Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 07:26

DDM je asi ako naše CVČ, že? Tak tam krúžky začínajú obvykle o pol 4, ale mali sme už aj 3, aj o pol 5.

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 07:41

Už je půlka srpna, nějak mě to vyděsilo! Letos ty prázdniny hrozně utekly. V minulých letech to byl vždy stres, takove upocené vymýšlení, jak týden po týdnu zajistit děti. Letos jsem byla frustrovaná, že se starší syn po roce přemlouvání neuchytil v "skautu", nepojede na tábor a nebudem pro něj mít program. No a on si ten program zajistil sám, a jakej! Jeden celý týden strávil u CIZÍ babičky. A tento týden celý tráví na cizí chalupě, se svým nejlepším kámošem. A pozval se na obě akce prosím úplně sám a bez mé iniciativy. A další 3 týdny, kdy byl doma, si teda vyplnil taky docela dobre, většinou u sousedů v bazénu...

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 07:49

Pinot Noir Našemu staršímu jsem vyrobila takový jednoduchý kalendář aktivit, aby věděl, který den ho co čeká (po-pá, dopoledne obrázky se školkou, odpoledne taky, když spal, a nebo obrázky kroužku, který ten den měl, a posouvali jsme šipku, co je dnes za den), a zrovna včera jsem si všimla, že si nadepsal velkou cedulku VOLNO a přidělal si ji nahoru nad kalendář