Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:28

A já jdu prozměnu na fyzioterapeutickou pohotovost, zablokovala jsem si záda a nemůžu skoro chodit. Muž je, pro změnu, do neděle pryč  

Offline Pinot Noir
29971 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 08:40

Len tak to je super, hodně pozitivní zpráva! Díky. Držím palce, ať to jde i nadále dobrým směrem. Jsem zvědavá, co se bude dít. Ty projevy jsou různé, u nás vlastně výhradně to jídlo a hmat, ale zas jen něco vadí, třeba ty bambulky miluje, ale do barvy by prst nestrčil, na silikon se po čase odvážil sáhnout, na kinetický písek nikoliv... Plus je o dost starší a k tomu to vzdorné období. Tak se těším.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 09:19

MPLee ježiš! Může to někdo přijet pomoc?

Online Karja
44797 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:05

Garfie Jj holky to taky mají po sambovi, oni ti chlapi to umí skrejvat pak v dospělosti, ale mají to! Sambo to taky přiznal, sváděl to na můj genotyp, ale pak uznal že to on má radost z každé krávoviny a i se dojímá, moje projevy jsem si vysvětlili jako klasicky ženské:-D. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:07

Evaeva našla jsem polohu, ve které jde v hlubokém předklunu chodit  Vytáhla jsem bednu s duplem a za chvilku se odtransportuju k našim, aspoň mi jí během fyzia pohlídají a večer nějak dáme. Oni jak na potvoru také odjíždí na víkend. Ale muž je připraven se v případě nutnosti vrátit. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:08

Karja Ty jo, máš pravdu! Můj táta byl taky takový, navenek přitom tvrďák. A můj muž cedí u každé romantické komedie  brečel i na naší svatbě!!! (štěstím, štěstím! )

Online Karja
44797 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:08

MPLee Držím palce ať tě tam dají do kupy. Doma odstranit nože, vypojit sporák a děj se vůle boží. Ale myslím, že ty děti to vnímají a malá bude trošku klidnější! Tfutfujtfuj. Těhotenství je hrozná věc! 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:21

Karja hele na sporáku už máme tu ohrádku a dětskou pojistku. Madam si totiž přinese židličku a dosáhne pak i na zadní plotýnky. To se nedalo   Jako celé těhotenství jsem si říkala, jaká je to pohoda a teď se začínám rozpadat  No už aby bylo mimino venku. A přemýšlím, jestli nezlusit ten podpůrný těhotenský pás  Sicr jž jen pár týdnů, ale nějak to překlepat musím...

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:34

Zina Poplatek je vždy vyměřen na započatých 6 měsíců studia. Pokud nahlásíš UDR, pak další poplatek ti už vyměřen nebude. Není to o tom, že ti ho VŠ odpouští, ze zákona ti ho vůbec nemůžou vyměřit. Možná se odpouštění týká spíš už vyměřeného poplatku, měli jsme případ, kdy se otec dozvěděl o dítěti až po roce a uplaňoval UDR zpětně, pak je na děkanovi zda poplatek vrátí apod., možná to je myšleno odpuštěním poplatku.

Bylo byl teda dobrý nahlásit UDR než ti vyměří další poplatek, až pak nemusíš řešit odvolání apod. Přerušit můžeš kdykoliv a na celou dobu, kterou trvá UDR.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:39

MPLee tak to nějak zvládněte, blbý, že všichni jsou pryč! Já bych zkusila všechno, i ten pás, ještě ti přecejen zbývá pár týdnů.

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 10:40

Karja A já myslím, že to mají takhle lepší, páč my, co všechny emoce dusíme, se tyhle pláče a smíchy pak musíme v dospělosti složitě učit na terapiích!

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 11:42

MPLee zkus si najít místo pasu, jak se váže rebozo z šátku, mělo by to byt mnohem pevnější a podpůrnejsi než ten pás

jinak moc tlapkam, všechny indispozice jsou s batoletem ještě pekelnejsi 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 12:09

zelene.oko Díky moc za dovysvětlení, teď už je mi to jasné a samozřejmě mě to dost potěšilo .

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 12:25

Zina Ráda přináším dobré zprávy. Ať se daří studium zdárně dokončit!

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 12:27

Zina Kdyztak taky doporucuju zkusit pozadat o odpusteni uz vymereneho poplatku, moje mamka studovala a prodluzovala, kdyz jsme byli mladsi, a do zadosti prave napsala, ze pecuje o dve nezletile deti, a odpustili ji ho cely. 
edit: uz jsme teda byli oba skolaci

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 13:51

Tak k těm silným emocím. Právě jsme cestou ze školky absolvovali asi tak půl hodiny srdceryvného pláče a spouštěčem bylo, že paní učitelka nenechala dceru vybrat si jablko ke svačině a v rámci urychlení provozu jí prostě jedno přidělila  

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 14:36

DruI živo to vidím

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 17:18

MPLee nemohl by ti někdo to břicho zatejpovat?

Online Karja
44797 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 17:24

DruI Ježíšmarjá člověk si myslí, že tohle prostě už odezní a ono je to zase zpátky co?:-D 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 02. zaří 2022 17:28

Karja Ono to ani nikdy pořádně neodešlo