Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40444 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 13:35

Sairon Troufám si napsat i za slniecko , že právě o těch krizích jsme psaly. Asi nikdo nepožaduje, aby byli pořád vzhůru oba, v rámci spravedlnosti. Pokud spíte do desíti atd, je to celkem idyla.

Ale tvá původní zmínka, jak hledáš po domě, kde se skrýt, abyste muže neprobudili, vyznívalo kapku divoce.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 14:51

Damy nemate nekdo na pujceni do letadla nejake lehke golfky? Prelom rijen listopad. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 15:31
Reakce na Sairon:

Navíc já nemám na práci nic, než se postarat o to dítě.

​Dobre, tak toto je veta, ktorá ma vytáča až do stropu, tak to proste nechám tak.

Ak Vám to tak vyhovuje, ok.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 15:35
Reakce na slniecko:

​Dobre, tak toto je veta, ktorá ma vytáča až do stropu, tak to proste nechám tak.

Ak Vám to tak vyhovuje, ok.

​Já jsem na to chtěla napsat, že to je ale sakra důležitá práce.   a bylo by dobře ji začít oceňovat.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 15:51

Tak jsem spala, no byl to trochu sok, kdyz jsem se rano probudila za svetla, napadlo me, jestli mam to dite vubec.Ale ona predtim vecer dovadela, tak se asi unavila.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 15:52

Ja to spani beru jako Sairon, ale jen kvuli tomu, ze pritel ridi. Kdyby jezdil do prace metrem, vykoristuju ho jako blazen:-D:-D.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 16:07

Sweet Potato tak jestli jste psaly o krizích,tak jsme si jen nerozuměly a souhlasím s vámi.

To divoce znějící schovávání se po domě- ono to tak nějak je. Malé až na výjimky nestačí že ji chovám a sedím, musím s ní chodit no a podle toho jestli brečí nebo ne, určuji vzdálenost od ložnice.

slunicko upřímně? Nevyhovuje, chybí mi můj starý život a mnohem víc by se mi líbila varianta, kdyby to dítě odrodil muž, byl s ním doma a já chodila do práce, ale zatím nikdo nevymyslel jak to udělat, takže to musím zvládnout takto A to, kdo k ní v noci vstává to nezmění. Mnohem důležitější je pro mě to, že když příjde muž z práce, můžu mu malou strčit a jít se věnovat svým zálibám.

MaeGandal já neříkám, že to není důležitá práce, je to ta nejdůležitější, co jsem kdy měla a budu mít ale zatím jen není moc náročná... předpokládám, že až se mrně začne pohybovat a já nebudu celý den dělat nic jiného, než za ní běhat, tak ten názor přehodnotím.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 16:28
Reakce na MaeGandal:

​Já jsem na to chtěla napsat, že to je ale sakra důležitá práce.   a bylo by dobře ji začít oceňovat.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 16:46

Zrovna nedávno mě při posezení v hospodě vytočil kamarád s názorem, že nechápe, proč by vůbec měl otec dítěte pomáhat doma s přebalováním/vařením/uspáváním/čímkoli, když ta ženská na to přeci čerpá placenou dovolenou! Nějdřív jsem jenom protočila oči, ale když to během večera zopakoval několikrát a bylo evidentní, že to myslí vážně, tak jsem mu řekla že ok - ale že když už to teda chce brát takhle, tak ženská na to čerpá z práce dovolenou v rozsahu cca 8,5 hodiny denně. Zbytek do 24 hodin tedy podle jeho logiky navrhuji dělit fifty fifty. Na to jsem se dozvěděla samozřejmě něco o tom, že jsem jako těhotná děsně podrážděná a přecitlivělá. Blbec, je mu přes třicet, sám nemá nejen dítě, ale ani přítelkyni a předpokládám, že jestli na všechny dříve nebo později vybalí tenhle názor, tak ještě dlouho mít nebude  

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 17:00
Reakce na MP Meri:

Blbec, je mu přes třicet, sám nemá nejen dítě, ale ani přítelkyni a předpokládám, že jestli na všechny dříve nebo později vybalí tenhle názor, tak ještě dlouho mít nebude  

​A tomu sa hovorí prirodzený výber...

...aj keď teda mám často dojem, že by Darwin plakal...

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 21:04

MP Meri :-D:-D. Hele nás se už více lidí ptalo, jestli přítel přebaluje, že jako znaj hodně chlápků, co to nedávaj. No já bych to hnala svinskym krokem, ale třeba se to ne vždy pozná dopředu.

Jo a k tvýmu "top výběru" ve skupině na emimino. Tak já měla skupinu, kde nejvýraznější osobou byla matka od pěti dětí, podotýkám, že ty děti byly čistě ošacené a vypadaly i najedené, dokládala to fotkama. Další bydlela s přítelem někde v prdeli v Norsku, kde široko daleko nikoho neznala, furt sama doma s čoklem, po porodu v ČR tam jela asi s dvoutýdenním miminem autem. A další měla nějaký megahospodářství a v šestinedělí chodila s miminem v kočárku poklízet ke koním. Hele měla jsem chuť si na čelo nakresit velký L jako největší loser, co bych dala za manželku drogovýho dealera. (Ale hnízdo samozřejmě kupovaly všechny).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 23:06

MP Meri Osobně znám chlapa, který svoje dítě přebalil 1x za dva roky, čímž prý prokázal, že to dokáže a to prý stačí..

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. zaří 2018 23:32

MP Meri Moje kamarádka zas chápe čas, který stráví její muž v práci, za jeho VOLNÝ čas, takže předpokládá, že zbytek dne se bude věnovat dítěti. Když si přece užíval 8 hodin volna. A v noci se o péči podělí. A zhruba jednou týdně si mi postěžuje, jak je z tohoto režimu vyčerpaná 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 04:54

MP Meri to mi připomnělo jak mi jeden známý (dost přes 30 a bez přítelkyně) jednou vysvětloval, že jeho budoucí žena rozhodně nebude kojit, protože by se jí tim zničily prsa a on by ji pak musel zaplatit plastiku.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 07:33

Pinot Noir ja manzelovi zavidela, ze muze odejit do prace - bydlela jsem v novem meste s nespavym a nejedicim miminem...

ted mu zavidim, kdyz jede na tyden na sluzebni cestu - kavicky, snidane a ja? taham deti do skolky, ze skolky, na krouzky, varim, uklizim, dojizdim hodinu do prace, tam pak nestihnu 8 h, takze kdyz se vrati, dopracovavam a u toho varim, uklizim, stridam se s nim u krouzku....

ale vcera mi praskly nervy, pohadali jsme se, kdyz si sel zahrat fotbal (ja cely vikend a pondeli doma s deckem, co ma strevni chripku, do toho musim zacit dodelavat do prace, protoze sice OCR ale termin nepusti) a nebyl schopny privezt druhou dceru z krouzku a dnes nevarim, neuklizim, nic. Delam si do prace a budu si hrat s dcerou a cist.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 08:23

Candance Tak já si momentálně taky chodím do práce odpočinout a muži závidím, že do práce prostě odjede, aniž by musel pořád plánovat, jestli jesle, babička, jestli radši dnes z domu, zítra z kanclu, nebo naopak atd., ale že bych jeho práci považovala za volnočasovou aktivitu, to zrovna ne 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 08:23

Sairon 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 08:39

Pinot Noir jasne, volno nema ale klid na praci to ano

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 09:18

Candance No proste ma cistou hlavu. Ja priteli zavidim hodne a posledni dobou zavidim I hodne svymu tatovi, coz bych neverila, ze nekdy budu zavidet skoro duchodci:-D. Ale to jak prijde z prace, sbali si plechovku kukurice a jde na ryby....no to je uplne zavidenihodny tuhle jsem mu dokonce zavidela, ze I jede zalejt kytky na hrob! Mezi tim prebalovanim se to jevilo jako nejvic bezvadnej program!

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 09:40

A ja zavidim vsem, kdo neni na deti 24/7 sam! Vzdycky jsem si rikala, ze chudaci rozvedene zenske, co jsou samy s detma...a necekala jsem, ze me to taky potka. A je to teda celkem zahul. A to nechodim jeste do prace. Az budu muset resit skolu, skolku, novou praci, logopedku ( beztak i u toho druheho), komplet domacnost a proste vsechno, tak se z toho asi po*eru. Fakt se bojim. A uz nikdy nesmim byt nemocna, to by se svet zhroutil.