Candance nevyzadane rady jsou peklo, ale fakt by nejdriv skusila se vic domluvit. na rozvod je vzdy dost casu a je to ta nejzassi moznost. pokud jinak manzel vyhovuje, nechlasta, nebeha za zenskyma, do prace chodi, deti ma rad, tak bych si spis sehnala hlidani nejlepe na cely vikend. vypadla s nim nekam do welnessu a tam mu u vecere a lahvi vina zkusila v klidu vylozit tvuj pohled.
druha dobra moznost se mi zda nejaka manzelska poradna, kde vas ukociruje nekdo nestranny. ale nevim jestli bys byla schopna ho tam dostat.
jeste bych zauvazovala nad tim, jestli by nebylo mozne nektere veci tykajici se pece o deti a domacnost trochu zjednodusit. nakup priveze kuryr, nikdo z nas nemusi mit denne teplou veceri, nevim kolik maji deti tech krozku. s lekarema, kde to jde, to delame tak, ze tam nakluse cela rodina najednou (zubar, dentalni hygiena i ta logopedie by mozna sla).
popravde, kdybychom my museli deti vozit na vic nez jeden krouzek tydne (a to je bazen, kde muz jde do sauny a ja si zaplavu), tak mame asi taky manzelskou krizi.
urcite bych se snazila si vyhradit nejaky cas pro sebe a taky domluvit rezim tveho fungovani v praci. napr. pokud manzel vydela vyrazne vic, tak treba muze praci manzelky povazovat za takovy vicemene konicek. nerikam, ze tak je prave u vas, ale toto je potreba si nutne vyjasnit a podle toho nastavit pravidla.