Mrakoplas neprilahnes ho, prave sa na to vzdy takto zobudis. maximalne sa to moze stat, ked je matka opita alebo tak nieco. stalo sa mi v porodnici, ze som zabudla, ze ju tam mam a neprilahla som ju. neboj sa.
Vše o těhotenství a dětech
continuity teraz uz sa nebojim, uz je to velky zbojnik, toho si v posteli vsimnem, lebo ma s laskou kope do hlavy
toto bolo ked mal cca pol roka
Mrakoplas to je jedno, nezalahnes ani novorodenca. fakt nie je potrebne plasit, starosti ma kazda matka s kojencom dalsich celkom dost.
Mrakoplas Já už se teď docela bojím, že zalehne on mě
Před pár dny měl tak divoké sny, že se na mě v noci několikrát vrhnul fakt s odrazem, zasadil mi vždycky ránu loktem, hlavou nebo čím, no normálně to vypadalo jak wrestling! Jako ležím, spím a najednou prásk, skočí na mě jedenáct kilo ![]()
continuity to tak vyznelo?
nikoho samozrejme neplasim, tiez si myslim, ze podvedomie pracuje a nestane sa to. Pointa prispevku bola inde ale asi som to blbo napisala, no.
Pinot Noir au au. Pre toto som rada, ze spi v postielke a len vo vynimocnych pripadoch ho zoberiem medzi nas. Lebo vzdy to odskacem ja, od tatinka sa drzi v uctivej vzdialenosti.
Tak mě napadá, copak asi dělá MP Meri? ![]()
Pinot Noir Svazuje si nohy k sobě, ne? :-D
Solathis
A jo, vlastně.
continuity ak to má každá matka tak ako ja, tak si dieťa isto nepriľahne, ja som od malého v noci spala minimálne 40cm ďaleko - podvedomie mi tak kázalo a navyše v úplne strnulej polohe, fakt som sa ani nepohla.
A666 No, já mám trochu problém jako bezdětná po přestěhování. Kamarádi zůstali v Praze a samozřejmě se vídáme, ale já bych někoho potřebovala tady a dlouho mi to přišlo beznadějný. A právě vídám v okolí ty dětný, jak se s těma prckama druží, a i když se tady v okolí od vidění známe a zdravíme, tak do toho těžko nějak zapluju. A není to tak, že bych seděla doma, mám i koníčky, co zahrnujou další lidi, ale přímo kamarádku mi to zatím nevygenerovalo. Podle mě to jde v pozdějším věku trochu hůř.
Ale abych si jenom nestěžovala, akorát se mi tu jedna rýsuje, tak snad se i dovyrýsuje :-).
Mrakoplas Ríša nespí s námi, má svou postel ve vlastním pokoji, ale když má neklidnou noc, jdu si lehnout k němu, než abych pořád lítala tam a zpět.
Pinot Noir aha tak nas je zatial v postielke, tam sa nezmestim ![]()
Jo, to jsme na tom podobně, akorát u mě je ještě ve hře jazyková bariera (která alespoň trochu začíná padat)...... Já právě taky vidím, jak s dětma se druží v okolí snáz a je to super i pro trénování jazyka.....
Na navázání družby nejlíp fungujou psi jsem zjistila... ale to už je tady pozdě radit, co? ![]()
![]()
Co se společenskýho/introvertního dítěte týče, tak zářnej příklad obojího jsou naši haranti. Oliver musí mít společnost, cení pak ty bezzubý dásně v širokým úsměvu, celej září a něco mele... Adéla naproti tomu hledí na každýho značně podezřívavě a nejlépe z pořádnýho odstupu.
Ani vizuálně, ani charakterově by nikdo nehádal, že jsou vůbec nějak příbuzný ![]()
Urobila som ústupok mužovi a ideme krstiť (ich rodina sú veriaci, ja a moja rodina nie). Pôvodne som plánovala na obed po krste zajednať stôl v reštaurácii, vzhľaom na to, že náš syn by tam celú dobu jačal, tak sme sa zhodli že to urobíme u svokrovcov. Tí sú absolútne nadšení, nakúpili kopu jedla (nechala som výslovne jedlo na nich, nech urobia čo chcú, elbo im nemám ako skrz dieťa prísť pomôcť, prídeme k nim až pred krstom) a ja som sa teda so svokrou dohodla, že donesiem tortu, víno a také tie menšie veci. Volala som s mojou mamou, celá natešená, že mi kamarátka - profi cukrárka upečie tortu. Deň an to mi mama volá, že dala piecť tortu...slušne som jej vravela, že to nie je treba, že hádam nebude vliecť sama autom tortu 130km z domu, keď navyše ja mám už tortu zajednanú a navyše, že ja by som rada dala tú tortu spraviť, keď už inak neviem momentálne pomôcť. Urobila menšiu scénu, nakoniec teda vraví, že tortu zruší. Dnes som zistila, že tortu má naďalej objednanú a celú dobu mi klamala, že ju zrušila
. Samozrejme sme sa kvôli tomu pohádali, oponovala mi slovami, že jej torta sa rozkrája na výslužky (bude nás tam 12, ja som dala robiť tortu pre 15 osôb, viem, že 3 ľudia tam nejedia cukor a sladké, len zo slušnosti...). Fakt som sa snažila nehádať sa, kým mi nedala k telefónu otca, ktorý mi začal vyčítať, že prečo z toho robím vedu a že veď keď mi oni dávajú, mám ja brať. No takmer som mu od jedu tresla telefónom, najmä keď ma nazval "nervoškom z laktácie"...
Viem, že sa to zdá ako maličkosť, ale mňa tak strašne vytáča to, že moji rodičia nie sú schopní rešpektovať, ak si chcem niečo zariadiť sama a snažia sa mi naďalej organizovať život, nerešpektujú to čo im poviem ani čo si želám, nič...Mama už má v pláne prísť k svokrovcom o deň skôr, minule tam urobila neskutočnú scénu, svokra na ňu bola dosť napálená, no ja sa nromálne bojím, ako zas toto vypáli, nehovoriac o tom, ako mi otec držal kázanie, žesom nemala ustúpiť a dať dieťa okrstiť v kostole podľa mužovej viery...Do všetkého sa mi starajú na diaľku, čo spravím ja ohundrú, nič nie je dobre a ešte keď mi sestra dnes vravela, že sa jej otec sťažoval, že ja od nich nič nechcem prijať a všetko odmietam a nakoniec všetko čo mi mama kúpi aj tak používam
, sestra sa ma zastala, že či mám tie veci vyhodiť keď ich už nakúpila...
DrowRanger já jsem tak ráda že i jinde je to občas na palicu...samozřejmě potlapkávám...
DrowRanger to vypadá, že maminka se cítí na vedlejší koleji. Křest podle "druhé rodiny", tak chce aspoň přivézt dort. A přijet o den dříve pomoci. Tchánovci jsou asi taky blíže než vaši, takže bude mít maminka pocit, že se vídáte častěji. To neříkám, že je vídáte moc málo, ale tak nějak předpokládám, že je to první vnouče a maminka by určitě chtěla pomoci. A jestli je "starost o druhé" to, jak vyjadřuje lásku, tak to odmítání té její starosti o vás jí může připadat, že je nechtěná.
DrowRanger Chápu že tě to štve, ale radím, vykašli se na to. Ať se s tím dortem vláči, je to její boj, přinejhorším ho rozkrájíte dětem v okolí. Máš dost starostí kolem miminka, nedělej si další. Povznes se nad situaci a vůbec se s nima nedohaduj... Nemá to cenu :-).
DrowRanger taky bych to neresila, mama se snazi byt uzitecna. navic rodinu mas jenom jednu a at je jaka je, jinou mit nebudes. jsou horsi veci, co se tyce rodicu a deti nez jeden vyhozeny dort. ja bych ji vic zkusila zapojit do pece o miminko, jestli to nejak jde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.