Gatita fuha toto mi nikdy nenapadlo, esteze si to napisala. Drzim palce a daj vediet ako si to vyriesila, mam doma podobny kusok, tak nech som do buducna pripravena ako nanho :)
Vše o těhotenství a dětech
Holky byly dnes tak vyživné, že i muž vypěnil a seřval je na dvě doby, což stejně nepomohlo, akorat řvaly ještě víc...
Mrakoplas nevyresila nijak. Na zub si syn neda sahnout, tvrdi, ze jeste neni uvolneny. Mne se od oka zda, ze se kyve brutalne. Uz spi, na obliceji, musela bych s nim hrozne cvicit a kdo vi, jak by to skoncilo, jestli tam ten zub porad nejak drzi...Ani jsem k tomu nic nevygooglila, jen na nejakych anglickych webech, ze riziko je extremely rare, ale mne to prijde hrozne nebezpecny. Predchozi 3 zuby vypadly samy, dva pri cteni ve skole rovnou do slabikare, ten treti prave ve spanku - az tehdy me napadlo, ze by to mohlo byt riskantni-jinak by me ani nenapadlo, ze bych mu do pusy mela vubec sahat.
diky continuity 711990 a ostatnim
Gatita ježíšmarja, ty zuby, to bude u nás naprostý horor.
Vzhledem k tomu, jaké tu jsou scény kvůli odlepení náplasti a podobným kravinám, toto vůbec nechci zažít.
Tabea u nas je takovy postup vylouceny...kdybych rekla, ze se jen kouknu, a vytrhla mu zub, tak by se mnou rok nepromluvil. Navic me nenechal ani poradne sahnout. ja mu rekla, ze bych mu dala prachy na pokemony, ale proste ne. Kolik tech zubu vubec jeste ma, jestli nas tohle ceka jeste 24x
To je porad neco.
Gatita Neboj, mléčných zubů je jenom dvacet ;o)
Gatita A já jdu zrovna pozdě. Upřímně ale taky netuším co s tím, erudovanou radu nemám. Nemyslím si ale, že by bylo pravděpodobný, aby ho vdechl. Mnohem pravděpodobnější možnost je, že by ho případně spolknul. Pokud zub do zítra vydrží, doporučuju nějaký tvrdý jídlo, co se musí ukousnout předníma zubama... Tvrdý jablko vcelku nebo sojovej suk, v tom jsem nechala jako dítě aspoň 2 zuby.![]()
I já. Nebo bych mu rekla, že se mrknu, jestli ještě drží, aby ho přes noc nesnedl a škubla bych. Já jsem ale tyranka a děti měly vždycky ze zubu venku radost, protože se rýsoval kšeft se Zubničkou.
Gatita
Tyjo, to bych dítěti vážně nedělala, bála bych se, že si nenechá příštích pět let vyčistit zuby, o vyšetření na stomatologii nemluvě.
Pinot Noir třeba to nebude tak zlé, u nás je stržení náplasti suverénně nejhorší
Kam se na to hrabe třeba sonda do nosu.
Len Gatita u mojich dětí to šlo, protože byly natresený na vypadlej zub, jen se bály škubnout samy, ale zase nechtěly zub spolknout, aby náhodou Zubnička s odměnou necukla.
Jedna kamarádka totiž zub spolkla s kusem koblihu, její matka zareagovala stylem: "cože?!? Ty jsi spolkla první zub? Taková škoda!", a děti to řešily ještě 2 roky.
K zubari chodí i nadále oba rádi a bez problému. I tam teda větří vybrakování pirátské truhly s poklady. ![]()
já si spíš říkám, že ať jim tyhle malý příkoří (zub, čištění zarostleho nehtů, ..) dělám já, protoze mě to prominou, než doktor, co ho vidí 2x za rok, protoze tam si to příkoří přesně pamatujou.
Ale jasně, jako se vším, musí se zohlednit natuty dítěte.
Nevim, jestli to nekoho bude zajimat, ale Babis koupuje vetsinovy podil v Unuo. Zdroj
Len sojovej suk:-D. Ty jo, je vidět, že máš zkušenosti a vzdělání, je to dobrej nápad, nebo nějakou tvrdou müsli tyčinku, snad to nezapomenu. Dcera má ted vypadlou vypln v takové komplikované opravě,je to mezi předními zuby, zubařka ja na mateřské, já docela spoléhám na to, že jí ty zuby brzo vypadnou a tím se to vyřeší. Kaz tam zatím nemá, jen díru, tak to by snad mohlo vydržet.
Zuzuli chtela jsem to tu napsat už včera, mám naštěstí nakoupeno dopředu...
Zuzuli ten na co siahne to znici. Ked kupil firmu resp cele oddelenie s produktom kde som pracovala tak plno ludi odmietlo kvoli nevyhodnym novym zmluvam prestupit a odisli a zvysok dal postupne vypovede lebo to fakt neslo. V mojom obore je to s prehladom jedno z najhorsich pracovnych prostredi a podmienok.
Len diky moc, ze jsi zareagovala. Vecer jsem to nechala byt, syn sel spat s viklajicim se zubem. Rano ten zub strasne resil, zmatkoval, stresoval se, tahal si za nej, proste spousta stresu po ranu. Pak se me ptal na nazor, a kdyz jsem se toho zubu dotkla, zustal mi v ruce
. Takze zdravim Tabea , ja mu ho fakt nijak zvlast trhat nechtela, proste do te ruky vyskocil, ale nikdo mi to neveril![]()
![]()
Gatita jezis promin, ale to je bozi![]()
711990 ja se tomu smeju jeste ted, ale v te chvili to byl proste strasnej fail![]()
Gatita tomu verim!!!! A co syn? Je v pohode?:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY