A já jdu prozměnu na fyzioterapeutickou pohotovost, zablokovala jsem si záda a nemůžu skoro chodit. Muž je, pro změnu, do neděle pryč
Vše o těhotenství a dětech
Len tak to je super, hodně pozitivní zpráva! Díky. Držím palce, ať to jde i nadále dobrým směrem. Jsem zvědavá, co se bude dít. Ty projevy jsou různé, u nás vlastně výhradně to jídlo a hmat, ale zas jen něco vadí, třeba ty bambulky miluje, ale do barvy by prst nestrčil, na silikon se po čase odvážil sáhnout, na kinetický písek nikoliv... Plus je o dost starší a k tomu to vzdorné období. Tak se těším. ![]()
MPLee ježiš! Může to někdo přijet pomoc?
Garfie Jj holky to taky mají po sambovi, oni ti chlapi to umí skrejvat pak v dospělosti, ale mají to! Sambo to taky přiznal, sváděl to na můj genotyp, ale pak uznal že to on má radost z každé krávoviny a i se dojímá, moje projevy jsem si vysvětlili jako klasicky ženské:-D.
Evaeva našla jsem polohu, ve které jde v hlubokém předklunu chodit
Vytáhla jsem bednu s duplem a za chvilku se odtransportuju k našim, aspoň mi jí během fyzia pohlídají a večer nějak dáme. Oni jak na potvoru také odjíždí na víkend. Ale muž je připraven se v případě nutnosti vrátit.
Karja Ty jo, máš pravdu! Můj táta byl taky takový, navenek přitom tvrďák. A můj muž cedí u každé romantické komedie
brečel i na naší svatbě!!! (štěstím, štěstím!
)
MPLee Držím palce ať tě tam dají do kupy. Doma odstranit nože, vypojit sporák a děj se vůle boží. Ale myslím, že ty děti to vnímají a malá bude trošku klidnější! Tfutfujtfuj. Těhotenství je hrozná věc!
Karja hele na sporáku už máme tu ohrádku a dětskou pojistku. Madam si totiž přinese židličku a dosáhne pak i na zadní plotýnky. To se nedalo
Jako celé těhotenství jsem si říkala, jaká je to pohoda a teď se začínám rozpadat
No už aby bylo mimino venku. A přemýšlím, jestli nezlusit ten podpůrný těhotenský pás
Sicr jž jen pár týdnů, ale nějak to překlepat musím...
Zina Poplatek je vždy vyměřen na započatých 6 měsíců studia. Pokud nahlásíš UDR, pak další poplatek ti už vyměřen nebude. Není to o tom, že ti ho VŠ odpouští, ze zákona ti ho vůbec nemůžou vyměřit. Možná se odpouštění týká spíš už vyměřeného poplatku, měli jsme případ, kdy se otec dozvěděl o dítěti až po roce a uplaňoval UDR zpětně, pak je na děkanovi zda poplatek vrátí apod., možná to je myšleno odpuštěním poplatku.
Bylo byl teda dobrý nahlásit UDR než ti vyměří další poplatek, až pak nemusíš řešit odvolání apod. Přerušit můžeš kdykoliv a na celou dobu, kterou trvá UDR.
MPLee tak to nějak zvládněte, blbý, že všichni jsou pryč! Já bych zkusila všechno, i ten pás, ještě ti přecejen zbývá pár týdnů.
Karja A já myslím, že to mají takhle lepší, páč my, co všechny emoce dusíme, se tyhle pláče a smíchy pak musíme v dospělosti složitě učit na terapiích!
MPLee zkus si najít místo pasu, jak se váže rebozo z šátku, mělo by to byt mnohem pevnější a podpůrnejsi než ten pás
jinak moc tlapkam, všechny indispozice jsou s batoletem ještě pekelnejsi
zelene.oko Díky moc za dovysvětlení, teď už je mi to jasné a samozřejmě mě to dost potěšilo
.
Zina Ráda přináším dobré zprávy.
Ať se daří studium zdárně dokončit!
Zina Kdyztak taky doporucuju zkusit pozadat o odpusteni uz vymereneho poplatku, moje mamka studovala a prodluzovala, kdyz jsme byli mladsi, a do zadosti prave napsala, ze pecuje o dve nezletile deti, a odpustili ji ho cely.
edit: uz jsme teda byli oba skolaci
Tak k těm silným emocím. Právě jsme cestou ze školky absolvovali asi tak půl hodiny srdceryvného pláče a spouštěčem bylo, že paní učitelka nenechala dceru vybrat si jablko ke svačině a v rámci urychlení provozu jí prostě jedno přidělila
DruI živo to vidím ![]()
MPLee nemohl by ti někdo to břicho zatejpovat?
DruI Ježíšmarjá člověk si myslí, že tohle prostě už odezní a ono je to zase zpátky co?:-D
Karja Ono to ani nikdy pořádně neodešlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí