Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:00

Pinot Noir 

Chtěla bych ti poděkovat za doporučování Kukadloa. Rosťa se přes léto hodně vytáhl (třikrát jsme zvyšovali sedlo na odrážedle), natáhly se mu nohy a i zmenšil pupík, takže už může nosit i užší střih. A taky tam měli hebkou chlupatou mikinu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:06

Jinak děkuju všem  za názor, dost jste mi pomohly . Zkusím na tom teď do toho 23., kdy se musím rozhodnout, pracovat a rozhodnu se podle toho, jak mi to půjde. 

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:08

Zina UDR se na tebe určitě vztahuje, nemá na to vliv, kdy poplatková povinnost začala, jde o to, že doba UDR se nezapočítává do celkové doby studia rozhodné pro platbu poplatku. Ber to jako tutovku, poplatek platit nebudeš.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:08

Jos Super fotka :-)

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:12

Zina Nenech se tim zrušením poplatku odbyt. Mně vznikla povinnost taky doplatit jeden semestr studia, které jsem měla bezplatne při souběžném studiu Ing. Jenže inženýrské jsem ukončila dříve a najednou mi to vyměřili, tak jsem napsala oficiální žádost kde jsem formálně a velmi slušne a hezky napsala něco ve stylu že nemám peníze a nechce se mi to platit a odpustili mi to:-D. Jako musej se hledat cesty i kde nejsou. 

S ročním dítětem toho zvládáš moc, fakt nad rámec klasicke matky. Jako on málokdo třeba vůbec zvládá plne to dítě a tu domácnost natož ještě nějakej čas navíc.  Studium bych zkusila neprerusit, ono jestli jseš ten typ a nebudes na nervy že nebudeš tak připravena, tak to trochu osul dle svých možností (ale chápu že každej na to nemá povahu). 

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:13

dzizisketa není vůbec zač. 

Na IG jsem si všimla, jaký je to už velký kluk.

Viktor mi připadá pořád jak mimino. 

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:15

Jos to je úplně nejlepší, když si takhle sám vybere!

Začíná ti éra "furt běžím"

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:19

MPLee 

nebo zjednodušeně domino 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:20

My jsme měli rodicak, no máme prý dítě s hodně silnýma emocema. Prosím vás, jak se s tím pracuje? Ono se s tím určitě nějak pracuje. Učitlka říkala, že je to prostě dítě co se nejvíc raduje i nejvíc truchlí a že některé ty projevy vloni v tom lete je prekvapily. Říkala, že k ní mame přistupovat opatrně ať se ta skolkova docházka zase nepokazí. No já jsem si to taky tak říkala, že ty naše holky mají to prožívání takový hodně silný:-D. 

Offline letfenixa
10920 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:28

Pinot Noir jasné, ja ho zas beriem ako L.rovesnika.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:37

zelene.oko To by bylo dost super. Akorát mě mate, že na stránkách fakulty píšou, že při UDR je možnost požádat o prominutí jednoho poplatku za delší studium, to by ale teda nemělo být třeba? Každopádně i to by bylo hodně příjemný. A ještě jsem se tam dočetla, že při UDR můžu přeřušit studium kdykoliv, což jsem taky nevěděla a řeší to moje obavy, co budu dělat, když by nás na podzim něco nějak skleplo zdravotně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:39

Karja a jak to dneska šlo? Jinak bych řekla, že se s tím pracuje jako s jinými, uznat emoce, počkat až přejdou, nabídnout útěchu... Akorát u tohohle typu to bude asi dost náročné pro vás i pro ní:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:41

Pinot Noir já už jim dávno nestačím:) Naštěstí už i mladší bezpečně čeká před přechodem a na smluvených místech. Už tu má i nachystané opravdové kolo, to by ho taky mohlo na čas trochu zbrzdit;)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:45

Karja Já bych taky potřebovala zjistit jak s těma silnými enocema pracovat, protože jinak mě asi trefí. Navíc se dcera po dvou letech docházky rozhodla, že se ve školce stydí a pouštěla ráno v šatně slzičky

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:48

Evaeva Šlo to dobře, doma i tam;-). No jako ty negativní emoce nemůžou vůbec vzniknout, takhle ti to řeknu:-D:-D. 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 20:51

DruI Jejejej, snad je to jen první den! Ale pouštěni slziček je dobrý! To je přijatelná emoce, ale chápu že u předkolacky se s tím už asi nepočítá. Ale to bude jen tou změnou;-)

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 21:03

žluťásek Tabea díky, mám objednáe jak pexeso od Efko (vzala jsem rodinu), tak obrázkové domino

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2022 21:05

Karja tak to jsem ráda!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2022 21:07

DruI ty dva měsíce jsou strašně dlouhý úsek v jejich životě, zvykla si doma a tak Moje třináctiletá ségra byla prý ráno taky nervózní(nešla do nové školy nebo tak něco)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 01. zaří 2022 21:13

Karja Asi se inspirujeme u vás a angažujeme nějaké jednorožce :)

Evaeva Jako já to chápu, ale po lockdownu se vracela s nadšením, loni po prázdninách taky aještě včera se normálně těšila, tak mě to ráno holt nepříjemně zaskočilo.