání se po domě, aby se muž mohl vyspat, mě celkem ničí...

​Tak tomuto ale fakt nerozumiem...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 03:40

slniecko no muž vstává do práce brzo, takže po koupání nakojim a většinou si ji bere on, a já si na tu hodinu a něco zdrimnu a kolem 10 mi ji vrací na další kojení a pak už ji mám já, než usne. Pokud malá nemá  problém a jen chce nosit, tak s ní popocházím a posedavam ve vedlejší místnosti ale pokud třeba bolí břicho a řve, tak se přesouvám dolů, ať je mezi námi co nejvíc dveří. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 06:29

Ja mam otazku z opacnyho ranku, zdejsi novopeceny matky me zabijou. Ale muze byt trimesicni mimino v noci bez kojeni? To moje se od 9 do 7 rano proste neprobudilo a ja samozrejme sama taky ne. Tak jestli si nemam provizorne pro tyto pripade narizovat budika, kdyby jeste nahodou se to stalo.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:15

Karja nejen novopecene matky

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:19

Karja Neblbni a spi! 

Offline notna
9453 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:25

Karja Podle našeho pediatra pokud dítě přibírá, dostatečně vylučuje a je jspokojené, tak na krmení nebudit. Taky jsme to řešili, dítě prospalo celou noc už v několika týdnech. Ale bylo to jen dočasný stav. Držím palce, ať to u vas vydrží dlouho!

Online Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:26

Karja tezko rict.kdyby miminko prospivalo tabulkove, nechala bych ho asi spat a kvuli kojeni nebudila.my meli hrozneho drobka, co nepribiral, v porodnici byl na sonde a meli jsme befel krmit po 2 hodinach, tak jsem mela zkratka ten budik.vyprdla jsem se na to po 4.mesici, protoze stejne nikdy nic nevypil a vyhodnotila jsem, ze takhle se aspon vyspi a kdo spi = ji ;)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:40

Karja jednou se mi to taky stalo, ale pak se to 18 mesicu nezopakovalo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:42

ja mam jiny blby dotaz - decko ma prujem, uz to ustupuje, chci ji nechat 2 dny doma, chci OCR (nemam dovolenou, propustku musim naddelat), v takovemto pripade volat doktorce nebo tam s ni jdete?

Online Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 07:57

Candance ja volam a domlouvam se s ni. S akutnim prujmem vas snad dr. nebude nutit opoustet dum...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 08:08

Gatita ja obvykle taky, ale napadlo me dnes, zda to neni trapne, ze si jen zavolam o propustku, protoze to ja obvykle udelam (2x za rok)

Offline Sweet Potato
40444 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 08:21

Karja Neboj, to nejspíš přejde samo

Online Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 08:52

Candance neni to trapne, neni to Tvuj plezir, ze ma dite prujem. Ja jeste taky OCR nemela, dovolili mi vzit si ve zkusebce dovolenou. Ale nevedela jsem, zda ji dostanu, tak jsem tehdy rano volala dr.,popsala synuv stav a ona na to, ze mi tam vypise ten papir a ze se mam kdyztak stavit, kdyby neco.nakonec to nebylo treba, syn se rychle vyňoural a ja to polepila dovolenou a babickama.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:07

Gatita ono to prijde vzdy, kdyz babicky nemuzou, manzel je pryc nebo nemuze a ja mam fofr..

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:20

Karja ako pise Pinot,  radim spat  keby bolo dieta hladne,  vypyta si. Asi sa cez den nakrmi dostatocne. Nas od tych troch mesiacov tiez prespal celu noc,  obcas sa to pokazilo ale vacsinou mu to vydrzalo. Priberal sice menej ale to on doteraz,  je to krpcek. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:27

ja nemám ničím až tak prispieť, moje dieťa furt anjelik. Až na to, že dnes v noci bola hore na kojenie každé dve hodiny. Dúfam, že je to len špurt a o pár dní to odznie, lebo som pokaždé mala problém znova zaspať, takže som teraz ako mátoha. 

A začala som konečne používať látkové plienky, celkom mi trvalo, kým som pobrala ten systém (asi úplne vypnutý mozog z kojenia :-) Ale chcem sa spýtať, dávate látkové plienky aj na noc?

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:45

Karja Také jsem to tak měla u obou dětí, u nás se prostě spalo a vydrželo to doteď (děti mají 2 a 5 let), oba se v roce sami odstavili. Některé doktorky nebo laktační poradkyně to podle mé zkušenosti dost hrotí, takže pokud nebyl přímý dotaz a dítě normálně přibývalo, tak jsem to ani nikde nezniňovala.  

MP Meri Já jsem měla k těhotenství a všemu co je potom podobný přístup jako vy a děti byly hodné, po krátkém období než si vše sedlo (asi měsíc) se pěkně kojili, spali, vše bez problému. A zavinutí nesnesli ani jeden, spali odmala ve svých postelích. Je to možné, věřte a vyjde to!        

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:51

A zkusím to nejdříve tady než někde na bazarech, budu prodávt použitou odsávačku MEDELA SWING a monitor dechu Nanny, případné předání v Hradci Králové nebo jsem schopna dopravit do Prahy.    

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:55

Karja 

Já jsem budila na kojení kvůli sobě, tak dlouho bycj nevydržela. Budila jsem syna, když jsem šla spát já.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 09:58

barbucha 

Hahaha, to bych musela mít šanci se vnoučete dožít.