Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:47

Karja jj právě tím jestli "jde o všechno" tak se myslím nemůžeš furt hlídat.. aspoň já bych to nezvládla. měla jsem asi podobnej případ ale hned na začátku padla kosa na kámen, pak jsme spolu asi dva roky vůbec nemluvily a pak dobrý - prostě takový odtažitý vztah, respekt ale žádný kamaráčofty. já to teda k životu nepotřebuju. no a na vztah k vnoučatům to snad nemusí mít žádný vliv..

49366 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:48

continuity no ale ty děti s tím snad nesouvisí

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:00

Inak aby som nebola len negativna, tak som dnes zabehla vkuse 5km, sice to bol dost neohrabany a pomaly beh,ale na druhy pokus od porodu voac ako slusne :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:02

DrowRanger 

Skvělý, to ti musí být krásně!

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:09

viktorka_od splavu Tak my uz ted se spolu malo bavime, myslim, ze chyba je I to, ze se pritel obcas podrekne, co o mne v nejakych tech amocich rika. Myslim, ze vliv na vnoucata to muze mit ten, ze se treba mene vidame, ja bych tam treba sama na navstevu bez pritele nejela, udelala jsem to jednou a skoncilo to fiaskem. Nevim jak dlouho se clovek dokaze hlidat a prave ,,lhat o mrkvickach,, a dalsich vecech.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:09

dynda to veru hej :) akurat uz zacinam citit svalovicu, dala som si aj par klikov o lavicku a strecing, uz sa citim tak o 5kg stihlejsia a ohybna skoro ako hadia zena  normalne som zabudla ake je to skvele, ked si clovek zamaka.

49366 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:10

Karja tak do toho jsem nechtěla vůbec zabrušovat ale jasněže jeho přístup je primární... a až bude malá větší není potřeba aby ses toho účastnila, můžou se přece stýkat sami. spíš pak záleží jestli chtějí

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:12

DrowRanger Ja teda musim rict, ze co me po porodu nejvic rozesmalo bylo, kdyz jsem s nasima klukama hrala na policajty a zlodeje a byla zlodej a ti mali rostaci me nahaneli po zahrade, na tom behu fakt neco bude! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:12

Karja 

To si vůbec neumím představit, že bych s rodiči nějak rozebírala manžela, nebo on rozebíral mě s jeho rodiči. Jako že bychom se bavili tak, že by u toho on nemohl být. Jestli rodinná pohoda závisí na tom, co se stane se svazkem biomrkve, je to dost napováženou.

EDIT - prostě mi připadá, že ani tvůj přítel by se o tobě se svou mámou neměl takhle bavit,  neměl by do sebe nechat hučet něco, s čím nesouhlasí. To je přece úplná kravina. To jsou ty rozeštvávací tchýně tohle. Kvůli nim určitě vzniklo to hrozný slovo tchýně.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:12

Karja toto ti ozaj nezavidim a potlapkavam. Pri takejto avokre by trebalo nevestu uplnu salamistku, paradoxne chlapi taketo situacie zvladaju ovela lepsie, moj trebars uplne ukazkovo zvlada zachvaty mojej mami, ktora ho nekriticky zboznuje. Ah tak si dobra ako to zvladas, ja na tcojom mieste by som sa momentalne asi neudrzala.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:14

Karja hlavne krasne teraz je, ze ako zacinam nanovo a boli to, vsetko vratane dychania, nedokazem na nic musliet, len na to,zemam bezat, dychat a pocuvat hudbu. Nadhernych 30 minut bez myslienok, dufam, ze sa mi podari takto vybehnut adpon obden.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:16

dynda Jak rikam, jednou to ta klidnejsi a vyvazujici strana taky neda a bude po ptakach. Je mi to cely lito, pritel se tim dost trapi, ze jsou tyhle rodinne vztahy mimo a mne je to lito kvuli holcicce. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:19

dynda Nee, pritel je zlatej, on me s ni neresi, to by skutecne nikdy neudelal, ale nejake ty vykriky a vycitky z tech napjatejsich situaci se proste casem posbiraji.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:22

Karja 

To chápu, on se v tom asi pěkně plácá, co? Ale už má svoje dítě, to by měla být jeho žena č. 1, sorry, a ty už budeš vždycky matka jeho dítěte, měl by v tomhle zase o kus dospět a umět se mamince postavit. Druhá možnost je, že se postaví tobě a nacupitá zpátky k mamince, což by teď asi bylo pohodlnější, ale velká prohra, to ať si rozmyslí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:27

Karja 

Tak hlavně aby ty vypjatý situace ubývaly, což si myslím, že by s přibývajícím věkem dítěte mělo nastat. Pro mě fakt každý měsíc je lepší a lepší a odvíjí se to od samostatnosti dítěte, kdy cítím, že toho zvládáme čím dál víc a oba se tak s mužem cítíme zase víc jako lidi a míň jako otroci toho kolotoče.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:34

dynda No ted si nerozumime, on se mamince stavi asi celej dospelej zivot,. Je z ni spatnej mnohem vic nez ja mrzi ho to, ze s ni nemuze on sam najit kloudnou rec a ten jejich vztah je takovy jaky je, moje je to tchyne, ale jeho je to mama, tak o to je to pro nej horsi. Ale budu doufat v lepsi zitrky;-).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2018 23:27

DrowRanger ja viem,  zase nevyziadana rada.. Ale neni maly hladny? Lebo mi to troaku pripomemulo nasho, ked tak plakaval a pri kojeni strasne a az spatne mi doslo,  ze to bolo tym,  ze mu slo malo mlieka. Cely den mrzuty,  pri kojeni vrieskal, potom od unavy zaspaval. Ja som si potom uvedomila,  ze keby som pricinu vedela,  kolko trapenia sme si mojli usetrit,  ale navod mi k nemu bohuzial nedali, a ja som nesikovna v tychto veciach. Ale mozno to vobec nie je vas pripad,  to ma len tak napadlo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2018 00:04
Reakce na DrowRanger:

Karja hlavne krasne teraz je, ze ako zacinam nanovo a boli to, vsetko vratane dychania, nedokazem na nic musliet, len na to,zemam bezat, dychat a pocuvat hudbu. Nadhernych 30 minut bez myslienok, dufam, ze sa mi podari takto vybehnut adpon obden.

​Toto ma tak navnadilo,  ze ja snad zacnem behat! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2018 03:28

Mrakoplas fakt odporucam, mne to neskutocne chybalo a hlavu to vypne uplne nadherne. Uz sa tesim ako v novembri pridam aj cvicenie aspon 1-2x v tyzdni, ak mi doktor povie, ze mozem.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2018 03:30

Mrakoplas hladny podla mna nie je, lebo vcera sa rozculoval aj nad plnym prsnikom s fakt silnym tokom uz od zaciatku, navyse pribera krasne. Skor to pripisujem celkovej mrzutosti z nachladnutoa, kvoli mtoremu poriadne cez den nespal ani pri mne. Nakoniec ho vecer muz uhojdal na lopte, ba30 minut si pospal a potom sa aj bez protestov nakojil a zaspal. Dnes uz hadM bude lepsie :).