žluťásek skvělej model. To doma neukážu! Stačí, že jsem nedávno musela vyrábět krabicového Sirenheada! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie to dělala občas starší. Ona byla odjakživa taková rozumná, ale třeba měla knížku, kde byl obrázek sysla. Takže
my: sysel
M: kočička!
my: Ne, M., to je sysel, úplně jiné zvíře.
M: kočička!
Ale pak se naštěstí začla řehtat. Ale dělala to pokaždé, když jsme tu knížku otevřeli.
Je to jasný, jezdíme málo do Prahy! Dite dneska začalo houkat jako sanitka, příležitostí bylo mnoho
Potrefenáhusa Si teda nejsem jistá, jestli zrovna sanitku chceme! Takhle předení by třeba nebylo?
dzizisketa to je jak u nás doma
muž teda umí s oběma mluvit moc hezky, ale jen když jsou "hodní " , pak on je taky dobre naladěn. Jakmile ale jeden z nich zvedne trochu hlas nebo s něčím.nesouhlasi, tak s nimi komunikuje fakt otřesně. A taky mě vytáčí, jakou tím tvoří doma atmosféru. Pokud to.jen trochu jde,tak.kdyz má děti.na starosti muž, tak se snažím být aspoň v jiné místnosti, ideálně mimo domov, ať si zbytečně nekazim náladu.
@potrefenahusa krteček mluví podobně jak housatko a jako už mi to trochu vadí a ocenila bych kdyby se začal vyjadřovat lépe, ať mu víc rozumím. Ale na druhou stranu doufám že vydrží takto "mlčet " do konce prázdnin, protože k neustále zpívající příšerce bych dalšího mluvku ani nezvládla ![]()
Příšerčino ne první, ale třetí (po máma a táta) bylo pačí tj. Patří (něco někam) a tak trochu ji to definuje ![]()
žluťásek my máme puzzle lidského těla, jednotlivé vrstvy nad sebou.
MPLee jakože je moc napřed? To mi hlava nebere.
žluťásek mám kdyžtak v pdf kostru a orgány v životní velikosti k vytištění. Máme je na tábroech zalaminované a hrajeme s nimi jednu hru. Můžu poslat ![]()
MPLee pošli prosím, dekuju moc!
Zina já jsem náhodou rada za kazdej novej konkrétní zvuk :-)
Dneska jsme byli hrozně dlouho u lékaře, protože chirurg co mi doporučili neošetřuje naši pojišťovnu. Ale holky úplně skvěle čekaly dvě hodiny(!!), dokonce jsem byla dvakrát sama na záchodě, pro pití a pro kafe. Já vím, že je to normální, ale u nás ne:-D Nikdy nás nechtějí pustit z dohledu.
Evaeva Ono to není tak mimo, jak to zní. Může to být varovný příznak, stejně jako opožděný vývoj, ale ten rychlý většinou nikomu nevadí, takže se tolik neřeší.
Já mám teda dítě na opačný straně spektra, stál u nábytku dřív, než konečně začal lézt, a s chůzí si počkal do 18 měsíců. Teď je mu rok a 3/4 a říká zatím jen "ham" (s tím a prstíčkem si naprosto vystačí, rozumí skvěle). Nezlobila bych se, kdyby něco přidal, ale hodně žvatlá, takže to beru jako přirozený vývoj. Neurolog mi řekl, že vývoj může být trochu opožděný kvůli spánkový deprivaci v nejmladším miminím věku, tak to tak beru a jsem ráda, že vidím nějaký progres. Další slovo bude nejspíš káva
(musí mlít se mnou a děsně mi ji závidí, na moje "káva" se chechtá a říká "káka", ale sám by to ještě neřekl).
Len aha, to jsem nevěděla.
Kluci pohybově moc rychlí nebyli, v roce začali lézt a sedět, je teda pravda, že tou dobou už stáli. Ale spánkovou deprivací to určitě nebylo
V oblasti kávy má široký slovník mladší, "vaří" mi kapučíno a tuhle přinesl prso (=presso), akorát bylo v půllitrové lahvi, tak úplně nevím ![]()
Karja jsou moc šikovný. Já dneska čekala s oběma k mému doktorovi něco přes hodinu a jako zvládli jsme to, ale už to bylo takový hraniční, v ordinaci se to už začalo rozpadat.
Len prosimtě, když tě tu vidím, můžu jeden extra blbej dotaz? Beru atb Ospen, dneska je to osmej den a ještě dva dny budu. Mám pocit úplně nevyčistitelných zubů, i když je v čistím třeba 2x-3x dýl než obvykle, beru zub po zubu jednosvazkovým kartáčkem ještě bez pasty poté, stejně ty zuby nejsou pocitově hladký. Když si po nich přejedu jazykem, pořád cítím jak kdyby tam byl nedočištěný plak. Může to bejt těma antibiotikama? A jen pocit nebo fakt nějakej povlak, co je potřeba mechanicky odrbat? Už z toho šílím, čistím si zuby během dne několikrát, teď jsem ten jednosvazkovej kartáček úplně zrasila ![]()
Mohučanka Mě to popravdě až tak nestresuje, zas to ještě není tak atypické, což se mi potvrdilo i tady, navíc si říkám, že teď se musí hlavně vypořádat s tou změnou, a může to být třeba chvíli i na úkor toho chození.
Ale jsem hrozně ráda, že to tady mám s kým probrat.
žluťásek Nejsem Len, ale pokud si pamatuju dobře, z atb to být může. Po ukončení léčby to zase zmizí.
Tak jsem holky nechala naockovat proti nestovicim, u starsi si nedovedu představit že se nebude skrabat, plus ochrana proti pasovemu oparu.
Sairon No jako dcera v ordinaci taky dost bulela. Až mě to mrzelo, protože ten doktor byl fakt milej/prijemnej a i pěknej!:-D. Ale venku byl takovej detskej pseudokoutek, jako neseděly na lavičce:-D. Ale jak říkám, na ně výkon a mladší nebulela vůbec a ta přitom má na lékaře a zdravotnická zařízení silnou alergii. Teď jsem ji ale vysvětlovala v poslední době, že nemůže tak bulet, že si pak ostatní myslí, že se o ní maminka špatne stará a neni s náma spokojená:-D. Bohužel doma to nefunguje:-D
Potrefenáhusa prosim te, neznas nahodou koupaliste v Kralupech? Chceme vzit s kamaradkou po obede deti nekam vyřádit, tak si rikam, ze by to nemuselo byt takove maso, jako si predstavuju, ze bude tady u nas
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí