brrr taky jsem mela! Pomohlo mi, kdyz mi mama rekla, ze tam vsichni budem novy, vsichni se budem seznamovat a nikdo nebude ve vyhode:) tak at to zitra probehne hladce!
Vše o těhotenství a dětech
Karja to víš, že to vnímá. Ani to podle mě nemusí slyšet, ale celkově tu atmosféru. My máme taky takovou babičku, často nás kritizovala, když chválila, tak stylem dneska je to dobré, ne jako minule, každý, kdo nezapadá do její normy není normální. Malá ségra a vlastně i my ostatní k nim jezdíme jen z povinnosti. Navíc se nikdy nemusela s naší mámou a my to vždycky cítily. Zajímavé je, že z druhé strany má taky tři vnučky, a mají mnohem lepší vztahy.
Evaeva A nejsou to z druhé strany vnučky od její dcery? Někdy to tak bývá, že babička preferuje vnuky od vlastní dcery než od syna.
Malenge no ja si ted trochu rikam, jestli to neni spatne znameni...jako slysela jsem nejake zvesti, ze "se tam toho moc nedela", ale ze to bylo mineno takto doslova, to me tedy nenapadlo. Rikala mi to znama, ktera je hodne orientovana na vykon, tak jsem to delila dvema, ale ted si rikam, aby v tomto nemela fakt pravdu
. Navic kazdy den skoly je dobry, kdo vi, co bude kvuli covidu nebo ja nevim cemu. Ostatni jsou tam spokojeni, ale kdyz se nad tim zamyslim, jsou to dost bohemove:))) My to volno teda taky vyuzili k vycestovani...
711990 On tam dokonce bude mít spolužačku ze základky ("je blbá") a kluka, co s ním byl na příměsťáku ("hyperkativní debil"). A nebude tam chodit, aby z něho nebyl taky archeolog. Jo a i kdyby se mu tam líbilo, tak tam chodit nebude.
Ještě před 14 dny říkal, že teda chodit bude, že to tam prý je celkem dobré (říkal mu známý, co je ve druháku).
Gatita a nemají to reditelské volno kvůli nějakým dodělávkám ve škole? Třeba na synově gymplu to bude mít takové podivné celé září, protože dělají od června do září nové rozvody.
brrr
tak snad tam vubec dojde, haha
711990 Mají teď provizorně školu přes ulici od mojí práce, takže na to si dohlídnu ![]()
brrr rekonstrukci uz maji hotovou. Na informacni schuzce reditelka rikala, ze da zacatek skoly az od pondeli, aby rodice nemuseli stahovat deti od babicek v pulce tydne. Mne to prislo bizarni, ale to je asi tim, ze my deti u zadnych babicek nemame a dalsi dva dny volna nam prilis zivot neusnadni:))
ziginka nene, má dva syny. Ona je ale podle mě nijak neupřednostňuje, chová se k nim stejně, akorát vztah se snahou má mnohem lepší.
Gatita já myslím, že takových rodin jako vy bude asi většina. Řekla bych, že za léto byly hlídací babičky využity maximálně, a taky kolik rodin takové babičky vůbec má.
Gatita hm, to je zajímavé odůvodnění, babičky a půlka týdne. Já bych se na tvém místě snažila nestresovat (stresuju i bez toho
), jen mě to teda překvapilo fakt hodně. Já žiju v domnění, že těch dnů ředitelského volna je relativně malý počet a hned dva vyplácat takhle dle mého bezdůvodně na začátku, zvláštní prostě. Tak si užijte dovolenou a toho, že nikde nikdo nebude!
Karja přesně, ty děcka to vnímají. A pak se prarodiče diví. A to je dcera ten typ co vy nejraději celou svou širší rodinu měla pořád kolem sebe a mazlit a tak.
U nás to bude mít ještě dohru, že budu obviněna z toho že za to mohu já a dceru navádím
. Ale měla bych si zvyknout, už něco podobného jednou proběhlo. Já se těm prarodičům divím, mají mít ty děti pro radost a přitom se chovají jak vrchní dozoři.
Snad to brzy poleví i u vás a ve školce se bude líbit.
rysamona Jo,jo,jo,jo. Ani nevíš jak tě chápu;-). Děkuji.
rysamona tohle je hrozný! A přesně jak říkáš, pak je dětem 10 a prarodiče se diví, že k nim nechtějí na prázdniny a ve dvaceti ani nezavolají.
Drzim vsetkym rano palce
, nas to caka az v pondelok (zajtra je sviatok a v piatok dali volno). U nas to bude boj, ale uz to pri mladsom tak neprezivam (aka uz ich mam oboch plne brejle :))
Co sa tyka chovania, mama od postoja "ja ho zbijem jak hada" otocila po jeho pravdepodobnej diagnoze na ospravedlnenie vsetkeho "vsak on za to nemoze", coz tiez nie je dobre, proste od extremu do extremu.
DruI Gatita Moc vás lituju, musím říct, že moje tchýně je v tomhle super. Myslím, že by si raději jazyk ukousla, než by mi něco řekla. Oficiálně jsem já užasná, moje děti úžasné, věnuju se jim, ony jsou vychované, slušné, dokonalé!! Nedělám si iluze, že něco utrousí jinde, i děti občas něco donesou, co se babičce nelíbilo, navíc přede mnou občas zkritizuje švagrovou, ale mě by nikdy nic neřekla a když vás čtu, tak si toho maximálně cením! To spíš moje máma si občas něco přisadí, ale naštěstí ne často.
Karja Tvl, to jsou taky storky, že se na to ty babičky nevy...ou a neromazlujou, od toho tady jsou!!
Malenge No jasně že s aktovkou! Vždyť to je velká událost. Navíc tam dostanou spoustu věcí, takže je to i praktické! :-)
brrr
jako promiň....ale rozumím ti, tady to byl taky boj, jenomže jí nic jiného nezbylo, tvůj může utéct na základku.
2x
rysamona áno, vrchný dozor!
U nás to teraz trochu poľavilo len preto, lebo naposledy, keď (pred synom) mi mama povedala, že nevie poslúchať a že ho nevychovavam, tak som povedala, že ale áno, vychovávam, ona na to, že ale nie tak, ako by som mala, tak som jej povedala, že ja jej na rady nepytam a nechcem od nej žiadnu radu. A to, že mi ešte nevykricala, že teda nech nechcem od nej žiadnu pomoc, je len preto, že si je vedomá, že vnuka vídať chce a aj naši potrebujú mňa.
Evaeva dceři bude devět. A to se na ty prázdniny s nima tak těšila. Bylo mi ji moc líto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí